Kronostime Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 (edited) Edited August 3, 2019 by Kronostime
LayupFromTheMidget Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Naletoh slucajno na ovaj genijalan kanal. Kakav car
Tamburinjo Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Obe su nekada bile muškarci, a razlika od 46 godina ih ne sprečava da planiraju bebu Vest o tome da Kejtlin Džener želi bebu sa svojom mlađom prijateljicom zbunila je svet. 69-godišnja Kejtlin otkrila je da su glasine o tome da planira bebu sa Sofijom Hatčins (23) potpuno neistinite. IZVOR: B92 SUBOTA, 3.08.2019. | 10:23 -> 11:36 Podeli Foto: Gettyimages/ Jamie McCarthy Mediji su pisali da njih dve planiraju bebu koju će im roditi surogat majka, ali je transrodna zvezda sada to opovrgla, piše Daily Star. "Kejtlin i Sofija pričale su o bebi i tome da oforme porodicu u poslednjih godinu dana i duže. Kejtlin ima desetoro dece, ali se nikada nije ostvarila kao majka u njihovom odgajanju i vaspitanju, a to joj je velika želja", rekao je tada izvor blizak njima. Jel su sad one homoseksualci il su lezbejke? Il ako su bile musko a sada su zensko a opet vole zensko jel su strejt? Mada to zensko sto vole je bilo musko pa onda znace da su ipak gej?
korona je najveća prevara Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Pa moguce je, usralo ga/je da na onoj slici izgleda vrh. Pogledaj ovde, najobicniji nasminkani muskarac sa perikom 1
Kronostime Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 4 hours ago, BojanaCZV said: kako je moguce da je ova plavusa bila muskarac Podseca pomalo na Cipija iz Osvajaca. 1
Whitnail Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 5 hours ago, fancy said: Sent from my SM-N950F using... 1
Prijatelj Mitar Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 17 hours ago, fancy said: Sent from my SM-N950F using... Najveci fen Filipa Covica 🙂
Mairosu Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Kolege iz filmskog podkasta me zvali u goste, malo smo pričali o westernima...ako se već nekome nisam smučio dosad, evo prilike da to sad uradim! 1
Kronostime Posted August 4, 2019 Author Posted August 4, 2019 1 hour ago, Mairosu said: Kolege iz filmskog podkasta me zvali u goste, malo smo pričali o westernima...ako se već nekome nisam smučio dosad, evo prilike da to sad uradim! 1
Old 666 Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 (edited) Ne sviđa mi se izbor TOP 10. Bilo koji izbor TOP X ( gde je X proizvoljan prirodan broj 😄 ) vesterna koji ne sadrži Rio BRavo mi se ne sviđa. Edited August 4, 2019 by Yi Sun Shin
realno *w Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Iako obožavam Rio Bravo, ovo je ipak jako subjektivna tvrdnja.
Recommended Posts