SteveFrancis#3 Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Yup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Seća li se neko Kinika sa starog b92 foruma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Sećaju ga se mnogi. Mislim da je na samom početku ovog foruma pisao, ali da je ubrzo otišao. A što pitaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 1 minute ago, Marko said: Sećaju ga se mnogi. Mislim da je na samom početku ovog foruma pisao, ali da je ubrzo otišao. A što pitaš? A tako, bio je originalan. Nije onda više na ovom forumu? Mislio sam možda da je pod drugim imenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 3 minutes ago, Nugetlija said: A tako, bio je originalan. Nije onda više na ovom forumu? Mislio sam možda da je pod drugim imenom. Da je bio originalan to svakako. No, ta originalnost je viđena od drugih forumaša,(koliko se ja sećam) kao 90% negativnog, a možda 10% pozitivnog pisanja. Jbg... Moj stav, koji ne doživljavam kao merodavan, je da mi niko nikad nije smetao/nervirao osim teških spamera/postovanja stvari na temi koja nema veze sa tim i sl. Ali očigledno da, konkretno njemu, nije moglo da prolazi isto na novom kao na starom forumu. Ono što me njegov slučaj podsetio, tj sam dodatno utvrdio gradivo, je da se ne uživljavam previše u gornje spratove. Izbegavam ih u principu iz više razloga, a jedan od glavnih je taj, što se realno ne može neko korektno sučeljavanje argumenata, kakvo bi bilo uživo, preneti i na forum. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 da je Lejlu napisao Mark...good one 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 2 hours ago, Nugetlija said: A tako, bio je originalan. Nije onda više na ovom forumu? Mislio sam možda da je pod drugim imenom. Google intelektualac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 2 hours ago, Marko said: Da je bio originalan to svakako. No, ta originalnost je viđena od drugih forumaša,(koliko se ja sećam) kao 90% negativnog, a možda 10% pozitivnog pisanja. Jbg... Moj stav, koji ne doživljavam kao merodavan, je da mi niko nikad nije smetao/nervirao osim teških spamera/postovanja stvari na temi koja nema veze sa tim i sl. Ali očigledno da, konkretno njemu, nije moglo da prolazi isto na novom kao na starom forumu. Ono što me njegov slučaj podsetio, tj sam dodatno utvrdio gradivo, je da se ne uživljavam previše u gornje spratove. Izbegavam ih u principu iz više razloga, a jedan od glavnih je taj, što se realno ne može neko korektno sučeljavanje argumenata, kakvo bi bilo uživo, preneti i na forum. Nisam se ni ja slagao s njim, ali on je jedan od onih likova koje zauvek zapamtiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 @ DianE, pardon, Krueger, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Timjah kod Galeba. To ce biti 1 spektakl. Jedva cekam da dodjem do tv-a da pustim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Gledao sam ja juče. Bilo je dobrih provala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Opasni australci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Ovo ladno mož da đepro kao bonus track za ,,Three imaginary boys''. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 (edited) mrzi me da mozgam, treba mi hint.. lm, kad odradim print screen, on "uslika" tu stranicu na kojoj sam, al odradi i prozor koji je na tv-u(kad ocu nesto da pustam sa kompa jelte) iako mi nije prebaceno na to, vec gledam tipa arenu na tv-u.. kako da mi odradi samo print screen te stranice koju hocu? Edited June 5, 2021 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 33 minutes ago, n4l1m said: mrzi me da mozgam, treba mi hint.. lm, kad odradim print screen, on "uslika" tu stranicu na kojoj sam, al odradi i prozor koji je na tv-u(kad ocu nesto da pustam sa kompa jelte) iako mi nije prebaceno na to, vec gledam tipa arenu na tv-u.. kako da mi odradi samo print screen te stranice koju hocu? alt + print screen debilko ☕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Cekajte cekajte cekajte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 @ Sirogojno Imas srece, sto na plejlisti posle, Met'lke ide ovo: Inace bi mi dugovao 4! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 (edited) @ BB If i say: I don't like Zethu Dlomo, does that mean that i am racist, even if i adore, for example: Zoë Kravitz... PS. A, da - Duvaj ga, Dejane! Edited June 5, 2021 by uncletima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts