SteveFrancis#3 Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Overrated i film i glumac (ne Pitt, naravno)
didžej hel Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 (edited) 44 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Overrated i film i glumac (ne Pitt, naravno) baš sam krenuo da pišem kako je hleb pit bio jako dugo potcenjen glumac zato što je pretty boi. od svih usa lepotana tipa pol njumen, robert redford, tom kruz, bred pit mi je očigledno bolji ja mislim da je on sasvim okej. i film mi je prijao edit sad vidim da ne misliš na panju, sry Edited February 7, 2020 by uini
riviera Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 1 hour ago, Ne sam Safete said: preporuka za rewatchables podkast u kojem je u nekoliko poslednjih epizoda gostovao upravo tarantino. naracito za epizodu u kojoj su diskutovali o nolanovom dunkirku. interesantan je tarantinov pogled koji je istovremeno i onaj obicnog filmofila i vrhunskog reditelja. vidim da im je u poslednjoj epizodi bio upravo once upon a time na pregledavanju pa me je to sad podsetilo. https://art19.com/shows/the-rewatchables 2
Shunsuke Nakamura Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Bred je dosta dobar glumac. Igrao je raznorazne uloge i uvijek ostavljao dobar utisak, nekad i odlican/vrhunski, kao recimo uloga Tylera Durdena, tu je bas porobio. 2
SteveFrancis#3 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 BTW, koji vam je najjaci Teh Lurd Of Teh Reings edit 1
NMX Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Praštajte ako je negde bilo...i odmah da se ogradim da ne merim patku.... LJUDI, PRATI LI NEKO OVAJ MEDIJSKI FAJT ŽEX PANTIĆ VS. TEGI? Za sada Žex briše patos sa Ostojinim obnaženim kućnim ljubimcem 2
NMX Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 @Crni Bombarder Šta nije jasno Ovo je poslednja Žexova epizoda...čeka se Tegi...(negde na pola kreće šou) 1
Old 666 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 14 hours ago, Marko said: Odlicna je, tj glas cini i obradu dobrom. Bez takvog (tog kalibra) vokala ceo cover mi je upitan, samo solid take on rock classic. Riba je sjajna. Baš je dosta i često slušam na YT. Nisam siguran ko je prvi postavio njenu obradu "Take me to church" na starom forumu...Safet ili Realni...ali u svakom slučaju hvala mu na tome.
fancy Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 7 Nation Army i Black Hole Sun izuvaju iz...gaća [emoji12] Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Drug Crni Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 (edited) 7 hours ago, NMX said: Za sada Žex briše patos sa Ostojinim obnaženim kućnim ljubimcem Tebra,ja sam premro od smeha Ova recenica koju nekoliko puta ponavlja je perverzija & sodomija Ostatak je takodje jak. Izdvajam: "ja se secam,ja sam bio dete...klub je bio Beneton se zvao,krenuli su ti fabricki klubovi" Edited February 8, 2020 by Crni Bombarder 1
gggggggg Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 konacno sam nasao na youtubetu. aaaaaaaaaaaaa 1
SteveFrancis#3 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 (edited) Verujte EDIT: Ipak tek sad verujte, pogresan link sam pejstovao Edited February 8, 2020 by SteveFrancis#3
Recommended Posts