Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, 12Laki said:

Nadam se da nisi ovo stavio na tiket. 😄

ne igram kladionicu upravo zbog ovakvih stvari :classic_laugh:

1 minute ago, Shunsuke Nakamura said:

Pregazi ih Fila. Nemaju veceras Baksi resenja za Embida. Richardson isto igra opasnu partiju.

embid je odigrao i ozbiljnu odbranu na janisu pored napada i suta koji ga sluzi veceras.

4 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Ovo i ona prrotiv Majamija (1) je najbolje sto su izgledali ove godine. Pokazuju snage nepobedivosti u takvim mecevima pa ih roknu Wizardsi ili tako neki bednici.
Kada im ovako ide sut sumnjam da ima bolje ekipe od njih u ligi

ne znam da li si cuo ali sad su bas rekli da im je ovaj broj trojki koji su sad ubacili za poluvreme im je  inace prosek koji postizu po mecu.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Ova fila kao da je pravljena da stopuje janisa. Ako mu sut ne ide kao danas gotov je

Pa verujem da su i sa tim mindsetom usli u offseason, posto su im Bucksi najveca pretnja na putu do finala. Nagomilali su milion tijela i mogu da pune reket kako pozele.

Posted

Moram i ja da pohvalim Arenu, ali sa komentatorskog aspekta. Edin mi znacajno podize zanimljivost prenosa, Ivan i Igor su mi takodje bolji nego da gledam preko timskih feedova, a i Kole je prijatno iznenadjenje.

Posted
3 minutes ago, MrTripleDouble said:

Au jebote, dal' stvarno mislis da jebena O2 ima neko pravo da bira utakmicu koju ce da prenosi?

Bolje onda i da ne prenose. Ko ce da gleda blow-out od poluvremena. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...