Martin Mystere Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Jokić sam ko duh ali "siroti" Barton ponovo ide u masu igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Dobroe, taman Jokic ima vremena za TD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 (edited) Gleda neko Hou vs NOP? Tucker ne moze da sacuva Zajona... Edited February 2, 2020 by 12Laki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Just now, 12Laki said: Gleda ko Hou vs NOP? Tucker ne moze da sacuva Zajona... nastavlja da dominira. navijam za pelikane al mi se javlja da ce ih hjuston na kraju na iskustvo dobiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Debiloun drzi na terenu Gerija koji je ocajan a Malik mu na klupi. Da sam Jokic trazio bi trejd, meni je muka kad vidim sa kakvim sve debilima igra. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Znači nisi gledao meč nego pričaš na osnovu brojki. Pa tako reci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 odlicna utakmica u hjustonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Pašće Ingramu produkcija kada se Zajon vrati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 39 minutes ago, Martin Mystere said: 45 minutes ago, gggggggg said: Znači nisi gledao meč nego pričaš na osnovu brojki. Pa tako reci... naravno da sam gledao i naravno da lupetate gluposti kao po obicaju da denver gubi samo zbog bartona i malonea. isti krivci vec tri godina a svaka sezona sve bolja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Hart je savrsen 3D bek i jedan od najboljih skakaca na svojoj poziciji. Bukvalno preslikani Deni Grin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Ovo što Hjuston igra je neki performance art. Ne znam kako i zašto, nikako ne bi trebalo, ali uživam. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Ingram nista nije pogodio u 4 cetvrtini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 naravno da sam gledao i naravno da lupetate gluposti kao po obicaju da denver gubi samo zbog bartona i malonea. isti krivci vec tri godina a svaka sezona sve bolja. Prvo to lupetate gluposti možeš da koristiš u razgovoru sa tvojim ocem i majkom, mene zaobiđi sa takvim opservacijama. Drugo, ja do prošlog komentara jedan jedini put niti večeras, niti danas, niti ove sedmice, niti ovog meseca, niti ove godine, ukratko nikad nisam napisao da su njih dvojica krivi za poraze, tako da me zaobiđi i sa tom generlizacijom nego uputi komentar na pravu adresu. Treće, da upravo njih dvojica su uz veliku pomoć Herisa večeras napravili nekoliko loših odluka, naročito Barton koji je u prvom poluvremenu imao nekoliko zabijanja u brdo igrača Detroita što je rezultiralo ogromnim promašajima a onda i u poslednjem napadu u regularnom delu kada jede takođe, umesto da prosledi loptu potpuno samom Jokiću pokušao da bude heroj. Melounovo forsiranje Herisa kome apsolutno ništa večeras nije išlo od ruke i držanje na klupi Bizlija koji je u oba smera bio bolji od Herisa je jedna od tih loših odluka Melouna. Dakle, ne interesuju me brojke niti prethodne zasluge ili "zasluge" nikog od njih, moje subjektivno mišljenje je da je večeras (posebni naglasak na večeras) Barton bio više štetan nego koristan po tim Denvera. Ako se ne slažeš sa tim, a imaš apsolutno pravo da se ne složiš, reci to argumentovano i na kulturan način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Slomise ih Rakete na kraju. Da je Zion igrao od pocetka sezone Pelikani bi bili PO ekipa. Nema veze, svejedno je buducnost pred njima. Samo zdravlje da ih posluzi i bice mnogo zajebana ekipa u narednim godinama. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Đura Praznik iskusno prodao utakmicu. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 NOLA I bacanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Koja fora je sa Jokicem u pozadini Moguce da su koristili isti za PO prosle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Toronto je bas zajebana ekipa imali su 10320 povreda, svaki glavni igrac je propustio odredjeni deo sezone zbog povrede i opet su 2. Zasluzio je Nurse da ode na all star, valjda ce Dzile da mu da podrsku. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Jokic ne moze sam komentar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Nurse je odlican trener. Izvlaci max iz svih igraca. Za svaki respekt je kako oni uspijevaju od nekih anonimusa da naprave dobre igrace. Uz Majami vjerovatno fransiza koja najbolje radi sa igracima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Woj prica da postoji sansa da HOU trejduje Capelu.(hawksi i njega hoce) Jure C i wing igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts