SteveFrancis#3 Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 Nisam slusho sadcu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 [mention=493]Luchifer89[/mention] Dobio danas pre 5 odgovor da je moj mejl prosledjen nadleznoj sluzbi. Da nemam neka preuranjena ocekivanja, racunam do utorka-srede cu dobiti ili karte za FZ ili refundaciju. Pisao sam im valjda prvi put prekjuce i juce sam drugi nadovezao na prvi. Dvoumio sam se od pocetka nedelje da li da im pisem ili ne, cak sam se i nadao da ce mi mozda stici karte bez da im pisem. Kako su oglasili da ce biti drugog koncerta, tek tada sam reagovao. Odgovorili su na moj jucerasnji mejl.Stigle karte danas na mail.Sve kako je poručeno.Poslao sam im 5 mailova ukupno, danas malo povisio ton i dobio nagradu.Znači - smaraj ih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 @SteveFrancis#3, kad breadley beal i devin booker prave zajedno zhurku od 5 popodne do 5 ujutru, ovo je prva i poslednja stvar u setu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 3, 2023 Author Share Posted November 3, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 56 minutes ago, uini said: @SteveFrancis#3, kad breadley beal i devin booker prave zajedno zhurku od 5 popodne do 5 ujutru, ovo je prva i poslednja stvar u setu El Valle... Nije ovo toliko dobra stvar da spere neprijatnost blamaze od nocas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 nije ni toliko losa jer ispiras cca 5u tekmu; a stvarno sam pomislio kako se oni batice loze na ovo, ne sa da tebe nesto licno gadja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Koju rakiju odneti na poklon, budžet oko 3k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 (edited) 3 hours ago, robespierre said: Koju rakiju odneti na poklon, budžet oko 3k? ako je verovati ovoj cenoteki, imas staru sokolovu 5god staru u tempu za 3.300din https://cenoteka.rs/artikal/1003878/rakija-sokolova-sljiva-0-7l meni ubedljivo najbolja od tih pop rakija. zuta osa je malo ljuta i cca 500-600din jeftinija ali je klasika, kao jameson da nekom kupis. stara sokolova 5god je recimo regularni jack daniels Edited November 4, 2023 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 4, 2023 Author Share Posted November 4, 2023 3 hours ago, robespierre said: Koju rakiju odneti na poklon, budžet oko 3k? Odes u Rakija bar prodavnicu, isprobas testere i izaberes. https://shop.rakiabar.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 @Kronostime, jel valjaju? meni ovaj sajt izgleda kao tourist trap ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 4, 2023 Author Share Posted November 4, 2023 5 minutes ago, uini said: @Kronostime, jel valjaju? meni ovaj sajt izgleda kao tourist trap ( : Valjaju, i te kako, zatrazis da probas i izaberes. Recimo - tebi bih od srca poklonio Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 ne radi ti jpg ali vidim da te radi marketing stara sokolova ftw, bolju komercijalnu rakiju pio nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 5, 2023 Author Share Posted November 5, 2023 Sestra od Kornera? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 @gggggggg, mejbi bejbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 1981., tada šesnaestogodišnja Sanja Doležal, tri godine pre pre Novih Fosila, eksplicitno peva o prvoj ljubavi. Sa drugom devojkom 😃 Sanja je kao klinka stvarno bila luda ko struja. Isečak iz jednog intervjua sa adrese https://www.24sata.hr/show/sanja-dolezal-51-sada-sam-sigurna-da-sam-bila-voljena-337679 Quote Café24: Ludost poput onog skoka u bazen na koncertu? Što je to točno bilo? To je još iz mlađe faze, s grupom Prva ljubav na koncertu na Tašmajdanu u Beogradu. Imala sam 16 godina tad. Bilo mi je vruće i na nastupu sam skočila u bazen. S nešto malo manje odjeće nego što je trebalo. Café24: Uspjeli ste se i skinuti na pozornici? Čovjek svašta uspije kad je mlad (smijeh). Café24: Kako je publika reagirala? Pa publika je bila zaprepaštena. Ali zapljeskali su kad su došli k sebi. To je bio kraj nastupa, nisam dalje pjevala mokra da me ne ubije struja. Poslije koncerta sam od tadašnjeg menadžera dobila pizzu jer taj skok je bio zbog oklade. Jednoj 16-godišnjakinji ne treba nikad govoriti da nije dovoljno luda da nešto napravi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Vrlo ozbiljna stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 6, 2023 Author Share Posted November 6, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 6, 2023 Author Share Posted November 6, 2023 Gde si, Kolenice s` kupusom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 On 11/5/2023 at 6:08 AM, Kronostime said: Sestra od Kornera? Nije. Nema veze s njim, vidis da nema razmak izmedju pasusa, to jest nema pasusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 6, 2023 Author Share Posted November 6, 2023 5 minutes ago, John Terry said: Nije. Nema veze s njim, vidis da nema razmak izmedju pasusa, to jest nema pasusa. Znaci - John Terrys wife u trenucima kad isti nesto zaj.., zas... ovaj zgresi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Just now, Kronostime said: Znaci - John Terrys wife u trenucima kad isti nesto zaj.., zas... ovaj zgresi? Jok, ja dobijem silent treatmant pa ti pogodi sta si zajebao. Lakse bi mi bilo da mi ovako napise. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Ja, juce i danas... https://streamable.com/a9g7fo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts