Kankkunen Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 9 minutes ago, Død said: Uzeo je par komada i u Zvezdi. Ali najvise se vidi na bacanjima. Zna i tablu da koristi iz nekih situacija ... možda ga lagano uvode u formu posle svega što mu se izdešavalo, da se ne pretera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 3 minutes ago, Kankkunen said: Zna i tablu da koristi iz nekih situacija ... možda ga lagano uvode u formu posle svega što mu se izdešavalo, da se ne pretera. Pa da, vidljivo je da je radio na tome. Prethodni put u Zvezdi je imao malo problema i sa bacanjima i sa zavrsavanjem. Poludistanca je bila san. Ovo je skroz druga prica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 odradise nas ko volove, jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Kao da sam ovo već video, i ovu reku, i ovu šumu.. 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Serija od 11:0 presudila, tj Sakota koji je prilegao malo taj period... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Već na 5:0 je morala da se seče serija, a Šakota ni na 11:0 ne traži TO. Prelomili su tada i to je to. Šaras je klasa. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Zasluzeno jbg...Saras ce biti opasna njuska i ovom poslu...Odmoriti, spremiti se za Nemce pa jovo nanovo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Bice jos mnogo ovakvih utakmica ove sezone. Ne samo ovakvih, vec i onih kao protiv Asvela. Jednostavno smo nepredivdiva ekipa, nema sigurnih bodova ni za nas, ni za protivnike. Videcemo kad se budemo igralo za trofeje kolko je to dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 koliko je kuzmic igrao u drugom? imam utisak nista a prvo pol je odvalio 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Mnogo tezak poraz iskreno, izuzetno sam razocaran. Ne mogu da verujem kakvu smo sansu upropastili pred prepunom Arenom. Jednostavno ne znamo sa Zalgirisom da igramo, svaki put nam ukradu kljucnu pobedu u sezoni. Ovo ce nas kostati prolaza dalje u TOP8, u to sam siguran. Mnogi sad misle kako nije neka steta i da nije gotovo jer sledecu utakmicu igramo kuci protiv ALBE i verovatno idemo na 10-10, kako ima jos puno da se igra i tak odalje... Ali radi se o tome da smo mi morali da imamo 11-9 jer nama sleduje paklen raspored gde cemo izgubiti dosta utakmica. Ovo jednostavno nije smelo da se izgubi ni po koju cenu, Zalgiris je poslednji na tabeli. Kljucan momenat utakmice je njihova serija kada su sa 45:38 otisli na 45:49. Sakota je tu zakazao potpuno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boaće Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) Naravno, utakmica je izgubljena onom serijom Žalgirisa u 3/4 od 11:0. Što je nagore, imali smo tad momentum, Simanić blokada, pa trojka, pa onda Beron trojka i TO Jasikevičiusa. Ne znam da li nam je u tom razmaku od 4,5 minuta bila gora odbrana ili napad. Toliko nonšalantno, nismo ni male faulove koristili. Štimac jednostavno nije mogao da brani njihovu pik igru jer je prespor, trebali su više Kuzmić i Simanić da igraju. Ovakvi porazi ubijaju, naravno da sam i dalje mišljenja da nam je trebao klasičan plej, a ne bek, jer u ovakvim utakmicama ako Lorenzo odigra nešto lošije, a nas neće šut, mi smo gotovi. Velika glupost, ništa posebno nije odigrao Žalgiris, ovo će verovatno da nas košta TOP 8, mi smo jedini krivci. Videli smo kako Žalgiris zadržava prednost kad je napravi, a kako mi lako ispuštamo +7. Edited January 15, 2020 by Boaće 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Sakotin poraz Covek na 11:0 serije ne trazi TO Odbrana isto raspad, previse udvajanja, setali nam se do kosa, Stimac, Panter, Zo potpuno pomracenje u odbrani Zo u napadu neki poeni ali generalno los mec sa onom poklonjenom loptom na kraju u ruke protivniku Gist pozitivan utisak, Simanic dobro poceo, posle ne znam sto ga nije vracao Realno, propustena velika sansa, izgubili od najgore ekipe na svom terenu dok smo u punom trku Manite se prica o tesnim porazima, Zalgiris je zivi ocaj i nudili su nam se celo drugo poluvreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Ovo je bukvalno pobeda Sarasa nad Sakotom. Vec je Sakota unapred kukao kako niko nije uspeo da dobije dve vezane kod kuce u skracenom kolu. Evo ispunilo mu se, nek uziva. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Kuzmić bio odličan i kad se lomi Šako ga klupirao. Zo rovit a rezerve nema.. Takticki nadmudreni, bojažljivi, bez tranzicije, ušli smo u njihov ritam. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Mogli smo 6 u nizu da dobijemo, sve nam se otvorilo. Ne mogu ovo da prezalim iskreno. Mnogo tezak poraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 nemam sta ozbiljno da zamerim izgubili smo od, u ovom trenutku, bolje ekipe jasikevicijus ozbiljan trener nama je falio veci doprinos puntera, djenke ili dobrica 2 prelomna momenta: - prelako gubimo +7, gde je sakota zaspao na klupi i pustio seriju od 11:0 - lose sudijske odluke negde sredinom poslednje cetvrtine, kad su nam ubili momentum koji smo vukli iz dobre odbrane. uz neko ok sudjenje tu, vratili bi se u egal i verovatno igrali kos za kos do kraja pozitivna stvar - gist macka 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Mi smo ove sezone takva ekipa da me ne bi cudilo da odvalimo barsu u Barseloni, ili Real, ili neki od velikih timova. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 1 minute ago, mister-no said: Kuzmić bio odličan i kad se lomi Šako ga klupirao. Zo rovit a rezerve nema.. Takticki nadmudreni, bojažljivi, bez tranzicije, ušli smo u njihov ritam. Tako nešto ... jbg. sad ustaj i udri dalje, nema kuku lele 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Just now, StephenBob said: Mogli smo 6 u nizu da dobijemo, sve nam se otvorilo. Ne mogu ovo da prezalim iskreno. Mnogo tezak poraz. Meni je ,iskreno, bilo nerealno da ovaj tim dobije 6 EL utakmica zaredom. Toliko smo nepredvidivi i nekonstantni da su mi i ove 4 dosta. 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša Posla Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Razumem koncepciju sa 4 niska, ako sa tim 4-tim praviš višak u napadu... Ali sa Jenkinsom na 4-ci da bi u napadu pravio blokove i imao problem u odbrani na niskom postu i problem na skoku, ne razumem 😏 Sve u svemu ružna utakmica protiv ekipe koja igra ružnu košarku... Šuta bez večeras!!! 🙄 Propuštena šansa, ali glavu gore!!!! Zvezda!!!! 👏🏻👏🏻👏🏻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Jbg... Popizdeo sam sto posle 5 poena Zalgirisa nije zvao TO, kad su sa -7 prisli na -2, ali tako je kako je. Tu je napravljena velika greska. Falio je Davidovac veceras. Šteta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 moram reci da su za taj nedostatak tranzicije dobrim delom i sudije zasluzne jednostavno nisu se svirale iste stvari na braunu i beronu sa jedne, kao na lekaviciusu i walkupu sa druge faul lazica u napadu je bio, a onda je samo minut kasnije potpuno ista situacija bila na drugoj strani, gde je opet njemu sviran faul sitne su to greske, ali se nakupe, i bile su u posebno losim(prelomnim) trenucima za nas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Nebojsa Covic da ima malo vise mozga a manje sujete doveo bi sad Dejana Radonjica u strucni stab da vodi zajedno sa Sakotom kao pomocni, umesto Gavrilovica. Jer ovo sa Sakotom nece dugo potrajati, covek je mator, postaje i dementan, 'spava' na utakmici. Mi cemo nakon Sakote opet da tumaramo u potrazi za trenerom, verovatno ce nam Cova uvaliti ponovo nekog poltrona, a dotle ce neko Radonjica vec da preotme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boaće Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 I da, kapiten kapitenski. Uništio nas je večeras, ako Šakota može u Francuskoj da klupira Kuzmića i Simanića posle minut igre, mogao je i Lazića. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Just now, StephenBob said: Nebojsa Covic da ima malo vise mozga a manje sujete doveo bi sad Dejana Radonjica u strucni stab da vodi zajedno sa Sakotom kao pomocni, umesto Gavrilovica. daj nemoj da si neozbiljan 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts