Fat Zadd Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 11 minutes ago, Kronostime said: Dao si zeni PIN? samo dinarski račun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 Just now, John Dies at the End said: samo dinarski račun I sa njega moze da se placa preko interneta u inostranstvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Okačena je ova pesma već ali ne mogu da kopam sad kroz strane. Meni je neverovatna boja glasa koju ima Zack, tekst i delivery na celom albumu su jako besni i onda Zach uleti sa jednim stihom na početku pesme i novi nivo besa se pojavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 12 minutes ago, Kronostime said: I sa njega moze da se placa preko interneta u inostranstvu. Može ako uplati kesh na njega... Tj. sa Intesinom karticom ne može , potrebna je posebna kartica za plaćanje putem interneta 🤣 Sber i Postbank su na sigurnom mestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 4 minutes ago, John Dies at the End said: Može ako uplati kesh na njega... Tj. sa Intesinom karticom ne može , potrebna je posebna kartica za plaćanje putem interneta 🤣 Sber i Postbank su na sigurnom mestu Postovana Johnova Gdjo - upisite broj kartice, crc kod (ona 3 broja pozadi kod potpisa), trajanje kartice i ime i prezime. Ne zivite u zabludi, vec naplatite svoja prava. S postovanjem, Kronos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 (edited) 3 hours ago, Nicklord said: Okačena je ova pesma već ali ne mogu da kopam sad kroz strane. Meni je neverovatna boja glasa koju ima Zack, tekst i delivery na celom albumu su jako besni i onda Zach uleti sa jednim stihom na početku pesme i novi nivo besa se pojavi Nije ova nego out of sight(; Vidim da se neki zale da EL-P i Mike postaju repetitivni, a meni se cini da je ovaj album kudikamo produkcijski raznovrsniji throughout. Vidi se da je rad na sadrzaju za Cyberpunk 2077 izvrsio uticaj i na ovaj album i doneo nesto drugacije. Liricki to su oni, mozda nista specijalno novo nisu ponudili, ali ako nista surovo su aktuelni. Tako da, ono, ne vidim prostor za neko kenjanje. Pisao sam vec, u komparaciji sa Alfredom gde je Gibbs fenomenalan, a Alchemist ubo svaki drugi bit, mislim da se ne postavlja pitanje najboljeg uratka ove godine. Edited June 5, 2020 by SteveFrancis#3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Nije ova nego out of sight(; Vidim da se neki zale da EL-P i Mike postaju repetitivni, a meni se cini da je ovaj album kudikamo produkcijski raznovrsniji throughout. Vidi se da je rad na sadrzaju za Cyberpunk 2077 izvrsio uticaj i na ovaj album i doneo nesto drugacije. Liricki to su oni, mozda nista specijalno novo nisu ponudili, ali ako nista surovo su aktuelni. Tako da, ono, ne vidim prostor za neko kenjanje. Pisao sam vec, u komparaciji sa Alfredom gde je Gibbs fenomenalan, a Alchemist ubo svaki drugi bit, mislim da se ne postavlja pitanje najboljeg uratka ove godine. da pridodam pejstom https://www.theringer.com/music/2020/6/5/21281223/run-the-jewels-rtj4-review-killer-mike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Spoiler Now... If i say: "I adore, Korean women, does that mean that i am third of A racist?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 I'm back... (Pakao kraja ugovora i traženja posla... nikom ne želim) Anyway... [emoji846]Sent from 127.0.0.1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 41 minutes ago, uini said: da pridodam pejstom https://www.theringer.com/music/2020/6/5/21281223/run-the-jewels-rtj4-review-killer-mike Zbog ovakvih pojava kakvima svedocima poslednjih nedelja cini mi se da je krater usled Pacove smrti jos dublji i veci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 6, 2020 Author Share Posted June 6, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 6, 2020 Author Share Posted June 6, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 . 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Ja retko kad, a jos manje sta, ali: Mrzim (Baš) ovu jesen u sred juna! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Na stranu mržnja, nego meteorolozi nikako da ubodu tačnu prognozu za sutrašnji dan 😂.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 ! ich bin dankbar... Spoiler ...hier kommt die sonne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 6, 2020 Author Share Posted June 6, 2020 20 minutes ago, uncletima said: ! ich bin dankbar... Reveal hidden contents ...hier kommt die sonne Onkel Jerich? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Hoces jednu po njusKi... Nisi doneo, 'ladno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 @ Milunka Spoiler Bravo, debela! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Nikad necu znati da li vredi pogaziti sebe zbog ljubavi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts