Perkos2 Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 (edited) 21 hours ago, comandante said: samo za pristevce... meni nece da otvori pa ne znam koja je numera. Nađoh ipak, ovo je hit Sabri Feejzulahua kojise godinama vrte na tvp i radio prištini. "fontana želja" Edited November 20, 2019 by perkos Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 21, 2019 Author Share Posted November 21, 2019 Vikiliks: Priznanje Maldiva obezbedile SAD, za povlačenje lobirao Srđa Popović I posle Srđa Popović izdajnik i strani plaćenik. Pa nemojte molim vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinik Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 ... Proces priznanja Kosova - to su USofA / Zapad, a proces 'povlacenja priznjanja' to je rašistička žgadija. Od svakog trijumfalnog 'povlacenja priznanja' srbija ce samo tonuti dublje u hovna, dok se ne dogodi neminovno - priznanje Kosova! Barem nas istorija tako uci. To je kao voznja 'ruskim taksijem' - sto dalja destinacija - to skuplje! ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 srecom vozi i Cargo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Krajinović rastavlja Congu. Do ovog gema, u 7 gemova na Filipov servis, Conga uzeo samo 2 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Zreb je potpuno kretenski, necemo znati s kim igramo dok se svi mecevi ne zavrse (pod uslovom da dobijemo, naravno). Ako budemo prvi, igramo sa najboljim ili drugim najboljim drugoplasiranim (verovatno je Rusija u ta dva sigurno, ostalo je nemoguce proceniti), ako izgubimo verovatno upadamo u ta najbolja dva, i onda bi trebalo da igramo sa Spancima, posto ne mozemo (valjda) opet da igramo sa Francuzima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Eh.....Da je samo žreb kretenski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pristevac Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 (edited) 15 hours ago, perkos said: meni nece da otvori pa ne znam koja je numera. Nađoh ipak, ovo je hit Sabri Feejzulahua kojise godinama vrte na tvp i radio prištini. "fontana želja" Pa naravno da nece da ti se otvori kad nisi Pristevac, vec Labjan🤣 Edited November 21, 2019 by Pristevac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 10 minutes ago, Pristevac said: Pa naravno da nece da ti se otvori kad nisi Pristevac, vec Labjan🤣 Snalazljivi smo mi, snađemo se gde god da nas baciš😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 9 hours ago, djole said: Vikiliks: Priznanje Maldiva obezbedile SAD, za povlačenje lobirao Srđa Popović I posle Srđa Popović izdajnik i strani plaćenik. Pa nemojte molim vas. Otporaš, ne advokat (da ne bude zabune) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 8 minutes ago, GlennGould said: Otporaš, ne advokat (da ne bude zabune) Advokat je preminuo 2013. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 9 minutes ago, CLASH said: Advokat je preminuo 2013. U citiranom textu se navodi da je lobiranje vršeno 2009. Stoga i preciziranje. Koristim priliku da podsetim da je smrt g. Popovića obeležena i u NYT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Hvala Ivici Dačiću na tome što ja sad znam gde je republika Nauru. Eto, korisna stvar. 11 000 stanovnika država. Imaju aerodrom koji zauzima 10% teritorije. Danas su prekinuli diplomatske odnose sa Prištinom. Ivica kara kurve po egzotičnim zemljama... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 A gde je bratski Nauru, tu je i večiti prijatelj Srbije, planeta Nibiru! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 8 minutes ago, John Terry said: Hvala Ivici Dačiću na tome što ja sad znam gde je republika Nauru. Eto, korisna stvar. 11 000 stanovnika država. Imaju aerodrom koji zauzima 10% teritorije. Danas su prekinuli diplomatske odnose sa Prištinom. Pa što da ne? Dačić ne može da izvuče povlačenje priznanja Kosova od Amerike, Engleske, Francuske ali možda može, to i radi, da to dobije od malih članica UN, cilj je da bude manje od pola članica UN. Na tome bi trebali da mu nazdravimo. Te male članice UN nebitne? Pa preko njih je sledeće Fudbalsko prvenstvo u Qatar, Doha, 2022. Mašala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Pa ja mu i nazdravljam. Još me je naučio geografiju. Što se bitnosti tiče, ovi su ekstremno bitni. Ja očekujem da iz reciprociteta naša vlada sva ode na letovanje u dotičnu republiku kako bismo im pomogli u teškim vremenima. Evo opet, bravo Ivice, legendo Naurua! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 17 minutes ago, John Terry said: Pa ja mu i nazdravljam. Još me je naučio geografiju. Što se bitnosti tiče, ovi su ekstremno bitni. Ja očekujem da iz reciprociteta naša vlada sva ode na letovanje u dotičnu republiku kako bismo im pomogli u teškim vremenima. Evo opet, bravo Ivice, legendo Naurua! Probaj ti, ma kako malu državu, da skreneš sa priznanja Kosova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Jebiga kad je trebalo nabrajati koliko je sve država priznalo Kosovo niko nije bio mali a sad kad prekinu to priznanje se prebrojova koliko km i koliko stanovnika imaju. Niti su ih svojevoljno priznali niti svojevoljno poništavaju ta priznanja ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 1 minute ago, perkos said: Jebiga kad je trebalo nabrajati koliko je sve država priznalo Kosovo niko nije bio mali a sad kad prekinu to priznanje se prebrojova koliko km i koliko stanovnika imaju. Niti su ih svojevoljno priznali niti svojevoljno poništavaju ta priznanja ... Nema veze. Dačić pravi listu ko nije priznao Kosovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ta lista bi imala neku težinu kada bi u svetu vladalo međunarodno pravo. Ovako se sve te države koje su povukle priznanje, kada se skupe zajedno, pitaju odprilike kao ti i ja za trenutnu temperaturu na 100 metara od poslednjeg spoljneg sunčevog prstena. Mislim, ok je sve to, znaju te zemlje zašto to rade, ali je suštinski apsolutno nebitno. Jer nema vladavine prava...jer vojna sila... A ja sam samo hteo malo da se našalim, jer stvarno nisam znao za tu državu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 3 minutes ago, John Terry said: Ta lista bi imala neku težinu kada bi u svetu vladalo međunarodno pravo. Ovako se sve te države koje su povukle priznanje, kada se skupe zajedno, pitaju odprilike kao ti i ja za trenutnu temperaturu na 100 metara od poslednjeg spoljneg sunčevog prstena. Mislim, ok je sve to, znaju te zemlje zašto to rade, ali je suštinski apsolutno nebitno. Jer nema vladavine prava...jer vojna sila... A ja sam samo hteo malo da se našalim, jer stvarno nisam znao za tu državu. Nemoj da mi kažeš da možda misliš da te mikimaus državice koje se broje kao punopravne u članstvu UN (Kosovo nije u UN) povuku ne-priznanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Nisam te razumeo ili si progutao neku rec? Ako mislis da kazes "Nemoj da mi kazes da mozda mislis da te ... ne mogu da povuku ne priznanje", da svakako da mogu, ali opet bi bilo nevazno. Pita se 7-8 drzava sveta za to. U toj bici samo su Rusija i Kina "na nasoj strani". A i oni nisu bas za nas, vec drze neku neutralnu politiku pod izgovorom vladavine medjunarodnog prava, sto je skroz legitiman i vrlo pametan stav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) Hvala prijateljskom narodu Naurua sa kojim nas veže dugogodišnja zajednička istorija i slobodarska borba u oba svetska rata na čelu sa vrhovnim vođom Lionelom Aingimejom na povlačenju priznanja Kosova. Ovo je još jedan dokaz da uspešni i talentovani muzičari mogu da spoje svoju profesiju (muziku) i svoj hobi (bavljenje politikom) vrlo uspešno. Edited November 22, 2019 by Jonnhy Clash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pristevac Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 1 hour ago, Jonnhy Clash said: Hvala prijateljskom narodu Naurua sa kojim nas veže dugogodišnja zajednička istorija i slobodarska borba u oba svetska rata na čelu sa vrhovnim vođom Lionelom Aingimejom na povlačenju priznanja Kosova. Ovo je još jedan dokaz da uspešni i talentovani muzičari mogu da spoje svoju profesiju (muziku) i svoj hobi (bavljenje politikom) vrlo uspešno. A koferce sa 100.000€? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 3 minutes ago, Pristevac said: A koferce sa 100.000€? Znam za politiku kao hobi ali sam na tren zaboravio da se covek bavio i numizmatikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts