Knipex Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 I taj "Niko" je bolji od Filipa... Lepo sarađuju Zo i Boriša i u nastavku 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Dogovori se brate [emoji38]_2: Ja kažem da ih sere kao i na prošloj utakmici. Valjda ćemo mi odigrati ozbiljnije drugo poluvreme da ne uđe voda u uši pred kraj kao u Novom Mestu. Šta da se dogovorim - masu šuteva su pogodili iz otvorenih situacija, a i ono što su šutnuli sa 9m i preko ruke (Pašalić preko Berona naša kraju) je ušlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Onaj ko je doveo Pantera bi trebalo da odgovara. Prvo sto covek nije plej, drugo sto mnogo sutira a sve promasuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 2 minutes ago, StephenBob said: Onaj ko je doveo Pantera bi trebalo da odgovara. Prvo sto covek nije plej, drugo sto mnogo sutira a sve promasuje. 4 suta za 7 minuta? Mnogo mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrkljush boys Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 8 minutes ago, marko_pantelic said: Niko. Poenta je da se pokaze da je FC neophodan i bolji od tog "nikog" Ali opet džaba, i ta teorija im pada u vodu, jer je, što reče kolega prije, i taj Niko daleko bolji igrač od tatinog pantera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Sramota zbog cega iskljucise Ramljaka. Valjda treba malo da imaju osecaja sudije ako vec igrac ima jednu nesportsku da mu ne sviraju i drugu za ovakvu glupost. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Ko kaze da Zo ne saradjuje sa centrima. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 ja se nadam da je "najeba đenka zbog Filipa nebojša popizdeo mora mali da igra" konspiratore i raspršivače fejknjuza makar malo sramota. ne mora puno, ljudi smo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Just now, Mairosu said: ja se nadam da je "najeba đenka zbog Filipa nebojša popizdeo mora mali da igra" konspiratore i raspršivače fejknjuza makar malo sramota. ne mora puno, ljudi smo... Obrazlozi?Sta sam propustio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 (edited) 35 minutes ago, Green23 said: Pa koliko treba da igra da ne bi bilo "skoro da nije igrao" Pa koliko inace igra,u prvom je odigrao minimalno. 37 minutes ago, Zizu said: Pise skoro 13 min sto nije malo za poluvreme. Ko nam je drugi plej? Davidovac? Svi kad on nije na terenu,takav mi je utisak. Edited January 6, 2020 by placebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Boriša +/- +20, najviše od svih igrača 🙂 na kraju 3/4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 38 minutes ago, Zizu said: Pise skoro 13 min sto nije malo za poluvreme. Ko nam je drugi plej? Davidovac? Svi kad on nije na terenu,takav mi je utisak. Da damo sve ove odbacene i pantera za kozija.Jeste divljak,ali za razliku od ostalih ima sut i zna da prenese loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Šakota stvarno nije čuo za TO. P.S. Evo tek sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 ne zna se ko je vise drogiran. Kuzmic ili simanic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 dokle taj strah Simaniću... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ovi peglaju baš ozbiljnu odbranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ocekivao sam ozbiljnu utakmicu. Ovo je stvarno komedija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Na slavi sam, strah me komentara jer sam video rezultat Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Blamiramo se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 ne izgleda da znamo sta igramo, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Aj sto je Asvek antipatičan klub do jaja ali što imaju sudjenje u najmanju ruku kao da su Real Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ovi peglaju baš ozbiljnu odbranu. A mu nikakvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 I po ko zna koji put u sezoni ja se pitam zasto dopustam sebi da se nerviram zbog ovih bolida. Jedini napad koji smo odbranili, glupan je dobio tehnicku, bilo mu krivo sto smo uspeli da de odbranimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Dosta je, odoh do grada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Primićemo 40 poena u četvrtini kako je krenulo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts