Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Darko

    NBA 2023-24

    Ma to nije problem, i ja mislim da neće imati oko 60% šuta koliko je imao protiv Lejkersa. I prošle sezone je imao nešto iznad 50% šuta protiv Minnesote, mada je tada imao problema sa zglobom. Nego ti si napisao da će Jokić imati oko 40% šuta u ostatku serije, što jeste izuzetno debilna izjava. Ne znam da li je ikada u karijeri Jokić vezao dve utakmice sa 40% šuta, a kamoli celu seriju. Niđe veze.
  3. Kako je lepo gledati ove scene ciste srece...
  4. Pobedi covek bez da je ikoga pretekao, jer je SC "slucajno" izasao iza njega a tacno ispred Maxa
  5. Džek Džons je malo oporavio u drugoj sesiji, uspeo je da je dobije 5:4 i posle prvog dana rezultat je 11:6 za Vilsona. Videćemo sutra da li će Džons uhvatiti ritam i načiniti meč bar malo neizvesnim.
  6. Bravo Lando, iskoristio je priliku i sjajno odvezao. Da li će Max spomenuti Safety Car u Post Race intervju?
  7. Dinamo na suv kvalitet dobio. Iz jedne sanse dali dva gola i cao. Domacinu falio zavrsni pas celu tekmu jbg. Sve su tu nedto oko gola bili, imali poluprilike, al dzabe. Btw jako mi je antipaticna glava ovaj Sopic iz Rijeke.
  8. Cestitam Meklarenovci. Konacno
  9. Zasluzio je, verujem da je odavno frustriran i napokon je skinuo taj teret sa ledja
  10. YEEEEEEEEESSSSSSS GET IN THERE LANDO!!!!
  11. Beonegro

    NBA 2023-24

    Ja mislio da su paraolimpijske igra u Parizu u septembru, međutim ovo što se dešavalo danas u Klivlendu me pokolebalo. Ne samo tetraplegičari Franz Wagner i Jalen Sucks, nego i sve ostalo, do zvijezda kojima treba po 30 šuteva i 20 bacanja da daju 40 poena.
  12. Ulicna je staza a Stroll je jos uvek u trci…..Nije jos gotovo
  13. Jebiga, bez pomoci SC Max je nedodirljiv. Cak i kad mu ne ide.
  14. Lando vozi odlično i davno je trebao da pobeđuje ali nije ima opremu za tako nešto. Ovaj cirkus sa SC samo kvari celokupni utisak...
  15. Zasto? Nema razloga da se stavlja * na Landovu voznju danas. Btw. Jel ovo real performance ili Max ima neko ostecenje?
  16. Ja mislim da nakon Covica dobijamo njegovu lite verziju sa slicnim razmisljanjem ali ni blizu sposobnoscu da se izbori sa svim problemima van terena koje kosarka u nasoj zemlji nosi. Sport u Srbiji pojede svakoga ko dodje u nase klubove da radi sportski i posteno sa dobrim namerama. Ovde prolazi likovi popu Terzica, Covica, Ostoje, s tim da je meni Covic i dalje u odnosu na sve njih nivo iznad i steta sto nije u stanju malo da se iskontrolise i promeni filozofiju kluba.
  17. Ukoliko Lando pobedi nema nikakvog namestanje, ima samo puno srece. "Samo" ali svi pobekad imaju srece...sem Leklera.
  18. Osecate a? Kako vonja? Nesto mi je RB previse miran i ne zale se na ovo…..da nece malo da ga pusti Lando na kraju………Ne kazem. Samo razmisljam na glas.
  19. Eh, a bas sam ga nedavno citirao. Ripcina.
  20. Nego šta nego montira. I ranije se dešavalo da SC "promaši" prvoplasiranog ali onda stoji na izlasku iz Pitlane sve dok ovaj ne započne novi krug. Naravno sve vreme vozači voze usporeno dok ih SC ne sabije. Krivo mi je kao Meklarenovcu što će Noris na ovakav način zabeležiti svoju prvu pobedu.
  21. FIA da montira? Odakle ti to? Ne bi oni to nikad, mame im.
  22. Onda FIA ponovo montira jbg. Ovde su komentatori rekli da je SC pokupio Maksa kad je razlika vec pokazivala ~17-18 sekundi i onda porasla na 30+.
  23. Kamo sreće da je nama Čović jedini problem i da je dovoljno samo da on ode pa da odjednom postanemo sve ono što sada nismo... Trunku poverenja nemam ni u te koji će navodno da ga naslede, niti generalno vidim ikoga u našoj košarci ko je sposoban da digne klub na viši nivo. Sem Miška Ražnatovića, za šta naravno ne postoje ni teorijske šanse... Mislim svakako je krajnje vreme da Čović ode jer je potpuno izgubio kompas i već godinama je krajnje destruktivan, al' uopšte nisam optimista da će ono što nas čeka posle njega biti mnogo bolje.
  24. Vozilo koje lici na golf kolica a viđaju se kod Rusa je kinesko lako terensko vozilo: https://www.flywheelspowersports.com/product-page/2022-desertcross-1000-3 Negde se pominje da je najavljeno oko 2000 tih vozila.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...