Drug Crni Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 (edited) Stiglo se do polufinalne faze. Tottenham - Ajax Barcelona - Liverpool Edited April 27, 2019 by Crni Bombarder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 30, 2019 Author Share Posted April 30, 2019 Ide li Ajax po jos jednu gostujucu pobedu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Gotivim i Tottenham, ali ovaj put 100% uz Ajax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 (edited) http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=1167144&lang=rs&eid=795584&lid=1167144&ci=7&si=1 Link za utakmicu 😁(ako je dozvoljeno da se postavi, ako nije obrisite) Edited April 30, 2019 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Bravo Ajax! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Kakav napadacki fudbal Ajaxa! Nakon gola jos vise pritiskaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Ovi igraju bunker na svojoj livadi jbt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Da citiram Andriju Miloševića: "Pa što mi nisi dodo?!?!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Totenhem se ništa ne pita. Bez Sona to deluje još teže. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Fudbalska poezija...ovo sto igra Ajax u ovoj eliminacionoj fazi je nestvarno 👏 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Bravo za Ajaks. Vrhunski fudbal igraju ove sezone. Totenhem preti jedino iz prekida.Na sredini su ih oduvali Ajaksovi igrači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Vucemo se ko neke babe po terenu, pojma nemamo sta da radimo i Ajax veli ajmo malo lopte. Nadam se nekom preokretu u drugom poluvremenu. COYS Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Ajax igra bolje na strani u ovoj KO fazi. Visi su Spursi svaki prekid je poluprilika. Ajax bolji u 1/2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Tot ko da je Willem II. Pauza kod povrede Vertongena im je prijala da se oslobode pritiska, i nesto su bolje zaigrali posle nje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Morao je Van Der Beek da doda loptu Neresi kod te sanse, a ne da sutira iskosa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Koliko je gluposti lupio ovaj komentator. Neverovatno da neko kao on dobije priliku da komentariše polufinale LŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Shit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Ali koliko se i dalje iskreno ne veruje ovom Ajaxu :D Imaju ljudi 0:1 u gostima i dalje se čini da je malo. Kvalitetniji je Ajax evidentno, ali evidentan pad koncentracije u drugom (najbolje se vidi kod nekih pasova koji su prolazili u prvom kao od šale) doveo je da Tottenhem malo nametne svoj stil (meni lično odvratan fudbal) i dođe do nekih poluprilika za gol. Van der Beek, igač utakmice za mene, i ostala dva novopečena holandska reprezentativca vode ovaj Ajax. Tadić mi je ovog puta bio mlak. Ok je što je dodao onu loptu Neresu da šutira iz teškog ugla, ali mislim da je on trebao ono da završi jer je bio po sredini i imao je prostora za šut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Zaigrao Tot ofanzivno je u drugom poluvremenu. Ali nedovoljno konkretno, prilog u tome ide da je Neres imao najbolju šansu u drugom delu. Tadić ekstremno unselfish. I like it. Mislim da bi bilo bolje da je sam završio priliku, nego što je dodao Neresu. Imao je prostora da sitne u gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 30, 2019 Author Share Posted April 30, 2019 Totenhem:karakter nula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Tanak je Totenhem bez Sona i Kejna. Opasan je Ajaks, i timski i individualno su bas jaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Više njima znači Son nego Kane. Kane je odličan igrač, ali ne verujem da bi ovde nešto drugačije bilo da je on igrao, Son je već druga priča. Vrlo verovatno da bi opasniji bio Tottenham sa njim. Kad je Kane tu Tottehnam manje timski deluje, sa Sonom igraju brže i timskije. Cenim da bi bilo bolje da se za revanš Kane vrati pa neka i Son igra, ovako očekujem opasniji Tottenham u revanšu e sada da li će moći da nadoknadne minus, ne znam, ja mislim teško. Ajax je jednostavno vrlo kvalitetna ekipa i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Не капирам ово око Тадића. Онај меч против Реала је био изузетак, вансеријска партија и сад га огромна већина кроз ту призму гледа. Наравно да су послије оног меча одбране/комплетни скаутинг више фокусирани на њега, а он и поред тога намјести 2 зицера по мечу. Оставља простор, кретњом помјера одбрану, одличне повратне, врхунски гради лопту... Не може ваздушне дуеле да добија, али му то никад није био forte, нити се то тражи од њега, а опет на већину иде. Макар 3-4 фаула нијесу свирана над њим Све у свему, солидна партија скроз 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Nije ni moglo bolje bez Sona i Kejna, nije strasno, sa 2-1 u gostima se prolazi. Islo se na 0-0, ali sta da se radi, veoma nezgodni su Holandjani u gostima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Mnogo los Totenhem kad nisu kompletni, nivo malo jaceg drugoligasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts