Jump to content
Vox92.net Forum

djordjem

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

Recent Profile Visitors

79 profile views
 1. Ili još bolje, a koji je to bolji dostupan domaći trener od njega? Zvuči mi nešto poznato taj izgovor, ali nikako da se setim gde sam to već čuo...
 2. Zašto bi Čoviću bio problem da u google translate ukuca kako se na španskom recimo kaže "Filip mora da igra" ? Ostalo mu očigledno nije bitno, tako da ne mora ništa drugo da zna da kaže.
 3. djordjem

  ATP Finals 2019.

  Ma ta razlika je razlika je napravljena dok Vavrinka nije postao Stanimal. Koji je skor na slamovima u zadnjih 5-6 godina?
 4. djordjem

  ATP Finals 2019.

  Ma pričam o matchup problemu koji Djoković već godinama ne može da reši sa Vavrinkom, a taman kad je ovaj jednom nogom u penziji (a i takav ga dobije bez problema), stasala je mladja, Austrijska verzija. Ne može on da se napucava sa njima sa osnovne linije pošto sa obe strane mnogo jače udaraju. To naravno, nije opravdanje za ovakvu pasivnu igru. A servis je morao da bude bolji, ako već imaš 4 - 1 u tb, pogodi bar jedan servis viner, nećeš da crkneš. Zašto si uzeo Ivaniševića ako ne zbog servisa, čemu on drugom može da te nauči?!
 5. djordjem

  ATP Finals 2019.

  Djoković u nastavku može da izgubi od Zvereva, Medvedeva i Cicipasa. Praktično od svih sem od Federera i Nadala. Prvo zato što su oni u još goroj formi, a drugo zato što se on napali kad igra sa njima kao ovi mladi protiv njega. Što se Tima tiče, po meni, od sada pa ububuće Djoković je protiv njega favorit samo na travi i u Melburnu. Nigde više. Na ostalim turnirima je 50-50 u najboljem slučaju ili je Tim favorit (šljaka).
 6. djordjem

  ATP Finals 2019.

  Djoković kada nije osvojio prošle godine gde je bio u duplo boljoj formi, teško da će uzeti ove sa ovakvom igrom.
 7. djordjem

  ATP Finals 2019.

  Jedno je sigurno - Djoković vise nikad neće uzeti RG.
 8. Jel ovo Radanovu prva seniorska sezona bez tatinog sina u istoj ekipi? Ako jeste, zlobnici bi rekli da nisu slučajne ove njegove igre. Prodisao je i on i fmp bez maminog sina.
 9. Za tebe nekako mislim da se lažno predstavljaš kao deo tog čopora, čisto štosa radi.
 10. Alimpije imao jednu dobru polusezonu u FMP-u, Golemac već par godina ima dobre rezultate u Primorci. Lepo gradi karijeru, bez preskakanja stepenica. Plus ne bi bio čovićev potrčko kao Jovanović iz fmp-a.
 11. Igrao za reprezentaciju Slovenije, a uostalom koga briga šta ti šovinisti misle. Neka bojkotuju, još bolje.
 12. Ako se već nema para za skupog trenera, treba dovesti nekog perspektivnog koji mozda nema trenutno kvalitet da vodi evroligaša, ali može da raste vremenom. Ja bih recimo voleo da vidim Juricu Golemca na našoj klupi.
 13. Primorska je dobar tim, vidi se da je uspostavljena hijerarhiji u ekipi. Svi igraju po zasluzi, a ne zato što je nekom tata predsednik kluba. Zbog ovog odvratnog nepotizma polako gubim volju za praćenjem ekipe.
×
×
 • Create New...