Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

Pa najverovatnije ce ga Vogel insertovati u startnu, otprilike najbolje pogadja trojke od svih sutera. Danny koliko god je suterski propao, u odbrani i citanju igre je dosta bolji od Kuzme Eminema, tako da mu treba max srezati minute. Bukvalno je u prosloj utakmici bio hodajuca katastrofa. 

 

   Sve nam zavisi od AD-a, mora da ih zakolje na ofanzivnom skoku i da cuva dobro Batlera.

  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Ima još jedna-dve utakmice do kraja NBA i nečega što se do sada nikad nije desilo, bez publike, bubble itd... 

Da li je kvalitet košarke promenjen u odnosu na pre, kada si imao publiku? Da li su izjave igrača i trenera da je drugačije kad igraš utakmice sa publikom samo fraze ili zaista igrači pružaju bolje igre kada imaju publiku u hali?

Link to comment
Share on other sites

Dwajtelo steroide guta, 

 

AD ne može, da pogodi ni dva šuta.

 

---

Vručina stiže,

 

sedma utakmica sve bliže.

 

---

 

Vogel se znoji,

 

gledačemo sedmu u boji.

 

---

 

Ulja više nema,

 

a sedma se sprema.

 

Edited by Nolux
Link to comment
Share on other sites

Kakva blamantna izjava Frenka "Kme-Kme" Vogela - https://nba.nbcsports.com/2020/10/10/frank-vogel-lakers-vent-about-calls-jimmy-butler-got-at-end-of-game-5/ :
"Anthony Davis has a perfect verticality, should be a play on. And the time before that, Markieff Morris has his hands on the ball, that should be a play on. They were given four free throws and made it an uphill battle for us. "

 

Jao, svirali faul jednom tako savršenom defanzivcu, kme-kme, odvratni šampion Istoka šutirao čak ČETIRI bacanja u finišu, kme-kme. Na inače odvratnjikavu franšizu dolazi jedan ovako gadan čovek. Ogadio mi je i AD-a, jedinog (uz, ajde, Rondo-a) gotivnog i lepog za gledanje košarkaša. Meni nije jasno kako neki pošteni - na forumu 😄 - ljudi kao Miki28 i Delgado mogu da navijaju za ove "igramo protiv čak 6 igrača Majamija, dajte i nama 6. igrača - sudiju" kmekavaca.

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Pisao sam da su spremili dosije posle poraza od Denvera i poslali ligi u vezi lbj.Sramotni su,zadnji slucaj je pokusaj povrede Butlera od strane smrada DH.Celavi i ekipa vode polako ali sigurno kompletnu ligu u raspad koji je vec poceo,sta ce kad onaj ugovor sa espn istekne,bice veselo, i mnoge druge stvari.

 

Ma,dovoljno je samo kako je trejd AD zavrsen i sasvim slucajno kuglica sa zionom u drugom pravcu,pisao je francis o tome.

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...