Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted

Poprilicno dobar lockdown nastavak sezone. Vrlo dobra kosarka.

Cudi me da niko ne spominje da LeBronu fale valjda jos 3 tripl-dabla da prestigne Magica na all time playoff tripl dabl listi. Na kojoj je i Jokara na solidnom mjestu. A navodnog goata Jordana bas i ne vidjeh.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
  On 9/27/2020 at 1:56 PM, stefan81888 said:

Miki, delgi, čestitke. Neću da budem licemer, nije mi drago iz hiljadu razloga što su Lejkersi u finalu. 😄

Ali vas dvojica kao true fanovi Lejkersa odnosno Brona zaslužujete čestitke. 

Expand  

Hvala Stefi, porucujem ti isto sto brat moj Miki - vidjamo se u finalu. Imate moju punu podrsku veceras i u G7

• Thanks 1
Posted

On 9/27/2020 at 3:00 PM, Kosta said:

Poprilicno dobar lockdown nastavak sezone. Vrlo dobra kosarka.

Cudi me da niko ne spominje da LeBronu fale valjda jos 3 tripl-dabla da prestigne Magica na all time playoff tripl dabl listi. Na kojoj je i Jokara na solidnom mjestu. A navodnog goata Jordana bas i ne vidjeh.

Expand  

Fali mu i još 3 puta, da u zadnjoj minuti 2/4 produžetka finala zaveže patike na desnoj polovini parketa, da prestigne na čuvenoj all time finals tabli čuvenog igrača iz 70ih (Gordon 'Lace' Usher Porter Oscar Samuel Trevor ili krače GLU...)

:default_coffee:

Posted
  On 9/27/2020 at 2:03 AM, Zvezdinho said:

Nema nista od sluzbenih kanala, napravis haos na KZS, dobijes iskljucujucu tehnicku.

Expand  

ziva lajk dis.

On 9/27/2020 at 3:46 AM, Zvezdinho said:

Nema nista od gospodstva dok te sudije siluju oralno i analno i ti jos to mirno trpis i gledas. Kad goaltending nisu svirali.

Expand  

i to bez ulja.

Posted (edited)

Boston previse igra 1na1, nije mi jasno zašto toliko. 

Malo bolje da dele loptu i pobedili bi, a ovako bas tesko. 

Edited by propolis
Posted

Boston svaki napad završava sutem preko ruke dok Majami većinu napada završava slobodnog pogleda ka kosu. 

Ne vidim da se Boston moze ovde izvući ovakvom igrom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...