Klotzen Posted February 14 Posted February 14 On 2/13/2025 at 7:47 AM, Kronostime said: Ovaj moj kucni trol od pseta ne mrda od peci sem zbog nuzde kada mora napolje, a i to obavi brze nego sto Balsa Koprivica zaradi 3 licne. Jel napunila pećka jedno 40 godina ?
DJORDJE Posted Sunday at 11:07 PM Posted Sunday at 11:07 PM (edited) Rodjaka iz Srbije, u poseti kod brata, resila da jednog od dobermana otera sa kauca. Takav bezobrazluk ne prolazi nekaznjeno. Dobro je prosla, posto ostali dobermani nisu reagovali . Edited Sunday at 11:09 PM by DJORDJE 1
Mina D. Harker Posted Tuesday at 05:07 PM Posted Tuesday at 05:07 PM (edited) Jezivo! Šta je naravoučenije; ne dirati dobermane; ne držati dobermane? On 2/24/2025 at 12:07 AM, DJORDJE said: Dobro je prosla, posto ostali dobermani nisu reagovali . 🥶 P.S. mogao je ovaj uradak kućnih ljubimaca da ide u spojler, sa upozorenjem. Edited Tuesday at 05:08 PM by Mina D. Harker slovo 2
mrd Posted Tuesday at 05:40 PM Posted Tuesday at 05:40 PM On 2/23/2025 at 3:07 PM, DJORDJE said: Rodjaka iz Srbije, u poseti kod brata, resila da jednog od dobermana otera sa kauca. Takav bezobrazluk ne prolazi nekaznjeno. Dobro je prosla, posto ostali dobermani nisu reagovali . Mozda nije bila ukusna? Well, moj pas to ne bi uradio. 🙂 2
Kronostime Posted Tuesday at 05:45 PM Posted Tuesday at 05:45 PM Moj samo izgleda opasno, a kukavnije pseto nisam video - zagrmi napolju, a njemu samo vrh njuske viri iz tus kabine. Inace da ga nateram u istu na kupanje - e, to je Benny Hill Show. 2
mrd Posted Tuesday at 06:02 PM Posted Tuesday at 06:02 PM 14 minutes ago, Kronostime said: Moj samo izgleda opasno, a kukavnije pseto nisam video - zagrmi napolju, a njemu samo vrh njuske viri iz tus kabine. Inace da ga nateram u istu na kupanje - e, to je Benny Hill Show. Isto i kod mene. Moja Dora je ogromna ko jelen 🙂 , ali ako mi nekoga pustimo u kucu, postuje i ne zeza. Mocor joj uvek gricka rep, kad su zajedno. (Francuski Mastiff) je inace. 1
Mina D. Harker Posted Tuesday at 06:08 PM Posted Tuesday at 06:08 PM Inače volim velike pse, ne bojim ih se, ali je problem kad ojdubiju goste.
mrd Posted Tuesday at 06:11 PM Posted Tuesday at 06:11 PM Just now, Mina D. Harker said: Inače volim velike pse, ne bojim ih se, ali je problem kad ojdubiju goste. Da nemam veliko dvoriste, ne bih imao velikog psa. Dok sam ziveo u gradu imali smo Shi-Tzu i ona je bila ko pokretna pajalica, ali nikad nije bila agresivna prema gostima. Ni Engleski mastiff, koju sam imao pre Dore nije bila agresivna prema onima koje sam ja pustio u kucu. 1
Kronostime Posted Tuesday at 06:22 PM Posted Tuesday at 06:22 PM Ilija, "opasni" pripadnik rase GrupaAutora...... Morao sam da skinem ono Cuvaj se psa sa kapije i zamenim sa 2
DJORDJE Posted Tuesday at 06:42 PM Posted Tuesday at 06:42 PM 1 hour ago, Mina D. Harker said: Jezivo! Šta je naravoučenije; ne dirati dobermane; ne držati dobermane? 🥶 P.S. mogao je ovaj uradak kućnih ljubimaca da ide u spojler, sa upozorenjem. Kada ne poznajes psa treba biti oprezan, pogotovo kada je star, 11 godina i ne vidi bas najbolje. Siguran sam da je rodjaka dobila sva moguca uputstva kako da se ponasa sa njima, medjutim kod nas ima jos uvek puno ljudi koji smatraju da psima nije mesto u kuci, a ona je jedna od tih. Naravno, sto veci pas to treba biti oprezniji, nije isto ako te ujede pekinezer ili presa canario. Prosli put kada sam bio u poseti seo sam pored tog dobermana i on je krenuo da rezi, onda je valjda shvatio da sam to ja i dosao je da se mazi. Psi najcesce napadaju kada se uplase i to je jedna od poenti. Pokusao sam da stavim slike u spoiler ali nije radio. 1
mrd Posted Tuesday at 07:14 PM Posted Tuesday at 07:14 PM 28 minutes ago, DJORDJE said: Kada ne poznajes psa treba biti oprezan, pogotovo kada je star, 11 godina i ne vidi bas najbolje. Siguran sam da je rodjaka dobila sva moguca uputstva kako da se ponasa sa njima, medjutim kod nas ima jos uvek puno ljudi koji smatraju da psima nije mesto u kuci, a ona je jedna od tih. Naravno, sto veci pas to treba biti oprezniji, nije isto ako te ujede pekinezer ili presa canario. Prosli put kada sam bio u poseti seo sam pored tog dobermana i on je krenuo da rezi, onda je valjda shvatio da sam to ja i dosao je da se mazi. Psi najcesce napadaju kada se uplase i to je jedna od poenti. Pokusao sam da stavim slike u spoiler ali nije radio. hehe. Imao sam ja tako neke prijatelje mojih roditelja koji su bili gradska deca i nisu voleli pse. 🙂 Fini neki ljudi, ali ipak, ne bi pas smeo da rezi na nekoga tvoga. 🙂 Drugo je to kad nisi ti tu i nisi doveo psa. Secam se pre jedno 10-ak godina, dok smo imali engleza, mladji sin je ostavio sirom otvorena vrata od kuce i komsije pozvale policiju da zatvore. Nasa Tara, je samo sedela na sred dnevne sobe i gledala u vrata. Kad su policajci dosli, dala im je do znanja da ne ulaze. Ljudi su samo zatvorili vrata, a komsiji rekli da nije morao ni da ih zove. 🙂
DJORDJE Posted Tuesday at 07:52 PM Posted Tuesday at 07:52 PM Ima jedna stvar koju sam preskocio. Svi bratovi dobermani su usvojeni iz seltera i to najcesce kada niko nije hteo da ih uzme iz bilo kojeg razloga.
mrd Posted Tuesday at 07:59 PM Posted Tuesday at 07:59 PM 4 minutes ago, DJORDJE said: Ima jedna stvar koju sam preskocio. Svi bratovi dobermani su usvojeni iz seltera i to najcesce kada niko nije hteo da ih uzme iz bilo kojeg razloga. Ih, to naravno menja, mnogo u vaspitanju psa. Np, Nisam ni mislio da kritikujem. Jedan moj rodjak je smatrao da je normalno, da mu pas rezi, kad mu ti koji ga hranis pomeras hranilicu. 🙂
Recommended Posts