Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, NikeAir said:

Gavrilovic se na tajm autu ponasa kao da vodimo 25 razlike...Kakva opustenost,kakva bolokurcija...

Vidi se da je u pitanju plava krv... grof. 

Ako izgubimo i u cetvrtak cini mi se da ce Covic morati da reaguje iako mu se nece... 

Posted

ovo je ono sto nama treba uu el, da veprina sto manje mora da ulazi u igru. 

a ne nama se prvi plej epski raspadne u prvih pet minuta, ceo tim ne igra nista i onda gledaj ga vepar. 

sto manje vepra u el, to bolje. pogovo u ovom nemam snage ni zicer da ubacim raspadu. nije ok kriv kad prvi plej nepotrebno dobije 4. licnu pocetkom drugog kao protiv barse. 

sta sude ovi debili 😁

Posted
2 minutes ago, Boujee said:

Props za Gavrilovića što nije uvodio Čovića drugo poluvreme. 

Cuva ga za cetvrtak da razmontira Šveda.

• Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, Knipex said:

Braun igra celo drugo poluvreme bez izmene, zašto? Zato!

Nema ko da ga zameni...

pa cekaj sad ne valja ni kad igra? kad ne igra bio je u naletu zasto ne igra. kad igra zasto igra celo poluvreme?

nikad zadovoljni.

Posted
1 minute ago, ИEsA IlIC said:

ovo je ono sto nama treba uu el, da veprina sto manje mora da ulazi u igru. 

a ne nama se prvi plej epski raspadne u prvih pet minuta, ceo tim ne igra nista i onda gledaj ga vepar. 

sto manje vepra u el, to bolje. pogovo u ovom nemam snage ni zicer da ubacim raspadu. nije ok kriv kad prvi plej nepotrebno dobije 4. licnu pocetkom drugog kao protiv barse. 

sta sude ovi debili 😁

Мијешаш бабе и жабе. Да је вепар и бољи играч од садашње сабласне појаве нема шта да тражи у тиму. У било ком озбиљном клубу.

Posted
1 minute ago, ИEsA IlIC said:

pa cekaj sad ne valja ni kad igra? kad ne igra bio je u naletu zasto ne igra. kad igra zasto igra celo poluvreme?

nikad zadovoljni.

Igrao bi neko ko zna i ko može da odmori Lorenza, ne pravite se mutavi. 

• Like 1
Posted
Just now, ИEsA IlIC said:

nikad zadovoljni.

Zato sto imamo jednog pleja u ekipi da bi se njemu zagarantovalo mjesto. Jel to jebeno mora da se crta? 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Boujee said:

Igrao bi neko ko zna i ko može da odmori Lorenza, ne pravite se mutavi. 

1 minute ago, Sector said:

Zato sto imamo jednog pleja u ekipi da bi se njemu zagarantovalo mjesto. Jel to jebeno mora da se crta? 

Nabijem vas obojicu sa tim kvotovanjem 📢

• Like 1
  • Thanks 3
  • Ha-ha 2
Posted

Dobro, pomak što Filip nije igrao drugo poluvreme, ali da vidimo ko na pleja kad zatreba Beron, Đenka ili Deda

Just now, dekkard said:

I dalje mislim da treba dovesti pravog, iskusnog evroligaškog pleja a Lorenza pomeriti na backup. Suviše je nekonstantan.
I Ćavija, naravno.

Šteta što nismo iskoristili priliku da vratimo Ročestija

Posted
28 minutes ago, Sector said:

Ok je Lorenzo, ali je igrao citav zivot rekreativnu kosarku i to se vidi iz aviona. Odbrane ni u tragovima. 

Ja zaista nemam predstavu šta je on igrao u tima amerikama, on jedino ume individualnu odbranu da igra, timska - misaona imenica.

16 minutes ago, NMX said:

PRILIKA DA POPRAVI SVOJU STATISTIKU U ZAVRSNICI

pa plavsicu, sram te bre bilo 

Kakvo je to govno odvratno.

Posted
2 minutes ago, Laki21 said:

Ja zaista nemam predstavu šta je on igrao u tima amerikama, on jedino ume individualnu odbranu da igra, timska - misaona imenica.

Da bi igrao timsku trebao bi trener da postoji.Slazes li se Laki moj? :D

Posted
2 minutes ago, Milan33 said:

Da bi igrao timsku trebao bi trener da postoji.Slazes li se Laki moj? 😄

Slažem se naravno, ali neke stvari ne uče se preko noći. Da bi neka radnja postala automatizam, potrebno ju je ponoviti preko 10.000 puta. A ovde nije samo jedna radnja u pitanju, već čitava koncepcija koju Lorenco jednostavno nema u glavi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...