notEscalade Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 tamo negde u nekom recniku pored reci underrated stoji slika Kninske Kobre 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 jbg znam da tuzno zvuci, ali nas su juce u mec vratili covic i dobric. ova ekipa sa jednim od tri domaca pleja koji su se pominjali tokom prelaznog roka bi sad imala 3:0 lorenzo je previse nekonstantan, slabo kreira, zalosno ali u dosadasnjem delu sezone vise puta je covic sa gistom izvrteo p'n'r nego zo ukupno. plasim se da ni sa drugim brownom ne znamo sta cemo. cak i da je u formi iz lokomotive pitanje je da li nam je takav igrac uopste trebao. ja mislim da nije. problem ovog tima je ono sto smo svi znali a to je plejmejker. iskren da budem i ja sam od zoa ocekivao mnogo vise, jer sam mislio da se on ipak isprofilisao u pravog pleja. zna li se zasto jovic ne igra za himki? pitam za drugara? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 29 minutes ago, Nate said: jbg znam da tuzno zvuci, ali nas su juce u mec vratili covic i dobric. ova ekipa sa jednim od tri domaca pleja koji su se pominjali tokom prelaznog roka bi sad imala 3:0 lorenzo je previse nekonstantan, slabo kreira, zalosno ali u dosadasnjem delu sezone vise puta je covic sa gistom izvrteo p'n'r nego zo ukupno. plasim se da ni sa drugim brownom ne znamo sta cemo. cak i da je u formi iz lokomotive pitanje je da li nam je takav igrac uopste trebao. ja mislim da nije. problem ovog tima je ono sto smo svi znali a to je plejmejker. iskren da budem i ja sam od zoa ocekivao mnogo vise, jer sam mislio da se on ipak isprofilisao u pravog pleja. zna li se zasto jovic ne igra za himki? pitam za drugara? Opet neka povreda ledja, ne znam koliko pauzira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 59 minutes ago, Nate said: jbg znam da tuzno zvuci, ali nas su juce u mec vratili covic i dobric. ova ekipa sa jednim od tri domaca pleja koji su se pominjali tokom prelaznog roka bi sad imala 3:0 lorenzo je previse nekonstantan, slabo kreira, zalosno ali u dosadasnjem delu sezone vise puta je covic sa gistom izvrteo p'n'r nego zo ukupno. plasim se da ni sa drugim brownom ne znamo sta cemo. cak i da je u formi iz lokomotive pitanje je da li nam je takav igrac uopste trebao. ja mislim da nije. problem ovog tima je ono sto smo svi znali a to je plejmejker. iskren da budem i ja sam od zoa ocekivao mnogo vise, jer sam mislio da se on ipak isprofilisao u pravog pleja. zna li se zasto jovic ne igra za himki? pitam za drugara? Mislilo se da su ledja, ali nije(srecom). Sad se ispostavilo da je rebro u pitanju. Ocekujem ga ubrzo na terenu ponovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 Super. Meni je i djelovalo da je rebro bilo u flasteru kad je izlazio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 18, 2019 Share Posted October 18, 2019 (edited) tražim po netu Borišinu fotku na terenu u novoj opremi... ...ne postoji tačno da smo za Derikov ugovor doveli npr. Kobsa...sinoć bi bili pošteđeni mučnog prizora u kojem naš tim igra produžetak na gostovanju sa petorkom bez petice i četvorke i sa Dedom na podbacivanju za loptu. Boriša sedi, Jovanović sedi... ...samo Faje stoji...on nume da sedi. čeka nas još mnogo ovakvih taktika '' kome sad lopta? '' ...kada padne Lorenzo, ulazi jazavac da nam nabije cirka 12-15 poena minusa, pa Đenka da nas vadi kao organizator igre, pa Deda na četvorci, pa opet jazavac da napuni i resto naših penalima...leptejebo, blago onom ko ne izludi. Edited October 18, 2019 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Karte za tekmu KKCZ- Barsa u prodaji od utorka po ceni od: Tribine: 1000 Parter: 1500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Gdje ce sezonce, nivo 200? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 4 minutes ago, pepe sancez said: Gdje ce sezonce, nivo 200? Ne znam na šta tačno misliš?.Svi sezonci imaju svoja mesta u Pioniru i Areni ...piše na sezonskoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 2 minutes ago, Setite se 2011 said: Ne znam na šta tačno misliš?.Svi sezonci imaju svoja mesta u Pioniru i Areni ...piše na sezonskoj Možda čovek ima onu sezonsku koja važi 15 tekmi u Areni, pa se zbunio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 2 minutes ago, zemljoradnik said: Možda čovek ima onu sezonsku koja važi 15 tekmi u Areni, pa se zbunio? To je bar jasno ...one važe samo za Arenu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 (edited) Ako se pogleda statistika posle 3 kola, imamo trecu najbolju odbranu, i cetvrti najgori napad...postadosmo srpski Hrkljusaikos😂 Da nema Juniora, verovatno bi smo igrali na rukometne rezultate😂 Inace najbolja odbrana je Radonjina...bas sam se iznenadio😎 Edited October 19, 2019 by Gudura 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Sto vise igra Filip, ta ce statistika da se menja. Najgora odbrana i najgori napad ce da se sretnu. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 2 hours ago, Setite se 2011 said: Ne znam na šta tačno misliš?.Svi sezonci imaju svoja mesta u Pioniru i Areni ...piše na sezonskoj Nisam gledao. Pogledacu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Najgora stvar u porazu od Makabija je sto je Covic dogurao do proseka od 2 poena i 1 asistencije. Ponadao sam se da ce duze ostati krompirici, teze bi im bilo da proguraju bivstvovanje "donosioca Eurolige" koji u istoj prodaje krompire svaku tekmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Bez Dericka, Berona, Gista I Kuzme protiv Krke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Opa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Evo prilike za Borišu. Da sedi na klupi, a ne pored terena. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Znaci odlucilo je da se zaradi na Deriku. Podrzavam. Oslobodjena sredstva odmah proslediti dalje na poziciju bekap pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 40 minutes ago, K.Dot said: Znaci odlucilo je da se zaradi na Deriku. Podrzavam. Oslobodjena sredstva odmah proslediti dalje na poziciju bekap pleja. Idući put ćemo za njega čuti kad nam stavi BAT. Šalu na stranu, zar ne bi njemu i Biliju Krka dobro došla u traženju forme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
begbie Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 On 10/18/2019 at 2:06 PM, Matador said: @begbie Za prvu trojicu i vise minuta se slažem ali ja ne vidim šta Jovanović moze onako "lagan" za peticu a trom i slabog šuta za četvorku. Kad vidiš momka, deluje kao petica ali je sav mlak i bez agresivnosti, ne znam.... Nismo ga videli Link to comment Share on other sites More sharing options...
begbie Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 On 10/18/2019 at 3:09 PM, Dropkick Murphys said: Ja sam za to da ih najurimo i platimo ceo ugovor i da guramo sa ovim sto imamo. Da vidimo još ovaj mesec šta mogu. Ako ne mogu, da se nađu pojačanja. Imamo dobra iskustva sa dovođenjem igrača tokom sezone. Kuzmić će se vratiti, ali nam treba još jedan plej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Samo bi se igrali prelaznog roka :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Ako se Deriku udeli sut karta, ja na 4 ne bih nikoga dovodio, tu se nekako mozemo pokrpiti, a kao sto neko rece sredstva od "zarade" proslediti na back-upa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 Jedva čekam da se otvori tema prelazni rok. Omiljena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts