Jump to content
Vox92.net Forum

djordjem

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Excellent

Recent Profile Visitors

189 profile views
 1. djordjem

  ATP turniri 250&500

  Ma treći set je bio formalnost. Raspao se fizički po ko zna koji put. Komplimenti Djokoviću na mentalnoj snazi, tu su mu ravni možda samo Sampras i mladi Nadal.
 2. djordjem

  ATP turniri 250&500

  Monfis se posprdao sa Djokovićevim "nikad boljim" servisom i "nikad jačim" forhendom. Uporedite recimo Djokovićev fohend danas i onaj recimo iz Montreala '11 protiv istog ovog Monfisa. Tada je zakivao njime kao maljem, a sada kao tinejdžer.
 3. djordjem

  ATP turniri 250&500

  Nema snage u Djokovićevom forhendu danas. Baš mu je mrtav.
 4. djordjem

  Opšte diskusije

  Mislim da od ove godine Djoković treba da krene polako da redukuje turnire na šljaci. Jedan masters (Madrid ili Rim) i RG, i to je to. Što se tiče RG, tu bukvalno 90% zavisi od žreba. Ako Tim bude kod Nadala u polovini, baš bi voleo da vidim pobednika tog meča protiv odmornog i rasterećenog Djokovića.
 5. Da je bilo 40-0 ili 40-15, pa ajde da kažeš da je kraj gema, ali ovaj prvi ritern je na 40-40. Do tog trenutka u trećem setu, Djoković nije nijednom oduzeo servis Federeru, tako da u toj situaciji sigurno ne bi zažmurio i raspalio nerezonski pošto ko zna kada bi opet imao šansu na Rodžerov servis. Lucky shot je pre bio onaj federerov hotdog iz SF US 2009, ako ćemo pravo.
 6. Cak i da je tacno to sto kazes, ruzno je to javno reci jer time nipodastavas onoga koji te je pobedio. Djokovic nikada ne bi to rekao da je bila obrnuta situacija. A naravno da nije tacno i da se ne radi o "lucky shot-u", posto je isti takav ritern vec vidjen na tom istom mecu: https://www.youtube.com/watch?v=KlBNzSqwm8A&feature=youtu.be&t=10m55s
 7. Nije Djoković bez šansi u finalu. Čak mislim da možda može da pobedi ako dobro servira.
 8. Mislim da je to radovanje reakcija na deo publike (ne znam razlog), pošto im na kraju nije slao ona srca i slično. Federer sa tim nema veze, bio povredjen ili ne.
 9. Ukoliko Lučić bude čuo da mu se zviždi, treba da traži prekid utakmice, sa izgovorom "ovo nije pitanje o pojedincu, nego... ". 👌
 10. Šta reći, a ne usrati se. https://www.danas.rs/ljudi/filip-covic-breme-prezimena/
 11. Blic je uvek prednjačio u pisanju hvalospeva za vesninog sina. Uvek se nekako dešavalo da on bude taj prvi sa kojim će uraditi intervju posle sezone ili na početku sledeće ili pred neku važnu utakmicu. Providno. Očigledno se radi o istom "novinaru".
 12. Iz ovih izjava Jašara se vidi da ne stoji ona priča kako se on, eto, našao u nebranom groždju i kako nije on kriv što su mu uvalili kosku. On očigledno želi da bude tu i da ostane što duže, u suprotnom ne bi davao izjave koje vredjaju inteligenciju svih mislećih ljudi, ali zato prijaju uhu izvesnom bračnom paru koji odlučuje o njegovoj sudbini.
 13. Ako Gavra podnese ostavku postaviće Nebojša Topića da bude v.d. v.d-a, i teraće tako još mesec dana. Koliko mi još pomoćnika imamo? Pitam zbog druga.
×
×
 • Create New...