Drug Crni Posted yesterday at 10:52 AM Posted yesterday at 10:52 AM 18 hours ago, Ne sam Safete said: Kakav je dokumentarac o Pepersima na Netflix-u cenim da si ga već odgledao. Iskreno, nisam Nemam Netflix. Verovatno ga je @Nicklordpogledao
Nicklord Posted yesterday at 11:58 AM Posted yesterday at 11:58 AM (edited) Gledao 😄 Nije zaista o Pepersima kako ga reklamiraju nego je fokus na Hilelu. Dobar deo dokumentarca je o Hilelovim drugom bendu* i uopšte odnosu svih tih tada mladih muzičara u LAu. Dosta fokusa je na tome kako su bili mladi idioti koji su tek u godinama posle shvatili šta je zavisnost zaista i koliko je sve što su radili bilo destruktivno. Dosta je emotivan dokumentarac i iznenađujuće dobar. *Gde je glavni pevač bio Alain Johannes, poznat po tome što je nastupao sa svakim poznatim muzičarem u poslednjih 35 godina ali nikada nije zaista uspeo solo Edited yesterday at 11:58 AM by Nicklord 1 1
Stiletto Posted yesterday at 04:26 PM Posted yesterday at 04:26 PM (edited) Dva drugara iz detinjstva, Suzi Kvatro i Alis Kuper, oboje odrasli u Detroitu, u obradi velikog hita MC5. Deco, e ovo vam se zove rokenrol. Edited yesterday at 04:28 PM by Stiletto 1
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago @Ne sam Safeteovo mi je najbolji dokumentarac o RHCP. Načinio ga je jedan holandski novinar koji je pratio njihovu karijeru od samih početaka, kada su kao neafirmisani bend prvi put gostovali u Holandiji i Evropi Film prati bend do 2007.godinehttps://www.youtube.com/watch?v=QifwYBdLsw4 Zbog ograničenja o zemlji, može da se pogleda samo na yt. Pretpostavljam da si ga gledao već
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 16 hours ago, Stiletto said: Suzi Kvatro Kakva je mačkica bila Suzi 70ih Dobro se drži i sad, a skoro sam je nešto guglao i skapirao da je zapravo ceo život top faca i kao muzićar i kao aktivista... Alis legenda kao i uvek, ma oboje su sjajni, uživancija Ovu singlicu sam dobio za 10, 11 rođiš... čuvam je i danas ❤️ 1
Ne sam Safete Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 minutes ago, Drug Crni said: @Ne sam Safeteovo mi je najbolji dokumentarac o RHCP. Načinio ga je jedan holandski novinar koji je pratio njihovu karijeru od samih početaka, kada su kao neafirmisani bend prvi put gostovali u Holandiji i Evropi Film prati bend do 2007.godinehttps://www.youtube.com/watch?v=QifwYBdLsw4 Zbog ograničenja o zemlji, može da se pogleda samo na yt. Pretpostavljam da si ga gledao već Nisam, hoću. Ali sam zato na HRTu pogledao David Bowie: Moonage Daydream. Brooka kako je dobar, preporuka svakom ko bar malo cijeni Bowie-a ... Ovim drugim svakako nema pomoći 🙂 1 1
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Ne sam Safete said: David Bowie: Moonage Daydream Ja ga skinuo u, mislim, 4k - kida. ❤️ A kad smo kod pesme, na "oproštajnom" koncertu u Hammersmith Odeonu su zaista ušli u paralelnu dimenziju 1
Clash Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Ne sam Safete said: Nisam, hoću. Ali sam zato na HRTu pogledao David Bowie: Moonage Daydream. Brooka kako je dobar, preporuka svakom ko bar malo cijeni Bowie-a ... Ovim drugim svakako nema pomoći 🙂 Samo da dodam na ovo, na HRT2 subotom naveče posle Grahama Nortona stalno idu muzički dokumentarci. To sam slučajno uhvatio pre jedno godinu dana i svaka čast, većina su odlični.
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago The Last Shadow Puppets su takođe osvetlali obraz sa Moonage Daydream (baš inspirisano gornjom live verzijom): Momak u beloj Adidas trenerci koji je ovde pokidao ES335 je pre mesec ipo dana imao nezaboravan koncert u Beogradu, plus je na Kališu napravio spot za svoju novu stvar Always In Over My Head 1
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 41 minutes ago, fancy said: Kakva je mačkica bila Suzi 70ih Ufff, nemoj me u srce... Serija Happy Days i njena uloga Leather Tuscadero.... 1
Ne sam Safete Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 41 minutes ago, Clash said: Samo da dodam na ovo, na HRT2 subotom naveče posle Grahama Nortona stalno idu muzički dokumentarci. To sam slučajno uhvatio pre jedno godinu dana i svaka čast, većina su odlični. Odlični i to svaki do sada. Nedjeljom na HRT3 repriza. 1
fancy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 minutes ago, Stiletto said: Serija Happy Days i Ja sam Happy Days prvi put registrovao sa pojavom Windows 95 ... a ni tada nisam skapirao da se radi o seriji i da su Weezer ukomponovali scene iz serije u svoj legendarni spot koji je išao uz... Windows Tek dosta kasnije sam guglajući skapirao šta su u stvari uradili.. i sad kad gledam Suzi prepoznajem likove i scenu iz serije 1
fillam Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, fancy said: The Last Shadow Puppets su takođe osvetlali obraz sa Moonage Daydream (baš inspirisano gornjom live verzijom): Momak u beloj Adidas trenerci koji je ovde pokidao ES335 je pre mesec ipo dana imao nezaboravan koncert u Beogradu, plus je na Kališu napravio spot za svoju novu stvar Always In Over My Head Jbt, bombardovan sam bio na netu Miles-ovim koncertom na Zappi, nameravao da idem, a na kraju se zablentao i tek sad skontao da je to sad već debelo iza nas... Bio si? 1
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Sa koleginicom s posla (ona je najveći AM (još od 2006!!) / TLSP fan kog poznajem, ona je saznala za svirku), volim Milesa, priznajem da sam za njega u stvari saznao preko Alexa, kad se pojavio prvi TLSP Super je lik! Edited 7 hours ago by fancy 1
fillam Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bio sam popriličan fan ranih radova AM, a TLSP me inicijalno i nije nešto oduševio. Samim tim mi je i Miles skroz prošao ispod radara dok mi nije zapala za uho numera koja se našla na soundtracku Fife 14 čini mi se, sad već kontam i njegova najpoznatija solo stvar. 1
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja volim rani Bowie-Beatlesque fazon prvog TLSP, pa sam se isntantno navukao kad sam video (spot me oborio) The Age Of The Understatement ...a onda je bilo logično da istražim ko je Alexov dečko Miles brat 3 nedelje pre Beograda dovukao Liamovog malog na scenu za staru stvar s prvog albuma: 1
nunilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nisam video da je neko postavao ako jeste prastajte. Digli prilicnu prasinu po netu, valjda niko nije ravnodusan ili se svidjaju ili bas ne. Motivi cesto podsecaju na nase krajeve. Edited 1 hour ago by nunilo
Recommended Posts