Boujee Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Braune sine, jesi li pijan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Најтеже ми падне кад изгубим жељу да гледам Звезду. То није био случај ни за вријеме Увалинове у КК 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Just now, Knipex said: Zašto besmislice? Beron nije plej i što više ima loptu u rukama manje je učinkovit i više pravi gluposti. To je valjda poznato još od prošle sezone. A zašto ima loptu u rukama? Zato što nazovi plej stoji u ćošku i čeka? Još uvek misliš da je besmislica? Ma čoveče nigde nisam napisao da Beron treba da prenosi loptu. Dečko se blamira u odbrani nevezano za Filipa. Niko nije spomenuo Čovića. Konstatujem da se Beron raspada. Zato kažem da ne znam kako si povezao Čovića i Berona u mojoj konstataciji da Beron ne zna gde bije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 2 minutes ago, Jelencom said: Dobijamo Naravno. Po njusci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Jedini pozitivan utisak- Kuzmic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Kuzmic je vec sada uradio vise u ovih par utakmica nego Ozdo za citavu sezonu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Vracaj gnoma. Da se bar smijemo ko ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 1 minute ago, Kastel said: Ma čoveče nigde nisam napisao da Beron treba da prenosi loptu. Dečko se blamira u odbrani nevezano za Filipa. Niko nije spomenuo Čovića. Konstatujem da se Beron raspada. Zato kažem da ne znam kako si povezao Čovića i Berona u mojoj konstataciji da Beron ne zna gde bije. Pa da Covic zna da organizuje napad a ne da se sklanja u cosak i to prepusta Beronu kojem nominalo nije ta igra dok Covicu bi trebalo da jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Oni igraju odbranu ko zmajevi, sve stižu, doduše ni mi nismo šampioni u brzini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Kakav horor gledamo jbt...tuga...a onda skapiras da veprina tek ulazi...raspad... novi trener...metar dana da se baci kljuc od hale i udri pa da vidimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triticum vulgare Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Moram poštovati Micić je svugde. Ogroman napredak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 1 minute ago, Kastel said: Ma čoveče nigde nisam napisao da Beron treba da prenosi loptu. Dečko se blamira u odbrani nevezano za Filipa. Niko nije spomenuo Čovića. Konstatujem da se Beron raspada. Zato kažem da ne znam kako si povezao Čovića i Berona u mojoj konstataciji da Beron ne zna gde bije. Pa nisam ni ja pomenuo prevođenje lopte, nije to jedino što plej radi. Napisao sam da se Beron raspada zato što je preuzeo organizaciju napada jer Čović ćoškari. Jel jasnije sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Kakva prevara je Lorenzo... Kao da se tražili pleja da bude na nivou vepra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 ocekivano kuzmic nam puno znaci braun dominira, sta je jbt ovo vepar nema gram samopouzdanja nista ni ne pokusava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Vidi ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Sto je najgore i Efes ne briljira uopste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Jbt ko ce docekati petu epizodu guzonjinog gnoma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Laki zadovoljno trlja ruke kad vidi Covkinsa na parket. Bice dobrog materijala za novu epizodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 14 minutes ago, Ulicni basketas said: Kakvo govno od košarke gledamo... Kolege, kome se gleda košarka na SK3 Pao-Himki igraju zanimljivi kaubojski basket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 (edited) Pola igraca nam je van forme a drugu polovinu boli ćoše. Edited October 29, 2019 by Stondisha Vulgarnost 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Tacno cu morati sebi da organizujem obaveze svaki put kad igramo u gostima. Ne mogu ovo stvarno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Djenka piski u facu govnarima sa mozzarta 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Kad će topic "Kumanović, bekap komentator ili tatin sin?" Lik je iritantan as can be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reginald Cousins Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Lorenzo je večeras baš OK dečko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Auu jbt, Đenka dade koš a Odžo uhvati loptu u defanzivnom skoku, gotovo je 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts