Ne sam Safete Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 http://rs.n1info.com/Svet/a527029/Dzastin-Trudo-se-izvinio-zbog-koriscenja-tamne-sminke.html Kad se zoves Kanada pa nemas vesica, poplocavanja, rekonstrukcije, Babice ubice, medijski mrak, Savamale, nelegalne kafane, namestene tendere, secu zelenila, brata Andreja, nego dokon jarice krstis. Izvinjava se covek sto se maskirao u Aladina.... usracu se od politicke korektnosti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 vrh Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Fender malo malo pa dovlači politiku u kafanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Ne mogu da prestanem da gledam ovo... 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 (edited) 3 hours ago, Tamburinjo said: Izvinjava se covek sto se maskirao u Aladina. Ne izgleda ovo kao Aladin bas. Vise izgleda ovako. Ali cinjenica da je to bilo pre 20 godina je definitivno olaksavajuca okolnost. Edited September 19, 2019 by Død 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 The Rise Of Skywalkers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 47 minutes ago, Død said: Ne izgleda ovo kao Aladin bas. Vise izgleda ovako. Ali cinjenica da je tada imao 20 godina je definitivno olaksavajuca okolnost. Ako radiš black face moraš da napraviš usne smešnim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Ide li se na Marinine performanse? Cool su 🙂 tu ru ru ru, tu ru ru ru Nisam u gasu satanisti, iLIMUNati i sl, ali ako je slika true ondaK jeeeeeeeee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Prva stvar koju satanisti rade je da se snime i objave svima da su satanisti. Btw, Marina je car i ta spirit cooking zureza deluje lit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 I LaminatiSent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 4 minutes ago, Død said: Prva stvar koju satanisti rade je da se snime i objave svima da su satanisti. Btw, Marina je car i ta spirit cooking zureza deluje lit. Kako god bas slabofotogenichna slika, ali to je Vogue, umetnost... Verovatno ja to ne razumem 🙂🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingospo90 Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Drugari treba mi mala pomoc od mnogobrojih pivopija ovde[emoji2] Dajte mi neke predloge mesta u Beogradu gde moze da se izadje na neko dobro kraft (ili strano) pivo, a da je mesto kul i prijatno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Kabinet Banovo Brdo, ali moja info je stara preko 3 godine... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 (edited) 6 minutes ago, Dingospo90 said: Dajte mi neke predloge mesta u Beogradu gde moze da se izadje na neko dobro kraft (ili strano) pivo, a da je mesto kul i prijatno? Samo pivo. Edit: Gunners, Miners su isto (bili), ok. Srpska kuca piva, bilo koja. Edited September 19, 2019 by Død 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Od Romskog znam samo "bre gidi dzanum" sto bi trebalo biti "Ne brini dusho" ili nema frke itd.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingospo90 Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Samo pivo. Edit: Gunners, Miners su isto (bili), ok. Srpska kuca piva, bilo koja. Meni se cini da cu u Samo pivo, mada me malo smara atmosfera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 26 minutes ago, Dingospo90 said: Meni se cini da cu u Samo pivo, mada me malo smara atmosfera. Ne znam kad ides, ali na terasi je skroz kul. Nekada i muzika bude strava skroz. Opustenija atmosfera. Srpska kuca piva na Vracaru je daleko domacinskija, konobari skroz kul (ako platis pivo pa da te i upoznam sa njima), mnogo je komfornije i opustenije. Malo manji izbor piva, ali imas vecinu domaceg krafta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 (edited) 3 hours ago, Død said: Samo pivo. Edit: Gunners, Miners su isto (bili), ok. Srpska kuca piva, bilo koja. Mi se garant srecemo, samo se ne prepoznajemo 😄 @Dingospo90 Ne u Miners, propali su (sem ako ponovo nisu zavrteli krug, pa su opet ok), ako si u tom delu grada gunners je daleko bolji. Edited September 19, 2019 by nlavrnja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 A zašto je tačno problem što se maskirao u crnca? Ozbiljno pitam, ne dobacujem. Nije kao da se rugao, samo se maskirao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingospo90 Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Ne znam kad ides, ali na terasi je skroz kul. Nekada i muzika bude strava skroz. Opustenija atmosfera. Srpska kuca piva na Vracaru je daleko domacinskija, konobari skroz kul (ako platis pivo pa da te i upoznam sa njima), mnogo je komfornije i opustenije. Malo manji izbor piva, ali imas vecinu domaceg krafta. Ne znam, atmosfera mi nije nesto opustajuca u Samo pivo, iako nisam preterano redovan tamo (1-2x mesecno navratim). Nisam bio na ovom mesti na Vracaru, tako da definitvno moram da odem, a uvek znaci poznavati konobare tako da mozemo da se dogovoro za to pivo :DInace u Ada Mall trznom centru na poslednjem spratu postoji mesto koje se zove Fabrika piva i imaju jako dobar izbor kraft piva. Ako budete kupovali nesto u njemu, nije lose svratiti po burger u Bueger Haus-u i usput popiti par dobrih piva. Takodje, ima tu odmah pored jos par zanimljivih restorancica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 Mango referenti pivce.. cetvrtak-mali petak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts