Jump to content

Recommended Posts

Posted

i drugar i ja smo gledali Virtus pored svih utakmica Evrolige. i nema to veze sa EL, vec sa Teom jednostavno. na stranu afiniteti, covek je i dalje jedan od najzabavnijih igraca za gledanje, nas je drzao prikovanim za ekran

• Like 2
Posted

Ja gledao pao i fener. Pao kontrolisao mec ali na kraju izvukose pobjedu jedva i nije sviran faul na De Colou pri sutu za produzetak. 

Hala bila prazna, nemam pojma zasto. 

Posted (edited)

U Zalgirisu nemaju dva igraca koja su sigurna na lopti. Lekavicius igra dobro, ali sa njim mozes samo donekle, ipak je prilicno limitiran igrac. Walkup trosi dosta driblinga, a nije ni blizu nekog kreatora, vise tip koji sve radi po malo iz drugog plana. Zato je Saras hteo Lorenza (a dobio KC-a koji je cisti skorer), treba neko tamo da postavi napad kako treba, ali ni sa tim jednim igracem ne bi bilo ni blizu prethodnih godina, sastav je skroman. Doduse, svi ovi porazi su bili tesni, nekako uvek ostanu kratki.

Edited by Del Piero
Posted (edited)
  On 12/17/2019 at 9:34 PM, Sector said:

Ja gledao pao i fener. Pao kontrolisao mec ali na kraju izvukose pobjedu jedva i nije sviran faul na De Colou pri sutu za produzetak. 

Hala bila prazna, nemam pojma zasto. 

Expand  

Zbog paljenja baklji na derbiju u pretproslom kolu.

Edited by goldberg
Posted
  On 12/17/2019 at 9:46 PM, Del Piero said:

U Zalgirisu nemaju dva igraca koja su sigurna na lopti. Lekavicius igra dobro, ali sa njim mozes samo donekle, ipak je prilicno limitiran igrac. Walkup trosi dosta driblinga, a nije ni blizu nekog kreatora, vise tip koji sve radi po malo iz drugog plana. Zato je Saras hteo Lorenza (a dobio KC-a koji je cisti skorer), treba neko tamo da postavi napad kako treba, ali ni sa tim jednim igracem ne bi bilo ni blizu prethodnih godina, sastav je skroman. Doduse, svi ovi porazi su bili tesni, nekako uvek ostanu kratki.

Expand  

KC je dosao da dopuni Grigonisa. Hteli su Lorenza i jos nekog pleja iz Raste, medjutim nije ih moguće dovesti.

Sada ostaje pitanje da li im uopšte treba plej jer su im sanse za top 8 male, a sa ovim timom se šetaju domaćom ligom. 

Hejs je totalno razočarenje, a Saras mu još ne može naći poziciju, seta ga izmedju 3 i 4, i nikako da klikne. 

Posted
  On 12/18/2019 at 8:53 AM, Sector said:

Meni je misterija odakle Baskoniji 6 pobjeda. Svako malo gube po 30 razlike i primaju 100 koseva. 

Expand  

Nalete na nekog ko ima mamuta na klupi i vepra na pleju s vremena na vreme😎

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...