FrediB Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 14 hours ago, Drug Crni said: Evo nam i bivsi predsednik naknadno kazuje kako je Djindjica ubio Zapad..samo sto nije zaustio da Zvezdan i Legija nevini leze u zatvoru..Sluzba se ovde postarala da zaista nista ne prepusti slucaju.. Ovdasnje ''zlatno'' pravilo: cim se desi nesto lose, odma' okrivi USA, UK, Nemacku i ostatak ''zapada'' a cim se desi nesto lepo (mada retko) za to su odgovorni car putin i brat xi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Kontroverzna "Mama ŠČ" probudila duhove prošlosti: Pesma o "Oluji" i stradanju Srba? https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=03&dd=03&nav_id=2297294 Sta da napisem na ovakvu konstrukciju naslova ove medijske kuce? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 9 minutes ago, Don Dusko said: Kontroverzna "Mama ŠČ" probudila duhove prošlosti: Pesma o "Oluji" i stradanju Srba? https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=03&dd=03&nav_id=2297294 Sta da napisem na ovakvu konstrukciju naslova ove medijske kuce? KGB92, jos otkada su prodati antena grupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 1 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Imam bolji predlog: Nas junace, nas junace, ajd' u nase kolo, j... te, j... te, svi u dupe golo 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Izdrzi do kraja - mozda i ostali dobiju inspiraciju da prate tvoj primer. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Postoje samo dve kategorije ljudi koji stupaju u štrajk/protest glađu: - idealisti,ljudi čvrstih uverenja (koji tako onda i skončaju) - egzibicionisti,šarlatani Nije teško dokučiti kojoj od dve skupine pripada ovaj ljudski ispljuvak. Mada,eto,neka me demantuje i ode jako do samog kraja 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 ....tek hvatam korak sa ovdasnjom scenom, jos uvek ne znam zasto ova nesreca ide na robiju zar samo zato sto je profesionalac iskren i pravedan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Ima ovde: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/osudjen-je-na-novcanu-kaznu-a-ne-zatvorsku-jugoslav-cosic-o-vucicevicevim-navodima-o-odlasku-u-zatvor/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Cilj ovog performansa je da se ukine to da je uvreda nešto za šta neko može da te tuži. Žele još jaču kampanju demonizacije opozicije i to im je prepreka jer ih ljudi sve više tuže i dobijaju na sudu. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 (edited) 9 minutes ago, Klotzen said: Cilj ovog performansa je da se ukine to da je uvreda nešto za šta neko može da te tuži. Žele još jaču kampanju demonizacije opozicije i to im je prepreka jer ih ljudi sve više tuže i dobijaju na sudu. Nažalost, čini se da je upravo tako. DJV hoće da izbriše granicu između klevete (Pera Perić je krao pare, iako zapravo nije) i uvrede (Pera Perić je smrdljivo govno). Doduše, ako to urade, batina ima dva kraja. Nerežimski mediji bi po toj logici mogli da napišu nešto tipa 'Potomak bosanskih imigranata iz Bugojna i Šešeljev nosač bureka otvorio tri metra ulice iako u normalnom svetu to niko normalan ne radi'. A antirežimski tabloid Nova bi mogao da napiše 'Umivena radikalska svinja loče vino sa svojim mladunčetom'. Baš me zanima kako bi to bilo primljeno. Edited April 3, 2023 by DJ_Vasa 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 1 hour ago, DJ_Vasa said: Nažalost, čini se da je upravo tako. DJV hoće da izbriše granicu između klevete (Pera Perić je krao pare, iako zapravo nije) i uvrede (Pera Perić je smrdljivo govno). Doduše, ako to urade, batina ima dva kraja. Nerežimski mediji bi po toj logici mogli da napišu nešto tipa 'Potomak bosanskih imigranata iz Bugojna i Šešeljev nosač bureka otvorio tri metra ulice iako u normalnom svetu to niko normalan ne radi'. A antirežimski tabloid Nova bi mogao da napiše 'Umivena radikalska svinja loče vino sa svojim mladunčetom'. Baš me zanima kako bi to bilo primljeno. Samo to protiv AV će da pročita/vidi par stotina hiljada a ono vučićevo 4-5 miliona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 53 minutes ago, Klotzen said: Samo to protiv AV će da pročita/vidi par stotina hiljada a ono vučićevo 4-5 miliona. Ali i tu je došlo do „zasićenja tržišta” ili kako da već nazovem tu pojavu. Pre samo nekoliko dana je bila blic-kampanja sa onim lecima na kojima su Boškić i Milica Avetnica imali albanske kape i imala je kontraefekat. Zato je odjednom i ućutala. Kada bi sada nastavili sa takvim stvarima, oni bi maltene dobili oreol mučenika. Čak i oni sa niskim IQ koji ih ne vole samo zato što se suprotstvaljaju režimu ne bi ni u snu poverovali da oni imaju veze sa OVK (Boškić bio student, Milica u pelenama), a kako nemaju kontrolu nad nekim zobiljnim parama, ne mogu se optužiti ni za šta. Ako im neko prišije da su strani plaćenici, bilo bi nemoguće i insinuirati da ih SAD i EU plaćaju da budu protiv nezavisnosti Kosova. Ako im prišiju KGB, mase će se na to naložiti i oboje će dobiti vetar u leđa. Prošlo je i vreme kada se za sve što ne valja mogu optužiti žutaći jer ionako nisu na vlasti. Čini se da se režimu izmiče manevarski prostor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Dugo je i bio u apsani - ni do vikenda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 16 minutes ago, Kronostime said: Dugo je i bio u apsani - ni do vikenda. Ja da sam na njegovo mesto, iz inata ne bih izašao,,,, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 3 minutes ago, Constantin said: Ja da sam na njegovo mesto, iz inata ne bih izašao,,,, Za tebe bi gospodja platila da te zadrze. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 2 hours ago, Kronostime said: Za tebe bi gospodja platila da te zadrze. ovaj kriminalac ima nevencanu zato ona ni pola minuta ne moze bez njega...zasto li je to tako.... jer ovaj vrsni novinar nije lep a deluje i da je priglup ....sigurno ima neki faktor Z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 2 minutes ago, Mama_mia said: a deluje i da je priglup Nemoj da te zavara to što deluje priglup, on je stvarno glup. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 6 minutes ago, Div said: Nemoj da te zavara to što deluje priglup, on je stvarno glup. Mislim da se pretvara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 (edited) Da li da očekujemo neke memoare DJV: "Dan prođe,godina nikad"? Edited April 5, 2023 by Drug Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 (edited) 6 minutes ago, Drug Crni said: Da li da očekujemo neke memoare DJV: "Dan prođe,godina nikad"? Biće: Prođoše šest meseci za dva dana. Brzinom svetlosti kroz vreme. Edited April 5, 2023 by Div 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 Ne verujem da je to platila supruga. Necu da kazem na koga sumnjam da mi ne bi zazvonio na vrata i odveo me na mesto vucicevica... (ako me ne bude bilo sledecih par dana, reagujte, platite, izvucite me) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 3 minutes ago, Mama_mia said: Necu da kazem na koga sumnjam ...ali, nije to bogzna šta, to je jedna njegova plata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts