uncletima Posted April 8, 2024 Posted April 8, 2024 @Drug Crni Propade moj savrseni rostilj... Ja cu njega da davim zbog Jokica, onaj me gnjavi, ne pijem Zajecarsko, onaj je otisao iz solidarnosti, ti tetki nosis lek... pffft! 1 1 1
DameTime Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Umirem 😂 Kontext: Haris Džinović se razveo i sad po medijima opanjkava bivšu ženu
uncletima Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Kad svi iznose prljav ves - i, Mujo ce! Spoiler 1 3
uncletima Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Ako ja mogu njega bradatog, moze i on mene brkatu... Ajmo, na kapiju i trk nazad u pecinu!
uncletima Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Dragi, Barkli. Naravno da si i ti bio u planu za onaj rostilj, ali mi koorganizatori non-stop podmecu klipove... pffft 1
DameTime Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Alooo @Drug Crni @Ta'veren, ispoštujte čoveka 🍖🥩🍗🥓 1 1
SuperTraktorko Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 7 hours ago, DameTime said: Umirem 😂 Kontext: Haris Džinović se razveo i sad po medijima opanjkava bivšu ženu Jbg, to se desi kada se covek opusti i skine sesir posle 30 godina veze...
Stiletto Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 11 hours ago, Константин said: Што волим што има паметних, духовитих и занимљивих па ће да пршти од мудрости на спортским темама. Ово са баном на вијест о Жоцу је само мало битан повод, узроци су дубљи и тичу се концепта самог форума и појединих тањушних ликова који га воде. Тако да, збогом! 1 1
uncletima Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 @ Patch Gitare i ostali, Ramstajni - ček. Klasika - ček. Narodnjaci, hmm odmah trazi nesto da cepa, znaci moze da bude - ček. Trenutno ga testiram elektronikom, ali sam siguran da ce i tu biti - ček! 1
uncletima Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Ma, nema da omane... Sape u pojilicu, pa u zemlju i prasa se, kao da je na nekom festivalu.
Kronostime Posted April 9, 2024 Author Posted April 9, 2024 6 minutes ago, uncletima said: Ma, nema da omane... Sape u pojilicu, pa u zemlju i prasa se, kao da je na nekom festivalu. 1 3
uncletima Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 "Are you sure you want to restart the computer?" Cek', po Mirka, da skoknem, pa da se dogovorimo... 1
Recommended Posts