мајор јосип Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Aj sad nek svako postavi svoju pesmu da vidimo šta ko sluša, u stvari. Ovo je bila pesma za koju dadoh plus. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 (edited) Obrisite Realnom moj lajk, meni izaslo Lil Nas X - Old Town Road 🤠 I ovo si uspeo da pokvaris Realni 😛 ... Al dobra fora za budzenje reputacije svakom izadje ono sto mu se svidja Edited May 9, 2019 by Nele 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Ja video Bad Copy, reko što govoriš u jednini kad ih ima trojica 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 (edited) ne znam gde ovo da okačim osim ovde, a nadležni nek procene da li je tema za kafanu ( a jeste onako baš prava srBska kafanska), a još što u kafani ima učenijih ljudi iz struke koji će da razumeju ovo što ostavljam ovde.... Elem u sklopu posla, tražim ja ono Vesićevo naručeno mišljenje ( o isplati troškova za dolazak i odlaszak s posla) iz ministarstva finansija (a mišljenja ministarstva su obavezujuća u postupcima poreske kontrole i koliko god apsurdno zvučalio jača su od zakona) i tu nadjem jedno pitanje onako baš stručno do 101 i nazad... pitanje: i evo ga deo odgovora:izvor: strana 8 i str 117 Edited May 9, 2019 by Stondisha preskočih ovaj deo u zagradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 9 minutes ago, marejosip said: Aj sad nek svako postavi svoju pesmu da vidimo šta ko sluša, u stvari. meni je izašao sabotage bboys, uživo kod lattermana '94. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 5 minutes ago, uini said: meni je izašao sabotage bboys, uživo kod lattermana '94. Sve slične stvari, u principu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Niste donirali, forum prepoznaje situaciju i zajebava vas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 16 hours ago, Bajro(n)Zupic said: slusao sam ih uzivo, odlicni su Jurim ih već skoro godinu dana, nikako da se potrefimo u blizini 😐 Inače non stop mi se vrte :) Ovo treba slušati sa dobrim subwooferom, ubija. A ova mi je trenutno non stop na programu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 30 minutes ago, djole said: Ja nisam ulogovan na yt pa mi verovatno zato izlazi pesma koja je koliko toliko povezana sa onom koju je realni postavio (ostatak mixa kada uđem su neke pesme koje sam skoro slušao, znači moj mix) a vama koji ste ulogovani verovatno izlazi kompletan vaš mix, zato je realni i dobio ovoliko lajkova Dok mi igramo mice, realni igra 4D šah 😄 Meni izašlo The Dillinger Escape Plan - One of us is the killer a to sam okačio pre nedelju dana i bilo mi čudno i posle vidim piše "my mix" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 A tu je i Laki Koštunica 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Danas je dan pobede. https://youtu.be/FG8Mz3j4jv8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 (edited) 4 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Danas je dan pobede. https://youtu.be/FG8Mz3j4jv8 Dok se u Evropi i Rusiji slavi po starom, u Srbiji se iz nepoznatih razloga slavi po novom i biće obeležen 10. Maja. To verovatno jer danas ima dosta tih proslava i parada pa da naše ne prodje nezapaženo, jer smo prodali dosta reklamnog prostora i to.... Edited May 9, 2019 by Stondisha Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Kod nas je zvanicno 15 ti maj kad je i poslednji fasista isteran iz zemlje, ne racunam ove domace, cetnike, ljoticevce koji su ostali da se kriju, 9 . Maj je dan pobede u Evropi, a sta ovi nasi sada planiraju njihova stvar ionako su sve istumbali i izvitoperili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 5 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Kod nas je zvanicno 15 ti maj kad je i poslednji fasista isteran iz zemlje, ne racunam ove domace, cetnike, ljoticevce koji su ostali da se kriju, 9 . Maj je dan pobede u Evropi, a sta ovi nasi sada planiraju njihova stvar ionako su sve istumbali i izvitoperili. Dan pobede u Jugoslaviji 15. a koliko se sećam da su se obeležavali ustanci protiv fašizma 7Jul, 13. Jul (moj omiljeni), 27... da se ovaj 15 nije obeležavao, al opet bio sam baš baš baš baš klinac kad se sve to dešavalo i više mi je ovo neka plavičasta magma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 sta ti taj sa avatara misli o danasnjem prazniku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 5 minutes ago, Ne sam Safete said: sta ti taj sa avatara misli o danasnjem prazniku verovatno sve najbolje, jer je kao što majica kaže: PROTIV MODERNOG SVETA!!!!!🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 2 hours ago, uini said: Jel to ova baba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 3 hours ago, realno *w said: Da li ja nešto ne kontam, ili ne vidimo isti video? Ja sam postavio lika koji na klaviru svira "Hall of the mountain king" ? Meni izbacuje RATM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 adekvatna hitčina za ovako buđav dan 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 1 hour ago, Stondisha said: Dan pobede u Jugoslaviji 15. a koliko se sećam da su se obeležavali ustanci protiv fašizma 7Jul, 13. Jul (moj omiljeni), 27... da se ovaj 15 nije obeležavao, al opet bio sam baš baš baš baš klinac kad se sve to dešavalo i više mi je ovo neka plavičasta magma... Da da, sve tacno, 7 .jul ustanak naroda Srbije, 13. Jul naroda Crne Gore, biki su cak i neradni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 (edited) 3 hours ago, djole said: Ja nisam ulogovan na yt pa mi verovatno zato izlazi pesma koja je koliko toliko povezana sa onom koju je realni postavio (ostatak mixa kada uđem su neke pesme koje sam skoro slušao, znači moj mix) a vama koji ste ulogovani verovatno izlazi kompletan vaš mix, zato je realni i dobio ovoliko lajkova Ajd to, nego je ista pesma bila postovana dva dana ranije. Još ja kvotovao par postova ispred i zahvalio Stefiju, jer prvi put čujem a baš mi se dopalo. Edit: Kakve gluposti, sad je neki drugi klip tu embedovan. Ja kad sam prvi put gledao bilo ono Shivaree, sad nešto drugo, Vraćajte stari forum...ovo ništa ne valja 😄 Edited May 9, 2019 by Yi Sun Shin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts