Belgrade Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 You can check out any time you like, But you can never leave! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/cije-je-delo-beogradjanka/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pristevac Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 On 1/28/2020 at 8:40 AM, Stoned Laki21 said: Čini mi se da je na prvoj slici kripta hrama Sv. Save, ako se ne varam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 3 hours ago, Pristevac said: Čini mi se da je na prvoj slici kripta hrama Sv. Save, ako se ne varam? Ne varas se, u duhu hriscanstva - skromno i siromasno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Da je sreće da nam je sve potaman, da je manje bahaćenja, rasipništva, kabadahijskog ponašanja, da "najvećeg dilera na Balkanu" nisu uslovno osudili zbog "šurovanja sa geometrima", pa da nam je kripta hrama Svetog Save glavni i jedini problem.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pristevac Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 On 2/1/2020 at 1:20 PM, Kronostime said: Ne varas se, u duhu hriscanstva - skromno i siromasno. Preprošle godine sam boravio u Beogradu preko vikenda, i tada je bio i pravoslavni uskrs. Pozvan sam od nekih starih porodičnih prijatelja na uskršnju ručak, ali sam na Velikdan (petak) sa njima bio u kripti hrama da vidim kako iznutra izgleda. Tada nije bio 100% završen, ali arhitektonski gledano deluje zaista grandiozno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Sendvič rep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 SRBI, nadasve dobri ljudi, otvorenog srca dobri domaćini... kako već mantramo... a onda nidje ovakva neka grupica neodgovornih pojedinaca i taj mit i mantru nam razbije... Quote "Mi smo došli da pokupimo stvari migranata koje su ostale ovde. Oni su ušli, rekli su nam da izađemo, a mi smo tražili pet minuta da pokupimo sve, za šta oni očigledno nisu imali vremena. Počeli su gorivom da polivaju stvari koje smo mi hteli da ponesemo. Mi smo takođe i na sebi imali gorivo nakon toga. Moju koleginicu su gurnuli i pao joj je telefon nakon čega se razbio", navela je Neuman. Oni tvrde da su nakon napada odmah obavestili policiju koja je izašla na lice mesta. Posle nekoliko sati provedenih u policijskoj stanici, gde su davali iskaz, uručena im je odluka Prekršajnog suda po kojoj im se nalaže da napuste Srbiju, jer su krivi za ometanje javnog reda i mira kao i napad na pripadnike udruženja "Sokolovi" koji su čistili teren oko fabrike. Sokolovi, beli orlovi i ostali tigrovi... nadasve humanitarci i dobvrovoljci... link za vest Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 14 hours ago, Constantin said: Sendvič rep Ovo je toliki trash da je zapravo simpaticno... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 (edited) Meni je stvar top. Slusam je vec deseti put i umirem od smeha. Vucko u sve ulaze. Jos malo pa ce i filmove poceti da snima. Edited February 3, 2020 by RatzenStadt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 (edited) 4 hours ago, RatzenStadt said: Meni je stvar top. Slusam je vec deseti put i umirem od smeha. Vucko u sve ulaze. Jos malo pa ce i filmove poceti da snima. HAjde pokaži malo kreativnosti i dodeli role....koji glumac bi kojeg političara glumio ? Da li bi Ceca Bojković mogla da glimi Maju Gojković...samo da skine tikove, Svetislav Goncić bi mogao da glumi Vazduplohova, Acu pussylips bi mogao da glumi npr. Milan Vasić.....itd ??? Edited February 3, 2020 by Constantin Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 14 hours ago, Constantin said: HAjde pokaži malo kreativnosti i dodeli role....koji glumac bi kojeg političara glumio ? Da li bi Ceca Bojković mogla da glimi Maju Gojković...samo da skine tikove, Svetislav Goncić bi mogao da glumi Vazduplohova, Acu pussylips bi mogao da glumi npr. Milan Vasić.....itd ??? Znam samo da ce Bikovic da glumi mladog Vucica. Vec je ostavio pozitivne utiske u ulozi Chad-a u filmu "Juzni vetar"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 (edited) 22 hours ago, Constantin said: HAjde pokaži malo kreativnosti i dodeli role....koji glumac bi kojeg političara glumio ? Da li bi Ceca Bojković mogla da glimi Maju Gojković...samo da skine tikove, Svetislav Goncić bi mogao da glumi Vazduplohova, Acu pussylips bi mogao da glumi npr. Milan Vasić.....itd ??? Nebojsa Ilic je ko stvoren za ulogu Vazduplohova, Bajaga za Gasica, Goran Jevtic - Pussylips. Edited February 4, 2020 by Kronostime 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Ja kad sam Babića prvi put video stvarno sam pomislio "vidi onaj glumac ušao u politiku", misleći na Ilića 🙂 Vučića bi Mićko Đuričić skinuo najbolje, ionako liče samo nabaci naočare i izvrne usta i to je to. Doduše on je odlično skinuo i Maju Gojković tako da se tu dvoumim oko dodele uloge 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 10 hours ago, Klotzen said: Ja kad sam Babića prvi put video stvarno sam pomislio "vidi onaj glumac ušao u politiku", misleći na Ilića 🙂 Vučića bi Mićko Đuričić skinuo najbolje, ionako liče samo nabaci naočare i izvrne usta i to je to. Doduše on je odlično skinuo i Maju Gojković tako da se tu dvoumim oko dodele uloge 🙂 Misliš, Mićko Ljubičić. Valja videti i kako je "skinuo" Anu Brnabić. https://youtu.be/xpKnAqoKOQ4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Marina Abramovic (jeste da nije politicar) mu je remek delo, a i Maja Gojkovic. Dati mu sve uloge i snimati posebno. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Uloga Vesica dok objasnjava rekonstrukcije u Beogradu... 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) 1 hour ago, mare80 said: Uloga Vesica dok objasnjava rekonstrukcije u Beogradu... 😀 Aleksandar Djurica. Sinisa Mali - Bosiljcic Seselj - Bercek. Ceda Jovanovic - Nenad Okanovic Micun - Vlasta Bosko Obradovic - Jovan Memedovic. - Edited February 5, 2020 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Nakon poništavanja presude za izazivanje verske, rasne i nacionalne mržnje, lider zabranjenog neonacističkog Nacionalnog stroja, Goran Davidović, vratio se u Srbiju i najavljuje političko delovanje. Širom zemlje niču organizacije koje promovišu ksenofobiju i ultranacionalnizam, a stručnjaci poručuju - dešava se ono na šta su godinama upozoravali - ekstremističke poruke postale su normalna pojava u srpskom društvu. Link n1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Quote Vukosavljević je napisao „da je Žarković kao novinar bio hrabar bez jarosti, kritičan bez jetkosti, iskren bez zlobe, želeo je i uspevao da bude glas razuma u horovima nerazumnih, poštovali su ga i politički i ideološki neistomišljenici… Ostaće upamćen kao analitičar, novinar i urednik britkog pera, velike erudicije i postojanog karaktera. Više nego dovoljno za jedan časno pređen profesionalni i životni put“. Samo par nedelja ranije, za tog istog Žarkovića i redakciju Vremena na čijem je čelu on bio, Vukosavljević kaže da nisu u stanju da razumeju, da lažu i da su tendenciozni, da ne umeju logično da misle, da se „bave patetičnom demagogijom“. A uz sve to i nanose štetu maloletnom licu. Malo pre toga, Vukosavljević je podneo i prekršajnu prijavu protiv Vremena sa Žarkovićem na čelu, izjednačivši tako ovaj magazin i njegovog glavnog urednika sa notornim tabloidima i njihovim glavnim urednicima. Šta se to promenilo za samo par nedelja, da je Vukosavljević stubokom promenio mišljenje o Žarkoviću? Žarković je umro https://pescanik.net/zivot-i-smrt-u-srbiji/?fbclid=IwAR3BLManWKt-v7ZaPL9yWz12tfc34-nt_SzX8S1o1_4TzalppWn5PZ3J9Wo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pristevac Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Da ovo nije objavio Danas, ne bi ni povcerova. Milina! Pa ovo nije bilo ni veselih 90-ih. Lončar: Na mnogo vodećih mesta imamo Crnogorce koji nisu srpski naučili https://www.danas.rs/politika/loncar-na-mnogo-vodecih-mesta-imamo-crnogorce-koji-nisu-srpski-naucili/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 5 minutes ago, Pristevac said: Da ovo nije objavio Danas, ne bi ni povcerova. Milina! Pa ovo nije bilo ni veselih 90-ih. Lončar: Na mnogo vodećih mesta imamo Crnogorce koji nisu srpski naučili https://www.danas.rs/politika/loncar-na-mnogo-vodecih-mesta-imamo-crnogorce-koji-nisu-srpski-naucili/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts