Jump to content

Recommended Posts

Posted

Obe su nekada bile muškarci, a razlika od 46 godina ih ne sprečava da planiraju bebu

Vest o tome da Kejtlin Džener želi bebu sa svojom mlađom prijateljicom zbunila je svet. 69-godišnja Kejtlin otkrila je da su glasine o tome da planira bebu sa Sofijom Hatčins (23) potpuno neistinite.

IZVOR: B92 SUBOTA, 3.08.2019. | 10:23 -> 11:36

Foto: Gettyimages/ Jamie McCarthy

Foto: Gettyimages/ Jamie McCarthy

Mediji su pisali da njih dve planiraju bebu koju će im roditi surogat majka, ali je transrodna zvezda sada to opovrgla, piše Daily Star.

"Kejtlin i Sofija pričale su o bebi i tome da oforme porodicu u poslednjih godinu dana i duže. Kejtlin ima desetoro dece, ali se nikada nije ostvarila kao majka u njihovom odgajanju i vaspitanju, a to joj je velika želja", rekao je tada izvor blizak njima.

Jel su sad one homoseksualci il su lezbejke? Il ako su bile musko a sada su zensko a opet vole zensko jel su strejt? Mada to zensko sto vole je bilo musko pa onda znace da su ipak gej? 

Posted

Kolege iz filmskog podkasta me zvali u goste, malo smo pričali o westernima...ako se već nekome nisam smučio dosad, evo prilike da to sad uradim!

• Like 1
Posted
1 hour ago, Mairosu said:

Kolege iz filmskog podkasta me zvali u goste, malo smo pričali o westernima...ako se već nekome nisam smučio dosad, evo prilike da to sad uradim!

VtUl6oI.jpg

• Like 1
Posted (edited)

Ne sviđa mi se izbor TOP 10. Bilo koji  izbor TOP X ( gde je X proizvoljan prirodan broj  😄 )  vesterna koji ne sadrži Rio BRavo mi se ne sviđa.

Edited by Yi Sun Shin