Zvezdinho Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Hteo je Kavai iz SA po svaku cenu u LA, e eto mu ga LA. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Drago mi je zbog Morisa i Beverlija pogotovo. Jadnici. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 1 minute ago, riviera said: ovaj choke je na nivou kao lebronov protiv dalasa. Slazem se. Sakrio se kao pi.... Sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Jbg ni Kavai nije svemocan.Nadam se da je to sad izaslo na cistac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Just now, 12Laki said: Jbg ni Kavai nije svemocan.Nadam se da je to sad izaslo na cistac. samo jedan je sveti dzordan bezgresni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Dje vatromet za vepra, ali naseg vepra iz Sombora!!!❤️💖💖 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 (edited) 50 godina ne mozes da dobacis do konferencijskog finala, a nisi iz neke vukojebine nego iz metropole. Treba i to umetii. Edited September 16, 2020 by Ta'veren 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Jokić solidan. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Beverli se jedini danas pojavio od startera klipersa tu nema sta da se prigovori. Kawhiju treba ozbiljan sistem jbg nema tu sposobnost da dize kvalitet razbacanim bandama oko sebe kao sto je Lebron vukao kurtu i murtu do finala, nisu ista liga jbg. On je tresnja na vrhu taj isti toronto je ove godine bio na minut od finala istoka bez njega. Riley dovlaci ga u South beach ovde ima sistema mogu da dobiju Nuna, 10kiflica i 2 litra kole posle ove 7 partije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 2 minutes ago, riviera said: samo jedan je sveti dzordan bezgresni Ja PG13 ne cenim previse a pogotovo jos manje posle ove tekme jer su mi potvrdjeni stavovi o njemu. No makar je preuzeo odgovornost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Bolji tim ide dalje. Biće dobro finale, ništa tu nije sigurno. Unaprijed se radujem dobrom basketu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Klipani da promene ime franšize u Klitoris. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Ja imam osecaj da Klipani dovedu 5 MJ da opet ne bi usli u finale. :)) No Doc treba otkaz da dobije. Opet je ispustio 3-1 vodstvo jbt nema dalje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Cek, jos nisu pale prve prognoze tipa 'dzabe, nemaju sad snage za finale, 4:0 za Lejkerse max 4:1' ?? 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Svaka cast Dzamalu, pojaviti se ovako na najvisem nivou game 7 i rasturiti Kliperse, svaka mu cast, od sada nema sta vise da mu prigovorim, on je definitivno superstar. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 1 minute ago, MrTripleDouble said: Cek, jos nisu pale prve prognoze tipa 'dzabe, nemaju sad snage za finale, 4:0 za Lejkerse max 4:1' ?? Ne znam.Meni su Lejkersi delovali 10x kompaktnije nego Klipani tokom sezone.Imaju igru i nacin igranja. Lebron nece podceniti Denver pogotovo posle ove 2 serije ako je gledao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Jbt, po vašem pisaniju rekao bi čovek da su Klipani igrali protiv bezimenog zida i nisu uspeli da ga sruše/preskoče. Samo zluradost a nigde rešpekat za ekipu koja ih je poništila i par nekih brutalnih statistika. 1 minute ago, Drakaris said: Svaka cast Dzamalu, pojaviti se ovako na najvisem nivou game 7 i rasturiti Kliperse, svaka mu cast, od sada nema sta vise da mu prigovorim, on je definitivno superstar. A ja još kažem da je nedovršen igrač. Bolje da odspavam još malo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 (edited) Lilard ne vadi Edited September 16, 2020 by Green23 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Njegova trojka sa 9m ih je slomila.Pri rez 86 74... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 1 minute ago, Barkley#34 said: Jbt, po vašem pisaniju rekao bi čovek da su Klipani igrali protiv bezimenog zida i nisu uspeli da ga sruše/preskoče. Samo zluradost a nigde rešpekat za ekipu koja ih je poništila i par nekih brutalnih statistika. A ja još kažem da je nedovršen igrač. Bolje da odspavam još malo. Sad cemo se pravit da nisu bili apsolutni favoriti u ovoj seriji? Prvi kandidat za titulu, najdublji tim. Imali 3-1 i u naredna 3 meca 10tak poena prednosti i sve im je to malo bilo. Denveru svakako svaka cast, pokazali su kako se bori ali treba pi... po Klipanima. Ovo je epski choke. Kawhi 6/22 iz igre, 1/10 mislim u 2 poluvremenu i 0 poena u 4/4. U game 7 0 poena u 4/4! Sve ono sto je prosle godine uradio i izdigao sebe je ponistio u ovom plejofu. Teski raspad. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Comeback boys from Colorado... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 24 minutes ago, Miki28 said: Playoff P😂😂😂😂😂 Njegovo samopuzdanje u četvrtoj četvrtini je bilo na nivou samopouzdanja onog Slavoljuba iz Slagalice koji kaže A4 dalje pre nego što i vidi polje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Miki, bolje da se spremiš za sličan tretman nego što seiriš nad komšilukom. 😄 😛 Sve stoji, matori, samo je valjda veći utisak to da su neki momci odigrali brutalno. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts