Jump to content

NBA 2019/2020 - North remembers


Squabbit

Titula  

57 members have voted

  1. 1. Titula



Recommended Posts

2 hours ago, Drakaris said:

70/4

Bjelkan ima jos godinu ugovora, nece on nidje, a mozda ga i trejduju za neki sitan pik, ako se Begli ne bude povredjivao, nece dobiti puno prostora. Bogdan sigurno ostaje.

Ko njemu da 100/4, da se ugase odma.

Belom tek krajem oktobra ugovor postaje garantovan. Bogi će sa maxom probiti salary cap, tako da će morati da trejduju nekog od igrača sa jačim ugovorom. Ali naći trejd partnera nije tako lako. Kome treba Barns, možda za Hielda al ni to neće biti lako. 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Skyglider said:

 

Samo draftovanje Beagly-a umesto Dončića je moralo da prelije čašu. Doduše Divčevi promašaji na draftovima su se samo lepo uklopili u jedan kontinuitet promašaja koje Sacramento ima na draftovima od 2006. do danas.  Kad se samo pogledaju imena igrača koje su mogli da draftuju a nisu... između ostalih tu su Steph Curry, Dame Lillard, Kemba Walker, Klay Thompson, Luka Dončić.... jeza da te uhvati. 

 

5 hours ago, stefan81888 said:

Ne verujem da bi čovek koji je uzeo Papajanisa i zna dobro šta je EL i basket po Evropi preskočio Luku. 

 

5 hours ago, gggggggg said:

prica se da je u svadji sa doncicevim caletom.

 

 

btw 2019 draft je bas katastrofa u odnosu na onaj iz 2018.

 

Kao sto rekose, ta svadja je demantovana, a i da li bi Divac sa Vivekom putovao u Madrid da ga gledaju da nije dobar sa Lukinim matorim. Mislim da ce Divac sacekati neko vreme pa ce reci nesto u  Kokoskovom fazonu: Spavam mirno sto se tice drafta.

Jeste Divac posle drafta na konferencijama pricao kako je skroz za MB3, ali nece sigurno da prica: Mislim da smo se zajebali u startu.

 

1 hour ago, mr clutch said:

Belom tek krajem oktobra ugovor postaje garantovan. Bogi će sa maxom probiti salary cap, tako da će morati da trejduju nekog od igrača sa jačim ugovorom. Ali naći trejd partnera nije tako lako. Kome treba Barns, možda za Hielda al ni to neće biti lako. 

Ti ugovori su najveca Vladina greska, jer je morao da natrpa lovu Hiledu, jer u slucaju da je nezadovoljan i da je otisao, ispalo bi da mu nista nije ostalo od trejda Kazinsa. Bas losa situacija za SAC, iako su u rupi 15 godina, nema poente da budze nesto sad, nego tenk u naredne 2 godine da se pokupe neki pikovi.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Radalek said:

 

Mozda sam malo preterao isticuci Knickse u prvi plan, poenta je da nisu samo Kingsi imali gomilu promasaja od 2006 godine do danas.

 

Da, ali Kingsi su imali ubedljivo najviše tokom ovog perioda. Nijedna ekipa nije propustila da draftuje onoliko zvučnih imena kao Kingsi. 

Link to comment
Share on other sites

pošto se priča da su kingsi zainteresovani za scott perryja, za koga su knicksi valjda dali kingsima pick druge runde, imam sjajnu ideju : perry povede sa sobom julius "spin move" randlea i njegov ugovor, da ga ne gledam (4milona samo garantovano 21/22) i napravimo jedan sign n trade za bogdana od tih nekih randleovih 19 &  20 miliona na dve godine. jeste malo skuplje ali taman da skot može da pravi prostor u capu za onu tamo sezonu, to mnogo voli. a voli i randlea. 

 

e da

https://mobile.twitter.com/MarcJSpears/status/1294408097847443456

 

Edited by uini
Link to comment
Share on other sites

 

Quote

 

Three-point defense update

Memphis: 13/41 (31.7%)
Boston: 18/30 (60%)
Houston: 19/53 (35.8%)
Denver: 14/28 (50%)
Clippers: 15/34 (44.1%)
76ers: 14/30 (46.7%)
Mavericks: 20/44 (45.5%)
Nets: 14/33 (42.4%)
Grizzlies, Play-In Game: 14/25 (56%)

Total: 141/318 (44.3%)

 

The Bubble Blazers have produced legitimately some of the worst three-point defense in NBA history, if not the worst.

 

 

 

 

200.webp

Link to comment
Share on other sites

Sada kada je Divac rekao da je iskljucivo njegova odluka da se uzme Begli, potpuno razumljivo zasto je dao ostavku. Ima priliku da uzme generacijskog igraca i to maltene sa balkanskog prostora i on je to propustio. Verujem da mu je bilo dosta krivo zbog toga sto je pogresio. 

Link to comment
Share on other sites

“Melo was real chill, man,” Oscar Johnson, Lillard’s uncle, told Yahoo Sports. “Dame introduced him to the family and Melo mingled around and took some pictures, but he was just chill. He doesn't eat pork, but he ate everything else. You can tell he enjoyed himself. That was Dame’s way of embracing him into the family and into the Trail Blazer family.”

 

https://sports.yahoo.com/amphtml/carmelo-anthony-on-damian-lillard-hes-the-top-guy-ive-played-with-011342177.html

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, freethrow said:

Izvukao sam stari i zastareli kod od pre 4 godine i okačio na neki servis koji nisam nikad koristio, tako da nemam pojma da li će da radi ili da baguje. Žao mi je, nemam vremena da pravim ikakvu novu varijantu sada. Trebalo bi da radi. Ukoliko hoćete, bolje sada da isprobamo nego kada krene prava igra. Ako ne bude radilo, idemo na Nakamurine google sheets?

 

Dakle, link je ovde

 

glasala sam

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, freethrow said:

 

edit: jbt svi su neverovatno slično glasali.

 

nisam video u pravilima onu motivaciju da ako glasas za nizi seed, uslovno ili defacto outsidera, dobijes vise pts nego za visi?

 

ili se to ranije nije desavalo nego sam sanjao? ne bi mi bio prvi put

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...