Jump to content

UEFA Champions League 2018/2019

Recommended Posts

Posted

Vucemo se ko neke babe po terenu, pojma nemamo sta da radimo i Ajax veli ajmo malo lopte.Β 

Β 

Nadam se nekom preokretu u drugom poluvremenu.

Β 

COYS

Posted

Ali koliko se i dalje iskreno ne veruje ovom Ajaxu :D Imaju ljudi 0:1 u gostima i dalje se čini da je malo. 

Β 

Kvalitetniji je Ajax evidentno, ali evidentan pad koncentracije u drugom (najbolje se vidi kod nekih pasova koji su prolazili u prvom kao od Ε‘ale) doveo je da Tottenhem malo nametne svoj stil (meni lično odvratan fudbal) i doΔ‘e do nekih poluprilika za gol.Β 

Β 

Van derΒ Beek, igač utakmice za mene,Β iΒ ostala dva novopečena holandska reprezentativca vode ovaj Ajax. TadiΔ‡ mi je ovog puta bio mlak. Ok je Ε‘to je dodao onu loptu Neresu da Ε‘utira iz teΕ‘kog ugla, ali mislim da je on trebao ono da zavrΕ‘i jer je bio po sredini i imao je prostora za Ε‘ut.

Posted

Zaigrao Tot ofanzivno je u drugom poluvremenu. Ali nedovoljno konkretno, prilog u tome ide da je Neres imao najbolju Ε‘ansu u drugom delu.Β 

Β 

Tadić ekstremno unselfish. I like it. Mislim da bi bilo bolje da je sam zavrőio priliku, nego őto je dodao Neresu. Imao je prostora da sitne u gol. 

Posted

ViΕ‘e njima znači Son nego Kane. Kane je odličan igrač, ali ne verujem da bi ovde neΕ‘to drugačije bilo da je on igrao, Son je veΔ‡ druga priča. Vrlo verovatno da bi opasniji bio Tottenham sa njim. Kad je Kane tu Tottehnam manje timski deluje, sa Sonom igraju brΕΎe i timskije. Cenim da bi bilo bolje da se za revanΕ‘ Kane vrati pa neka i Son igra, ovako očekujem opasniji Tottenham u revanΕ‘u e sada da li Δ‡e moΔ‡i da nadoknadne minus, ne znam, ja mislim teΕ‘ko. Ajax je jednostavno vrlo kvalitetna ekipa i to je to.

Posted

НС ΠΊΠ°ΠΏΠΈΡ€Π°ΠΌ ΠΎΠ²ΠΎ ΠΎΠΊΠΎ Π’Π°Π΄ΠΈΡ›Π°. Онај ΠΌΠ΅Ρ‡ ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΠ² Π Π΅Π°Π»Π° јС Π±ΠΈΠΎ ΠΈΠ·ΡƒΠ·Π΅Ρ‚Π°ΠΊ, Π²Π°Π½ΡΠ΅Ρ€ΠΈΡ˜ΡΠΊΠ° ΠΏΠ°Ρ€Ρ‚ΠΈΡ˜Π° ΠΈ сад Π³Π° ΠΎΠ³Ρ€ΠΎΠΌΠ½Π° Π²Π΅Ρ›ΠΈΠ½Π° ΠΊΡ€ΠΎΠ· Ρ‚Ρƒ ΠΏΡ€ΠΈΠ·ΠΌΡƒ Π³Π»Π΅Π΄Π°. Наравно Π΄Π° су послијС ΠΎΠ½ΠΎΠ³ ΠΌΠ΅Ρ‡Π° ΠΎΠ΄Π±Ρ€Π°Π½Π΅/ΠΊΠΎΠΌΠΏΠ»Π΅Ρ‚Π½ΠΈ скаутинг вишС фокусирани Π½Π° њСга, Π° ΠΎΠ½ ΠΈ ΠΏΠΎΡ€Π΅Π΄ Ρ‚ΠΎΠ³Π° Π½Π°ΠΌΡ˜Π΅ΡΡ‚ΠΈ 2 Π·ΠΈΡ†Π΅Ρ€Π° ΠΏΠΎ ΠΌΠ΅Ρ‡Ρƒ. ΠžΡΡ‚Π°Π²Ρ™Π° простор, ΠΊΡ€Π΅Ρ‚ΡšΠΎΠΌ ΠΏΠΎΠΌΡ˜Π΅Ρ€Π° ΠΎΠ΄Π±Ρ€Π°Π½Ρƒ, ΠΎΠ΄Π»ΠΈΡ‡Π½Π΅ ΠΏΠΎΠ²Ρ€Π°Ρ‚Π½Π΅, врхунски Π³Ρ€Π°Π΄ΠΈ Π»ΠΎΠΏΡ‚Ρƒ... НС ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π²Π°Π·Π΄ΡƒΡˆΠ½Π΅ Π΄ΡƒΠ΅Π»Π΅ Π΄Π° добија, Π°Π»ΠΈ ΠΌΡƒ Ρ‚ΠΎ Π½ΠΈΠΊΠ°Π΄ нијС Π±ΠΈΠΎ forte, Π½ΠΈΡ‚ΠΈ сС Ρ‚ΠΎ Ρ‚Ρ€Π°ΠΆΠΈ ΠΎΠ΄ њСга, Π° ΠΎΠΏΠ΅Ρ‚ Π½Π° Π²Π΅Ρ›ΠΈΠ½Ρƒ ΠΈΠ΄Π΅. ΠœΠ°ΠΊΠ°Ρ€ 3-4 Ρ„Π°ΡƒΠ»Π° Π½ΠΈΡ˜Π΅ΡΡƒ свирана Π½Π°Π΄ њим

Β 

Π‘Π²Π΅ Ρƒ свСму, солидна ΠΏΠ°Ρ€Ρ‚ΠΈΡ˜Π° скроз

• Like 1
Posted

Nije ni moglo bolje bez Sona i Kejna, nije strasno, sa 2-1 u gostima se prolazi. Islo se na 0-0, ali sta da se radi, veoma nezgodni su Holandjani u gostima.Β 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...