Ne sam Safete Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 16 hours ago, Sprivel said: Haha, koji nadrealizam. Ima li babun dozvolu za nošenje oružja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 Haha, koji nadrealizam. Ima li babun dozvolu za nošenje oružja?Pa kad vec moze svaki dan da nosi taj ubojiti levi i desni krose, sta je jedna obicna puska? 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 Pitam jer znam za neke slične junake koji su zbog postavljanja fotki sa oružjem na društvene mreže osuđivani za nedozvoljeno nošenje oružja, a nije bilo uslovne zbog posebnog maksimuma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 4 hours ago, Chaos Is Me said: Pitam jer znam za neke slične junake koji su zbog postavljanja fotki sa oružjem na društvene mreže osuđivani za nedozvoljeno nošenje oružja, a nije bilo uslovne zbog posebnog maksimuma. Ne razumes, nije to isto, ovo je umetnos'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 yo yo yo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 (edited) Daj nemoj me zajebavati Edited September 14, 2020 by SteveFrancis#3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 7 hours ago, Chaos Is Me said: Haha, koji nadrealizam. Ima li babun dozvolu za nošenje oružja? Tata mu dao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 Jedna "kafanska" 🙂 mozda sam vec delio... neka opet. Quote Birtija - Odjebi od mene Nikad nisam čuo toliko sranja Iz usta jednoga čoveka Kao što sam čuo iz tvojih. To što pričaš veze s' mozgom nema, Sa stvarnim životom, S' imanjem problema, To što pričaš to su gluposti. Ref: Pusti me da na miru, Ispijem svoje pivo, Nemoj da me daviš s'tim. Pusti me da na miru, Ispijem svoje pivo, Kad odem ti nastavi. Pitam se dokle tako ćeš, Da li u ta svoja sranja stvarno veruješ? Pitam se, a svejedno mi je, Samo dok se držiš što dalje od mene. Odjebi od mene! U mojim očima ti si debil, Tvoja priča ništa ne vredi, Sve te tvoje velike izjave. To što pričaš veze s' mozgom nema, Sa stvarnim životom, S' imanjem problema, To su sranja, budalaštine. Ref: Pusti me da na miru, Ispijem svoje pivo, Nemoj da me daviš s'tim. Pusti me da na miru, Ispijem svoje pivo, Kad odem ti nastavi. Pitam se dokle tako ćeš, Da li u ta svoja sranja stvarno veruješ? Pitam se, a svejedno mi je, Samo dok se držiš što dalje od mene. Odjebi od mene! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Je li fora sa pločama hipsteraj ili je stvarno bolji zvuk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 On 9/14/2020 at 11:56 PM, Død said: Tata mu dao. Sta ste radili kad je poginuo Arkan (?) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 1 minute ago, Crni Bombarder said: Sta ste radili kad je poginuo Arkan (?) Ne znam sta cekate da se izjasnite na temi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Ja sam se (cini m i se) izjasnio. Inace..verovatno najpotcenjeniji topik ovog foruma,a ne znam zasto? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 j'bna noćna 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 31 minutes ago, Referent said: Je li fora sa pločama hipsteraj ili je stvarno bolji zvuk? Zvuk je autentičniji i šareniji svakako, neuporedivo je. E sad, ne znam da li se to većini računa i kao bolji. Mojim ušima svakako jeste. Ali rekao bih da je mnogima, nakon 10,20g slušanja digitalnog, teško prihvatiti ploče. Naravno da će matorcima iz onog vremena, mnogo lakše biti da ponovo krenu da slušaju ploče, nego mlađjima. U mom slučaju, i ne znam koliko sam relevantan primer zbog toga, je bilo lako jer su mi već puštali sa svačega što je postojalo kad sam bio mali/klinac, pa sam slušao muziku sa bukvalno svega do 18-te. Ako kreneš sa tim, daj neko vreme da ti se uši naviknu, pre nego što daš sud da li vredi ili ne. Hipsteraj vezujem za neke druge trendove i fazone, možda ga i ovde ima. Oko 50-ak matorih ploča (30+ god) je stiglo do mene sa buvljaka. Toliko od mene. Javi ako si našao, nabavio nešto zanimljivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 (edited) 5 hours ago, Crni Bombarder said: Inace..verovatno najpotcenjeniji topik ovog foruma,a ne znam zasto? Nemaju alibi pa ne smeju da kazu. Edited September 16, 2020 by Død 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 "I finally found my spirit animal" Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts