Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Država Srbija dodelila je 1,57 miliona evra kompaniji brata košarkaša Miloša Teodosića za izgradnju hotela na Divčibarama, koji je otvoren u nedelju u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, piše Nova ekonomija.

https://www.danas.rs/drustvo/drzava-dodelila157-miliona-evra-kompaniji-brata-milosa-teodosica/?fbclid=IwAR3Uwtm5MYCgmfvBX8DvFb-nVQYetd6BJSHrX0uHSNYb5VPuFm8-nEIS4iY

• Tuzno 1
Posted

Pretpostavljam nesto slicno (ili jos gore) kao kada se daju pare za Juru ili onu fabriku carapa, samo je pitanje reda velicina.

Da li je poznato je li hotel Nais od onog Tonceva dobio neku subvenciju? 

Posted
2 minutes ago, laki pepe said:

Da li je poznato je li hotel Nais od onog Tonceva dobio neku subvenciju? 

Vučić je dodao i da je vlasnicima hotela, inače ćerkama Ivice Tončeva, nuđene i subvencije za rekonstrukciju hotela, ali da oni nisu prihvatili. Poručio je i da očekuje nove sadržaje oko hotela.

https://www.juznevesti.com/Ekonomija/Otvoren-hotel-Nais-bazen-od-sledece-godine.sr.html

Posted

Samo ga je dobio za dzabe :lol_2:

A pride mu odradili prilazni put, parking i sl. 

Lupam, ali ja sam nailazio kada se uzurbano spremalo za otvaranje, sve izgledalo kao u Tri karte za Holivud.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, laki pepe said:

Samo ga je dobio za dzabe :lol_2:

A pride mu odradili prilazni put, parking i sl. 

Lupam, ali ja sam nailazio kada se uzurbano spremalo za otvaranje, sve izgledalo kao u Tri karte za Holivud.

štekale devojke, od osamnasetog rodjendana, mature, slavlja i proslava...  dinar na dinar i eve ga hotel + renoviranje. 

Prava topla porodična priča, što bi se reklo :s_d:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Sjecate li se one price kako je Teo (preko cace mu) u semi sa Djilasom, neka turisticka agencija ili tako nesto.

Vidis ti to, kad je neko teo on je Teo, bio Djilas ili Vucko 😄

Posted
2 hours ago, laki pepe said:

Sjecate li se one price kako je Teo (preko cace mu) u semi sa Djilasom, neka turisticka agencija ili tako nesto.

Vidis ti to, kad je neko teo on je Teo, bio Djilas ili Vucko 😄

"Sport agent" se zove i u njoj radi Jovan sa suprugom Ivom...

Posted
On 12/24/2019 at 1:02 PM, Kankkunen said:

Nači, država mu napravila hotel, svaka čast :lol_2: oslobodili ga nekih taksi i dažbina i to je to.

Dobio je subvencije, nije mu drzava sagradila hotel... najveci deo novca finansira iz sopstvenog dzepa, a kao sto pise zbog toga je duzan da zaposli odredjen broj radnika koji ne smeju da budu na minimalcu i da investira 6 puta veci iznos . Ovo bi jos bila dobra praksa kada bi bila transparentna i kada bi vazila za sve. Stim sto bi ja umesto minimalca stavio prosecnu platu. 

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...