Luchifer89 Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 2/5Bravo momci! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 čestitke jaramazu svaka čast. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Nije bila dobra utakmica. Nije bila ni pristojna, ali sad to nije ni vazno. Momci su jos jednom pokazali karakter. Nisu odustajali ni u jednom trenutku i nagradjeni su za to. Ne preterano bitan trojej, ali mnogo sladak, uzimajuci u obzir sve okolnosti. 🙂 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Rutinski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Rutinski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ja popizdio, reko vidi kako nas lagano odradise na kvalitet kad ono pljas pljas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Meni se ukočio strim na -6 vratim se produžetak Bravo momci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 5 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Dobro... hoće li neko biti dovoljno ljubazan da ukratko ispiše šta se izdešavalo nakon trojke Davidovca za plus 6 za Zvezdu, pošto je to bi trenutak kad sam napustio kafanu u kojoj sam gledao ovaj događaj. Lepo je kad dođeš kući i vidiš W u takvoj situaciji E, pa sledeci put cu te vezati u podrumu - kad god gledas tekmu, bude cupavo. Baksuze jedan..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Je l' Zagorac citav? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ja lično ću da zajebem one priče kako kup nije bitan. Preznojio sam se 40 puta, izgubio gomilu živaca, i na kraju sam presrećan! Bravo momci! IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 💓 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gos'n Čeda Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Čak ni forum nije izdržao onu završnicu 😁 tj još kašljuca... Super kup ✔️ KRK ✔️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 5 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Dobro... hoće li neko biti dovoljno ljubazan da ukratko ispiše šta se izdešavalo nakon trojke Davidovca za plus 6 za Zvezdu, pošto je to bi trenutak kad sam napustio kafanu u kojoj sam gledao ovaj događaj. Lepo je kad dođeš kući i vidiš W u takvoj situaciji E, pa sledeci put cu te vezati u podrumu - kad god gledas tekmu, bude cupavo. Baksuze jedan..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ne mogu da zaspim sad.OVO TI JE ZA PIŠTALJKU MAJMUNČINO!!! 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ne mogu da zaspim sad.OVO TI JE ZA PIŠTALJKU MAJMUNČINO!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Zasto li trosimo fortunu na ovakva takmicenja 🙂 Strimovi, govnarska drzava i njen telekom, nema prenosa van Arene, nema strima, govnarska drzava i njen telekom, koliko shvatam pistaljka tokom cele utakmice, govnarska drzava i sudije, jebo ih onaj ko ih je poslao. Mnogo su jaci, ali bi bio red da dodamo i neki non-Kls trofej ove godine. Ajmo crno-beli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ako se negde pojavi snimak, kačite... Da ne objašnjavam zašto sam gledao bez zvuka, kakva pištaljka? Neko iz publike? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Ne mogu da zaspim sad. OVO TI JE ZA PIŠTALJKU MAJMUNČINO!!! Brate popij to za smirenje već jednom i ne duplaj postove😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Zasto li trosimo fortunu na ovakva takmicenja 🙂 Strimovi, govnarska drzava i njen telekom, nema prenosa van Arene, nema strima, govnarska drzava i njen telekom, koliko shvatam pistaljka tokom cele utakmice, govnarska drzava i sudije, jebo ih onaj ko ih je poslao. Mnogo su jaci, ali bi bio red da dodamo i neki non-Kls trofej ove godine. Ajmo crno-beli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ako se negde pojavi snimak, kačite... Da ne objašnjavam zašto sam gledao bez zvuka, kakva pištaljka? Neko iz publike? ma sudije nam svirale svaki kontakt. Ako se negde pojavi snimak, kačite... Da ne objašnjavam zašto sam gledao bez zvuka, kakva pištaljka? Neko iz publike? ma sudije nam svirale svaki kontakt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 16, 2020 Author Share Posted February 16, 2020 2/5 Bravo Trinki i momci! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Iju, uđoh na komšijsku live temu, grozno... jesu ih sudije baš tako strašno pokrale ili po običaju navijačko preterivanje? ja se preznojih refreshujući play by play, kako li je bilo vama koji ste gledali... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 19 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Dobro... hoće li neko biti dovoljno ljubazan da ukratko ispiše šta se izdešavalo nakon trojke Davidovca za plus 6 za Zvezdu, pošto je to bi trenutak kad sam napustio kafanu u kojoj sam gledao ovaj događaj. Lepo je kad dođeš kući i vidiš W u takvoj situaciji Ja se i dalje pitam da li je realno to što sam gledao a ti bi još i da ti opišemo. Ludilo Pejdžda pa mu se u produžetku pridružio Jaramaz - to ti je najbitnije, ostalog se ne sećam Realni, neki majmun iz publike je celu utakmicu koristio pištaljku. Boles'. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts