Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Meni su govorili da precenjujem TJ Bucketsa, da sam nerealan i romantisem kad pisem o igracima PHX-a. Dakle, stidite se bre!

Samo da te je horava Sunsa poslusala pa da dobije nesto zauzvrat u trejdu. Jeste da je cesto bio povrijedjen u Sunsima ali opet da ga das samo za kes, ludilo.

Dobar napadac i tad bio, sad je ubacio i sut za 3 poena i postao bitan sraf Indijane.

Kako vam je izgledao Oladipo sinoc? Jel izbjegava kontakt i ulaz?

Posted

Kakvo raspadanje sinoc protiv Toronta, pravo je cudo sto smo se drzali u mecu sa onakvom igrom do 6min pred kraj kad su otpali svi tockovi. Katastrofalno napadacko izdanje gotovo cele ekipe, jedino Kuzma dobija prelaznu ocenu. Izdvojio bih Danny Greena kao najgoreg pojedinca u nasim redovima, stvarno neverovatno koliko je uspeo da promasi idealnih wide-open shuteva, cak je promasio i 2 bacanja koja je sutnuo. Odsustvo Bradleya (pa i Ronda) moze da bude i presudno. 

Posted
celticsi valjda preko 80% iz igre. morao bi stots nešto hitno da smisli ili ode ovaj nba provod

75% iz igre, 71.4% za 3

Igrač sa brojem 00 ekipe u belim dresovima, 2x zločinački rampiran sa leđa od strane Smarta i Tatuma

Posted

svega 19 razlike. jeste truleks odbrana blazersa ali nema šanse da ovi nastave ovako da šutiraju. preko 60% za 3

ako krenu u drugo sa 5-6 vezanih poena, možda i ima smisla da se gleda. mada mi se spava

Posted
2 minutes ago, Drakaris said:

Pa dobro, nije isto igrati protiv odbrane Milvokija i Portlanda. 

Kao da nije nikad trpao protiv jacih ekipa. Lejkerse je recimo ozbiljno zatrpao ove godine, a bilo je jos takvih meceva sigurno.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...