Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"

Recommended Posts

Posted

Dzenkins je, ako se dobro secam, uporedo sa magicnom odbranom imao zapazenu ulogu i u ofanzivi tokom svog drugog mandata u Zvezdi.

Ne prestajem da polazem nade u njega do samog kraja, iz racionalnih i iracionalnih razloga.

Posted

Ne treba zaboraviti i da je Dzenkins covek koji je odigrao dosta ABA plej of utakmica koje su bile pod visokim pritiskom, tako da svakako ne bi trebalo da ga otpisujete tek tako, jer moze da bude ozbiljan asset. 

• Like 1
Posted
37 minutes ago, Pero_Cameron said:

Djenka je pola drugog (pocetak sezone) mandata takodje los u napadu bio, secam se nezadovoljstva na forumu.

To je bila druga godina prvog mandata.

Drugi mandat je bio savršen.

Posted
38 minutes ago, Pero_Cameron said:

Djenka je pola drugog (pocetak sezone) mandata takodje los u napadu bio, secam se nezadovoljstva na forumu.

Taj deo sezone je Jaka odigrao top, a u drugom delu sezone obrnuta situacija. 

Posted

Kad se setim djenkinog ulaza gde unosi svog čuvara za 2+1 i generalno čini mi se da se tada kod nas mnogo više radovao koševima i uopšte igri. Sada kao da je pao u depresiju. Pokvarili ga Rusi načisto.

• Like 3
Posted

Ja sam i u prvom postu nakon poraza od efesa rekao da Djenku ocekujem od februara. Gotivan mi je on lik i nadam se da ce se nadopingovati pozitive i pruziti bar deo onoga sto moze.

Ima li neko neki potok koji mogu da gledam na telefonu za veceras

Posted

Kako sam se smorio što ne igraju ni Davidovac ni Stratos. A ako je negde Alba jaka, to je na krilima, a centra skoro i da nemaju.
Ovo će biti meč Tim Centara vs. Tim Krila. Da se igra u Pioniru, pa uticaj navijača i jaka domaća atmosfera, pa bi bilo šanse nekako. Ovako - gubimo, jbg, ali ne treba se potresati, nemamo čime da igramo protiv Albe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...