Jump to content

ATP turniri 250&500


zoe Bg

Recommended Posts

Malopre se setim da popodne igra Rafa i uključim strim, kad trt, taman uhvatim statistiku na kraju meča. De Minor dobio u dva seta ali prvi je bio povuci-potegni, a u drugom Rafa nije imao nijednu brejk loptu. Verovatno je ohrabrujuće ako je Rafa izdržao dva sata meča a ne bude imao fizičkih problema posle ovoga.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mislim da je Viško lepo i tačno sublimirao: "Senka Rafaela Nadala izgubila je od Aleksa de Minora"
Stvarno je to tako izgledalo.

Rafi svaka čast pre svega na upornosti da se vrati i odigra još nešto tenisa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Igrački je tu, fizički je trenutno daleko od nekog ATP proseka. Na startu je novog povratka videćemo dali može da nabaci fitnes do tamo početka RGa ili su ovo njegovi fizički limiti. Ako može da popravi kondiciju, sa danom pauze između mečeva na RGu, može da napravi opasan nered u Parizu.

Link to comment
Share on other sites

Biće Nadal opasan, i dalje sevaju njegovi forhendi blizu linije. Da je sporiji i bez kondicije i to stoji, ali Rolan Garos kao i OI su još uvek daleko. RG je ipak za 6 nedelja.

 

De Minor je ove sezone baš u formi, jedva ga je Novak pobedio u MC, a i jedan je od igrača koji ima najviše pobeda ove godine, samo su Siner i možda Rud za pobedu ili dve iznad.

Link to comment
Share on other sites

Mislim da je gotov, jer je on bez fitnesa nista. Ako jedan De Minor koji nema nikakvo oruzje samo na spremnost uspe da ga pocisti, to je cao djaci.

 

Nece on stici u drugu nedelju RGa. Nema dovoljno vremena da se spremi.

Edited by McLeod
Link to comment
Share on other sites

Možda više cilja OI na istim terenima?
Najavljen je taj dubl sa Karlosom..mada obojica kubure sa povredama i fitnesom.. Naravno,ne kažem da Nadal ne bi pokušao nešto više i u singlu,ali mi trenutno realnije deluje neka medalja u dublu..

Link to comment
Share on other sites

Gledam Fric-Drejper i na nova Sport ide zvuk od 2 komentatora, jednog naseg i jednog hrvatskog. U isto vreme, iz 2 razlicite kabine, nekad se preklapaju, nekad zvuci da se dopunjavaju. Nisam prisustvovao ovakvome necemu do sad. 

  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Fric pobedio u tajbrejku odlucujuceg seta sa 7-1. Preokrenuo mec od 0-1 takodje. Kad je servirao za opstanak u mecu, uspeo je da izvuce 0-30. Pristojan mec je odigrao. Konacno je pokazao karakter, nije Draper naivan igrac.

 

Kako je odjednom pao, nakon 6-2 i mec lopte na servis Runea u 1/8 IW-a, izgubio je taj mec a potom od Seyboth Wilda na startu Majamija i od Musetija na startu MC. Pao je i na 15to mesto i definitivno posle dobrog otvaranja sezone i najboljeg rezultata na AO nije opravdao ocekivanja. Delray Beach je ok, ali premalo poena generisano sa americkih mastersa. Izgubio je i od Arnaldija na startu 500ice Akapulka takodje na tvrdoj. 

 

Sada protiv Garina koji je trenutno 106. a lagano je resio Zvekija u 2 seta. Ima 1-1 sa Garinom na sljaci. Sansa za dobar rezultat svakako.

 

Duci resio Fisa u tri seta, izdao bekhend mladog Francuza a i podloga par puta ga zeznula i zakazao megdan sa Cicinjom u SF. Dobar Duci, dobio je i Ambera ovde

Edited by delgado
Link to comment
Share on other sites

Fricko rutinirao Garina i igrace za prvu titulu na sljaci sa Jan Lenard Strufom, domacim teniserom koji je pocistio Runea 6-2 6-0.

Lepa prilika za Fricka i titulu na sljaci, ali bice silno motivisan i Struff da pred svojim navijacima osvoji prvu titulu u karijeri, do sada ima 3 finala. Zanimljiv mec iz tog ugla, posebno sto obojici ovo nije jaca podloga

 

Edited by delgado
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...