Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Mickey

    NBA 2023-24

    Ne da mozes da mu izvuces novine, nego i celu Tolkinovu trilogiju sa sve ilustracijama!
  3. Crni

    NBA 2023-24

    Denver usao potcrnjivacki u ovu seriju, posto su ometlali Lebrona, mediji ih naravno ishajpovali, mislili su da ce vukovi da skinu sami gace. Nakon sto su im isprasili turove, dozvali su se, pregrupisali i evo sad su okrenuli situaciju u svoju korist. Iako je Marej bio uzasan u te dve prve, Jokic je bio taj koji je morao da povuce, a delovao je nezainteresovano. Nnapisao sam i posle 0-2 da ovo ide u sedmu. Videcemo. Ovo je definitivno duel koji odlucuje sampiona. Istok je smesan, Dalas ukoliko prodje, bice preunoran.
  4. Angelia

    Bliski Istok

    Zasto bi te to pitala? Ja samo odgovaram na ono sto si napisao, pravim dobronamernu predpostavku da samo ne znas da tvoji predlozi ne rade. Iskreno receno, bilo ko ko je pro-palestinian, je ili neobavesten ili intelektalni moron, ako nije maliciozan. A ja to tebi ne ucitavam. Stvarno, zasto predpostavka da neko mora biti pro ili con? Posto na duze ne mozemo da predpostavimo koliko ce de-radikalizacija biti pozitivna ili negativna, tesko je ocenjivati. Ono sto znam je da barem 10-20 godina nece moci da se povrate sa teroristickom infrastrukturom, a za to vreme, ko zna.
  5. Today
  6. Darko

    Bliski Istok

    Znam ja itekako dobro šta je confirmation bias. Prvo pitanje koje treba meni da postaviš je: na čijoj sam strani, da li sam na više na strani Palestine ili Izraela? Odgovor će te iznenaditi. Tako da bi pre rekao da je u pitanju projekcija, ako ćemo da idemo na personalni nivo. Na kratke staze, apsolutno. A na duže?
  7. Angelia

    Bliski Istok

    Izvini, ali "sto je babi milo..." 😀 ili sto bi rekli confirmation bias, iako ti cinjenice ne idu na ruku. Posto mozes videti gomilu kontradiktornih izjava I postupaka, oce pishki nece pishki. Iliti, politicari. Nemoj molim te od njih da trazis potvrdu za "prekomernu silu". Dodje Biden kaze zaustavljamo isporuku oruzja, sutra Dan ali ne svog oruzja, podrzavamo izraelsku sigurnost I treba unistiti Hamas, ali necemo nase bombe da se koriste, izvestaj Bele Kuce "izrael ne koristi americko oruzje u Gazi"...itd. pa koje od toga? Mislim verovatno zavisi koji poll su mu to jutro procitali, osim ako nije da li je pojeo sladoled. Bice bolje, manje treniranih terorista, unistena teroristicka infrastruktura, nema taoca za ucenjivanje (nadam se da bar neke spasu), nema raketa ni oruzja. Bolje nego 6og oktobra.
  8. Budućnost se obratila klubovima u ABA ligi: Sudije odlučuju pobednika, obesmišljava se dalje postojanje regionalnog prvenstva Koga bre ovi zajebavaju? Šta su oni radili ekipi Zvezde pre samo par godina u Podgorici? Kakvo je suđenje Zvezda imala tamo u te dve utakmice? Kako su se ponašali navijači u hali prema Igračima? Jbt ovo je zicer za Nebojšu ako su se i Zvezdi obratili,ali kapiram da je doktor zauzet finalnom serijom 🤣🤣🤣
  9. nonick

    NBA 2023-24

    To je to, kao sto sam pisao. Denver je morao da se optimizuje za ovo. Gordon je jedan od najzaluzenijih za to. Kad su ih na početku TWsi malo pritisnuli on se probijao izmedju dvojice i dao koš. To je jedan deo preokreta i uspostavljanja tempa i žestine za ostale iz svog tima. G2 i ova je bila slična, samo Denveru je išlo mnogo bolje i već su znali tačno šta treba da rade. Da ne bacaju predmete na teren. 🙂
  10. A, da, ima jedna dilema, koju, ako iko od vas moze da mi razresi... Sta navijaci, Sote, skandiraju kad su u napadu? "Let's go, home", ili sam ja opet u nekoj zabuni...
  11. Darko

    NBA 2023-24

    I dalje čekamo @Dracarys-a da nam objasni. Zato sam i tu izjavu nazvao umobolnom, ne znam da li je Nikola ikada u karijeri vezao dve partije gde šutira oko 40% a kamoli celu seriju. Mislim da mu je ova serija bila prvi put da veže dve utakmice sa šutem oko 40%. P.S. Da se ogradim, nisam forumaša nazvao umobolnim - nego njegovu izjavu. Svako ume da lupne sa vremena na vreme.
  12. Kad smo kod toga. Najgori je zvuk kad igraju Hoksi, kao da kolju pticu 😄😄
  13. DameTime

    NBA 2023-24

    Pa najviše su ih otpisali navijači Denvera 😄 Naravno da nije bilo realno da šampioni popiju metlu u ovoj seriji, koliko god su Wolvesi možda izgledali nepobedivo u G1 i G2. Inače, jako su mi krindž ovi zvuci vučjeg zavijanja koje puštaju... Neverovatno je da Edwards ima samo 22 godine, igra k'o mator. Stiže od 0-100 za dve sekunde, igrači Denvera mogu samo da ga isprate pogledom.
  14. Darko

    Bliski Istok

    Može biti da demokrate podležu pritisku, da političari pričaju šta im odgovara u javnosti, itd itd ... a može ipak biti da Izrael koristi prekomernu silu. Bilo kako bilo, očekivati da će posle ovoga biti bolje je po meni naivno.
  15. Mislim da neće ipak su šampioni i iskusnija ekipa od Minesote. To je prava košarka a ne ovaj cirkus bez odbrane
  16. Posle ovoga se selimo na 30min prekida i 18 sudijskih pregleda u Pionir, braćo!
  17. Svaka im cast, nema osobe (izvan samog tima) koja ih nije otpisala posle g2. Sto je skroz opravdano, s obzirom na to kako su izgledali od starta plejofa. Ocigledno ih je ta blamaza bas jako i naglo razdrmala. Sad samo da i oni ne polete, kao sto deluje da je poletela Sota posle g2.
  18. Mene je, @Ta'veren namucio da gledam, zato sto sam, obicno baksuz, pa, jebi ga - ni to nije proslo. PS. Dogovor je bio da mi dodje 2 gajbe. Sad se, kao vise ne poznajemo... pffft
  19. Towns je ovo prodao maksimalno, em je bio loš u napadu em mu je Gordon natrpao muda u usta na drugoj strani. Minesota je bila sasvim dobra kao tim večeras ali Denver je bio na momente nerealan. Na svaki izazov su odgovorili.
  20. Bojdo

    NBA 2023-24

    Jednostavno je, Denver se u trecoj i četvrtoj utakmici prilagodio na fizicki jak kontakt. Bukvalno su na agresivnu odbranu Minnestote odgovorili sa jos jacom fizikalnoscu, pogotovo frontcourt u vidu Jokica i Gordone, jer njih dvojica mogu da "prebiju" Gobera i Townsa. Sad je psiholoska prednost na strani Denvera, mada bi ovo moglo u sedam. Ubjedljivo najbolja serija cijelog PO.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...