Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. https://twitter.com/prvorodjeni/status/1793593987229515845?t=sY-vJPMu15Io3I-tM4mdcQ&s=19
  3. Uh. Generalno pises kvalitetno, ali ovo je the hottest of the takes.😁
  4. Pa ne koristi se burner nalog samo za Beonegrovu bivšu kolezicu, nego i za braću budućih bivših igrača.
  5. Ovo sto se sad desava je slicno kao pred proslu masivnu pomoc, mislim da Ukrajinci vide da ce pomoc doci pa prave situaciju gorom nego sto jeste kako bi dosla sto pre i bila sto veca. Po svim mapama i ICT situacija je stabilizovana. Ako ce Rusi da napadnu Harkiv kopneno - dobrodosli iskreno, poginulo bi im pola vojske u toj samoubilackoj misiji.
  6. RatzenStadt

    La Liga

    Ako me secanje dobro sluzi, Bajern je pozurio sa prodajom Krosa kako bi rascistio put Geceu, tada jednom od najperspektivnijih igraca na svetu, koji je tek doveden. Zanimljiv fakt za Krosa - jedini je osvajac SP u fudbalu iz Istocne Nemacke, ikada.
  7. Meh. Šengelia se ne slaže sa našim stavom oko Rusije i Ukrajine, ali je zato zaboravio da je njegova domovina imala sličan problem sa tom istom Rusijom pre 10ak godina? I to mu nije smetalo da potpiše sa armijskim klubom? On je napustio CSKA zbog pritiska javnosti. A bitnost našeg dvostoličarskog stava je u svetskim okvirima ravan nuli, tako da ne verujem da bi se stvarao neki pritisak da on ne sme da igra za Zvezdu. Tako da to su priče za malu decu, koje su verovatno pustili ljudi kojima je nakon propalog dovođenja Shengelie, Davidovac bio jedina opcija na toj poziciji. Strašan divljak, a koliko su tada pričali i malo čvaknut u glavu. Tako da bi ovi rumori mogli biti rad njegovog menadžera. Ne verujem da bi se top EL ekipe kockale sa njim. Neki Galatasaray je njemu plafon.
  8. Je li realno da stariji Jaramaz sve ovo piše na LinkedIn-u?
  9. Kako cudno, veliki klubovi dovode igrace koji nisu evroligaski igraci 🤔
  10. bbc At least six people have been killed and more than a dozen injured in a Russian missile attack on Kharkiv, north-eastern Ukraine, according to the regional head. A further two people remain missing after the attack, which saw Russian forces strike Ukraine's second-largest city at least 15 times, Oleg Sinegubov said. He advised people in the city to remain in shelters. Ukraine's state railway company said several of its facilities had been damaged in the attack and a number of its employees had been injured. On Wednesday, Mr Sinegubov said fighting was continuing near the towns of Pletenivka and Vovchansk, but that Ukraine's forces were in control. "This weakness is not ours, but the world's, which has not dared to deal with terrorists in the way they deserve for three years," he said in a post on X. Ukrainian President Volodymyr Zelensky said the attacks on Kharkiv showed that Russia was taking advantage of Ukraine's lack of air defences.
  11. Ne računaš Drvofiksa da je down? 😁
  12. Neko je pisao pre neki dan da stranci u Partizanu imaju ugovor do kraja Aba lige, a ne do kraja sezone. Ne verujem da bi se odrekli PJ-a tek tako, a i Kaminski je odmah zapalio za USA. Panter, Ledej i Ponitka imaju ugovore i za sledecu sezonu, a sto se tice Smita i Kabokla moguce da su oni ipak dobili ugovor nesto duze od ostalih s obzirom da su dosli kasnije.
  13. A to li je? Cuvena taktika distrakcijom. Pa legitimno. Pedrito dobio dodatnih pet dana da se iskobelja. Izrael bi trebalo da prizna Kataloniju.
  14. Nema šta, otišla svlačiona dokurca očigledno, Nunn salty na X-u (pitanje je da li je više zbog pay cut dela ili zbog pregovora 😄), Jaramazov burazer za SK iznosi neke mistike, zavere... Mada što reče Edin, pobede zamaskiraju svašta, a metla bogumi ispolji...
  15. "Aleksa navodno vec bio nezadovoljan....", neko napisa. Osim svojom igrom, cime jos ima da nije zadovoljan?
  16. Jos jedan od onih koji su usli u legendu i izašli iz nje.
  17. Ali da je Laso pročitao vocap poruku od gazde, sve bi bilo drugačije.
  18. Ja stvarno nemam problem sa postovima u kojima se navede neki igrac za koga forumas misli da bi bio dobro pojacanje i analizira njegove prednosti i mane, na ovoj temi koja je ionako svastara, ali me bas nerviraju ovakvi postovi, u kojima ti prednjacis. To sto neki klinac od 12 godina ili lik sa iq 70 napravi lazni tviter profil ili instagram stranicu i svakodnevno lupeta imena ne znaci da treba da se prenosi da smo zainteresovani za sve igrace na svetu.
  19. PJ nadam se ovim zavrsava sa Partizanom, nije pokazao 10% mogucnosti, još jedan igrač bez nekog zara i želje, ispovredjivan, sa polovnim kolenima. Top pojacanje za ekipe iz vrha EL, za minutaze 10-15min. Da nosi igru 30min svaka 2-3 dana više ne može. James će ostati, u to sam siguran, odličan potez Zeljka, da se neke stvari stisaju i neke potencijalno gore izbegnu.
  20. Darius i Loydara preko 3.5 kile zelenih para, lepe su zelje ali realnost je drugacija. Nema smisla Mitrovica gurati na PF samo da bi se stvorilo mesto za dovodjenje jos jednog centra, steta je vec napravljena dovodjenjem Plavsica.
  21. Ujbt, za Nunnallyja sam nakon dešavanja očekivao da ga više nećemo gledati, ali Dozier uz Kaminskog ispada najgori od sve djece. Ako se nešto može pročitati između redova, moguće da smo imali situaciju da su dva lika samoubijeđena da im je mjesto u NBA i da je njihovo majstorstvo prosto neshvaćeno u KKP bili trovači svlačionice.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...