Old 666 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Pa dobro baš, jesam gledao film nekoliko puta, ali ne sećam se baš svake scene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 meni je paths of glory njegov glavni film, jedan od onih uz koje sam suzu pustio ace in the hole verovatno na drugom mestu, to je mnogo bitan film Bad news sells best. Cause good news is no news. I can handle big news and little news. And if there's no news, I'll go out and bite a dog. It's a good story today. Tomorrow, they'll wrap a fish in it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 3 hours ago, Sprivel said: I fuckin' knew it! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Paths of glory je definitivno veći, značajniji, ako hoćeš i bolji film...ali Obračun kod OK korala mi je draži. Pa ja kad sam bio klinac i čitao one edicije Dok Holidej i Vajat Erp, Doka Holideja sam zamišljao kao Kirka Daglasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 2 minutes ago, Charlie Foxtrot said: ali Obračun kod OK korala mi je draži. Ja ga nisam gledao (ili se barem ne secam da jesam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Glu-mi-te džentlmene, a malt...uhvatio sam sebe kako pevušim, jebo im ja mater. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 On 2/5/2020 at 11:59 AM, Knipex 4 Laki said: Jeste. Idu da sruše radarski toranj da bi avioni mogli da pruže podršku iskrcavanju. Misija koja se stvarno desila i obrađena je više puta, između ostalo i u igri Medal of honor. Nacisti vežbaju na ljudima efekte nekog katrana koji se nalazi u izvoru ispod crkve (Toranj je na crkvi) što podseća na Wolfenstein (Sam kraj filma je kao da igraš Volfenstein). Što kaže Pilou Asbæk, koji je vrhunski izneo ulogu SS oficira, hiljadugodišnji rajh zahteva hiljadugodišnje vojnike. Nisu vampiri, više neka hibridna vrsta zombija koji su svesni, govore, imaju 10x veću snagu od normalnog čoveka ali imaju i mane. Mnogo je bolje nego što zvuči sad ovako napisano Aj kad pogledaš ostavi komentar, baš me zanima tvoj utisak. Ovo je ipak malo ozbiljniji film od onog što sam tražio. Slažem se da je ovaj Danac sjajan, i slažem se da je film kvalitetniji nego što "zvuči" kad se tako napiše ili prepriča. Nije mi žao dva sata. Jedini problem što nije ono što sam tražio, nije za pred spavanje....ne u smislu da neću moći da zaspem jer sam se usr'o, nego što nije opuštajuće glup poput onih navedenih. Recimo onaj Kralj Artur što mi je neko predložio je bio upravo to. S tim da je ipak dosta kvalitetniji od onih filmova koje sam ja naveo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirko_pet Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 hour ago, Charlie Foxtrot said: Ovo je ipak malo ozbiljniji film od onog što sam tražio. Slažem se da je ovaj Danac sjajan, i slažem se da je film kvalitetniji nego što "zvuči" kad se tako napiše ili prepriča. Nije mi žao dva sata. Jedini problem što nije ono što sam tražio, nije za pred spavanje....ne u smislu da neću moći da zaspem jer sam se usr'o, nego što nije opuštajuće glup poput onih navedenih. Recimo onaj Kralj Artur što mi je neko predložio je bio upravo to. S tim da je ipak dosta kvalitetniji od onih filmova koje sam ja naveo. Spustio si ti ljestvicu dobro nisko sa onim filmovima, tesko da znamo jos tako glupih 😁. Probaj Transformerse i Pacific Rim ako nisi gledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Što se tiče managera, samo dve reči su dovoljne: Maxim Tsigalko. To je ujedno i sinonim za dominaciju vrste perverzne. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Bogami, ova persona gore je odgovorna za solidne količine serotonina izlučene iz mog organizma. Toliko je bio dobar da sam ga držao u timu čak i kad sam imao para da dovedem bukvalno bilo kog igrača. Inače, čovek je deadbeat u realnosti, igra za Spartak Pleven. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 (edited) 8 hours ago, mirko_pet said: Spustio si ti ljestvicu dobro nisko sa onim filmovima... Jašta brate. Pogotovo onaj Zid, a ni Wcraft ne zaostaje puno. Edited February 7, 2020 by Charlie Foxtrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 nek stoji i ovde, neće da škodi, čisto da vidimo dokle smo stigli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 1 hour ago, Charlie Foxtrot said: Jašta brate. Pogotovo onaj Zid, a ni Wcraft ne zaostaje puno. Ali zaista - nekad se raspadnem na poslu, pa sa klincima, sručim se u krevet u 11 i poželim da gledam nešto lagano, pa čak i poludosadno. A onda su mi takvi filmovi najbolji izbor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Btw...odlična muzička tema iz jednog od spominjanih filmova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Imgur mi skinuo ovu sliku uz poruku: Hi there! We're writing to let you know that the post you shared, https://imgur.com/a/g4DWDYQ, has been removed from Imgur's public community for violating our Community Rules located at https://imgur.com/rules. Imgur welcomes a diverse audience, so we aim to create a positive browsing experience free from hateful, explicit, illegal or violent content. We want to keep Imgur a fun place for everyone, so we ask that you please keep the rules in mind when posting. If you violate our rules again, your account may be suspended or disabled. Kakvi papani, jebem im ja Community rules I "diverse audience" u diverse dupad... Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 On 2/5/2020 at 11:53 AM, Stoned Laki21 said: Bolji Život... U sve mi diraj, al u Gigu Moravca ne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 (edited) Odlicna je, tj glas cini i obradu dobrom. Bez takvog (tog kalibra) vokala ceo cover mi je upitan, samo solid take on rock classic. Edited February 7, 2020 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 14 minutes ago, Ne sam Safete said: Jedna od jacih scena 🙂 Treba paziti na imidz, jbg 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Leonardo mi je favorit već dugo vremena ali Bred dominira u Tarantinovim filmovima 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts