Gudura Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 1 minute ago, NMX said: Odbanujte Sektora, makar na kratko Zasto i kad je Sektor banovan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 9 minutes ago, Boujee said: Jel ono FMP nedavno pobedio Krku u Leonu? Haha pa cirkus je kompletan onda. Lako je njima, nemaju vise tatinog kuronju 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 2 minutes ago, Gudura said: Zasto i kad je Sektor banovan? Protiv Makabija.Imas u obavestenjima razlog, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 3 minutes ago, Gudura said: Zasto i kad je Sektor banovan? Mnogi su pali to vece zbog tzv. filipa covica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Ne garantujem ni za sebe da se neću jednom istresti po tatinom sinu i sebe samobanovati. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 7 minutes ago, Milan33 said: Imam osecaj da ce ekipe protiv nas imati suterske raspodije. Prosle nedelje Buducnost 12-21 Sad Krka 13-26. Nije slucajno. Naravno da nije, mnogo lakih suteva, plus Krka je nakon sto je Kozi preko Filipa pogodio onu trojku dobila samopouzdanje, nama bi bre jedan Kozi kao alternativa Braunu promenio ceo izgled ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Ne garantujem ni za sebe da se neću jednom istresti po tatinom sinu i sebe samobanovati. Ako sada nije vreme da pustis sliku sto sam ti slao, ne znam kad je [emoji38] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Vreme je za Klipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čombe Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Mislim da se preteruje sa pljuvanjem Filipa Covica.Cinjenica je da on nije dobar igrac ali nije samo on problem Zvezde.Bekovi su nam u strasno losoj formi promasili bi okean sa broda.,centra igra Odzo koji je hodajuca greska,krstenog pleja nemamo.Bice ovo mucna sezona za nas. Glavni problem je Milan Tomic,gori je od Alimpijevica 100 puta.Igra nam ni na sta ne lici od pocetka sezone,imamo 2 poraza u tri kola ABA lige,isti skor i u EL.On je bio pomocni trener u Olimpijakosu i misli da je popio svu pamet sveta,nadam se da ce uskoro dobiti otkaz.Ako Tomic ostane molicemo Boga da udjemo u plejof ABA lige. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Vreme je za plan B, rename-ovati Fmp...i opet smo prvi 10 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Izgubili od Primorske, Buducnosti, Krke Pobedili Primorsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Nadam se da ce Jovanovic biti nagradjen za vecerasnu partiju i da ce biti na parketu protvi Barselone.Covic i Odzo van iz kluba 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triticum vulgare Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 (edited) Jel piše u medijama negde? Tomić podneo ostavku! Zvezda raskinula saradnju sa Tomićem! Tomić nije više trener Zvezde! Čović nije imao više strpljenja, Tomiću otkaz! ili nešto ovome slično? Edited October 20, 2019 by Triticum vulgare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Nece kafana da menja trenera 10 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 (edited) Najbolje od svega je što je Lorenzo konačno počeo da se kapira sa saigračima u napadu, plus igra pristojnu odbranu a onda Tomić uvede Filipa za finiš utakmice nakon što jee sve što je mogao upropastio. Nego, imam jak osećaj da Djenka ne može da smisli Filipa i da je to razlog njegove loše forme Edited October 20, 2019 by dulematic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Ja se iskreno nadam da Sasa Obradovic ima neku EL klauzulu sa Monakom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 2 minutes ago, Zizu said: Izgubili od Primorske, Buducnosti, Krke Pobedili Primorsku. To me je najvise izludelo, porazi u EL mi nisu toliki problem. Vec zaostajemo dva poraza, a prosle god smo osvojili ABA najvise na prednost domaceg terena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Ljudi hocemo li u cetvrtak u Pioniru konacno pokazati stav i otpor, i izvizdati malog kompleksasa i ovaj uber nepotizam kako dolikuje?Da se stavi do znanja i njemu i tatku i treneru poltronu da je Zvezda iznad svih njih😤 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 7 minutes ago, Čombe said: Mislim da se preteruje sa pljuvanjem Filipa Covica. Ne preteruje se nego se premalo pljuje. Na sve i jednoj utakmici negativan skor sa njim na terenu. Pa ko je tu lud? Meni brišu komentare na zvaničnom nalogu na instagramu čim pomenem gmaza. -16 protiv Krke jbt 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Kredit koji Tomic ima kod Covica zbog drzanja mu sina u timu je otprilike ravan 10 uzastopnih poraza od Krke. 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Prvo bih hteo da čestitam Krki, a drugo, mi smo odigrali loše u drugom poluvremenu. Postoji dosta problema. Moraju da se donesu neke odluke da vidimo šta ćemo dalje - istakao je Tomić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Just now, Knipex said: Ne preteruje se nego se premalo pljuje. Na sve i jednoj utakmici negativan skor sa njim na terenu. Pa ko je tu lud? Meni brišu komentare na zvaničnom nalogu na instagramu čim pomenem gmaza. -16 protiv Krke jbt Evo ova utakmica.Startuje Filip u 3 cetvrtini.Mi poen sem onog alej upa nismo dali.Izlazi i ulazi Lorenco, Zvezda krece sa nekom igrom.I onda u 4 cetvrtini niko ne moze da pogodi a verujem da bi uspeli nekako da prelomimo da je ostao Lorenco a ono on uvodi Filipa i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Moram priznati da mi predstavlja izuzetno perverzno zadovoljstvo gledanje blamiranja ova dva bednika (jedan na klupi, drugi na terenu). Loš sam čovek jbg. 13 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 2 minutes ago, kokodakalo said: Prvo bih hteo da čestitam Krki, a drugo, mi smo odigrali loše u drugom poluvremenu. Postoji dosta problema. Moraju da se donesu neke odluke da vidimo šta ćemo dalje - istakao je Tomić. Da Tomicu postoji.Ti si jedan od njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 2 minutes ago, Del Piero said: Kredit koji Tomic ima kod Covica zbog drzanja mu sina u timu je otprilike ravan 10 uzastopnih poraza od Krke. Bukvalno. Naivan je svako ko pomisli da ce Covic smeniti Tomica. Tomic mu forsira princa, a on da ga smeni. Nema od tog filma nista, bar dok ne dozivimo totalnu katastrofu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts