Ridji Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 11 hours ago, Akiro said: Povremeno na komentarima na vesti B92 može da se naleti baš na bisere botovskog zanata. Ovaj mi se po rečniku i pristupu čini kao bot prvorođenog, koji u slobodno vreme tezgari za Čovića. Prvi komentar se odnosi na izbor Šakote za Zvezdinog trenera a drugi na jučerašnju utakmicu. Obratiti pažnju u drugom komentaru kako nikoga ne bi izdvajao u jučerašnjoj utakmici. Obratiti pažnju i na broj pluseva na drugi komentar. Ipak ima dosta simple minded publike, kod koje to pali, iako je providno. 1. " Svako ko u komentarima brlja I mrlja,te ovo,te Ono,te mator je...nije navijac Crvene zvezde!!!To je prikriveni jugosloveni,definitivno.G.Sakota je veliko srpsko trenersko ime.Sa izrazenom specificnom tezinom.Prosao je "scilu i haribdu".Ima znanja,iskustva I autoriteta,I on je covek koji nam treba.To govorim sa punim uverenjem I sigurnoscu.Neka je sa srecom,g.Sakota!Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav! (Walldorf, 23. novembar 2019 20:12) # Link komentara Preporučujem (+14) Ne preporučujem (-15)" 2. " Iskustvo se ne moze kupiti,niti bilo cime nadomestiti.Covek koji kosarku ima u malom prstu,g.Dragan Sakota je tek na pocetku rada.A posla itekako ima.Na prvi pogled je jasno da ce taj posao raditi strucnjak visoke strucne spreme,pa nam svima preostaje da treneru i momcima poklonimo bezrezrvnu podrsku.Kao sto sam vec rekao,puno posla se mora uraditi.Ipak,i u ovom trenutku izgledamo dobro,sta vise,vrlo dobro.Moramo biti strpljivi,jer ce kompletan sastav proci svojevrsnu trijazu g.Sakote.Ostace i igrace samo oni koji to istinski zasluzuju.Oni drugi ce,siguran sam u to,razduziti opremu ZVEZDE.Ne bih nikoga izdvajao veceras.Svi su bili zeljni borbe i pobede,pa bi to bilo jako nekorektno.Na kraju,zelim reci da nam se veceras vratilo ono sto smo imali,pa ispustili u prethodnim utakmicama EL.Lagano idemo uzlaznom putanjom,radice se vredno i smisleno,pa mozemo ocekivati jos jednu uspesnu sezonu.Koliko uspesnu?Zivi bili pa videli.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav! (Walldorf, 28. novembar 2019 23:44) # Link komentara Preporučujem (+139) Ne preporučujem (-9)" Muka mi je kada vidim ovakve tekstove, a još gore kada vidim da to ima prođu, i u sportu, i, što je još gore, u politici. Teško mi pada da ne generalizujem o inteligenciji u celoj jednoj državi. Što se Zvezde tiče, verujem da će taj "stručnjak visoke stručne spreme" (😣) doneti neke pomake, ali bez rešenja suštinskog problema ćemo se i dalje vrteti u krug. Ovo kao da je pisao sam Kuzmanovic, taman posto je sakriven iza nicka mogao je da si uzme dodatnu slobodu nipodastaviti Lorenzov uticaj i kvalitet. Sinoc se mucenik trudio, trudio, tokom 3/4 pravio lud, svaku dobru Braunovu odbranu i tranziciju predstavio timskom, tj pokusao to da ucini. Pred sam kraj meca je ipak morao da pohvali Amera, mada se nakon zavrsetka vrlo brzo pribrao i bezobrazno rekao da je to ona igra kakva se ocekuje od igraca tog renomea. Besramnik 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 - Lorenzo daje kos za pobedu - Kuzmanovic pauza 10 sekundi - "Fantasticno" (ravnodusnim glasom) - Opet pauza 10 sekundi - "Pa znaju li oni koliko njihov trener ima godina?" Al se obradovao u pm. 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Antologijski EL top ten ovo kolo sa dva nasa poteza. Sakota madjija 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Koliko ce Evroliga da nas rebne za tesku blamazu sa semaforima i da li ce Vesa lopov da plati kaznu?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Ali kako je brzo Kuzmanović prošao put od simpatične budale koja se prolupava do Nebojšine podguzne muve. Baš žalosno. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 5 hours ago, Kronostime said: Mozda je u rerni? Pa valjda se Thanksgiving tradicionalno pece curka a ne prase 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Ja i dalje ne mogu da verujem da je nama Dragan Sakota trener. Godina 2020. Ok, necu mnogo da mracim, al ne vidim scenario po kom se ovo dobro zavrsava. Daj boze da nisam u pravu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 1 minute ago, Ridji said: Pa valjda se Thanksgiving tradicionalno pece curka a ne prase Khm, sem Jagodine - gde se kolje curetina za Dan Republike? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited) Ovde se svi zivi napadaju, ne valja Kuzmanovic, ne valja Kovacic, do nedavno je i Plavsic bio sramota( onda je imao par tekstova) sad se vise ne spominje, Sakota senilni metuzalem, o bivsim kosarkasima i da ne pricamo, jbt jel realno da su bas svi sendvicari i poltroni ili sam ja samo previse naivan? Edited November 30, 2019 by Tony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Filip je spreman za sutra. Bez Nenadica, Jovanovica, Perperoglua i Dobrica u Ljubljani. D. Braun u sastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited) On 11/28/2019 at 10:12 PM, John Terry said: ovih par sekundi Nebojšine reakcije nakon šmekerske bazer biter trojke za pobedu njegovog tima u EL duelu...nažalost govori sve. sujeta kad krene da ždere i srž iz kostiju posisa. jebo pobedu sred Pionira u zadnjoj sekundi i 40K jura krvavo zarađenih kad je baš Zo moro da je metne...ah ti sudbo kleta. ako je Filip bio operativan a ipak Zo odlukom trenera demonstrirao kako se mačorski završava zadnji napad...Šakota je još uvek u ajron mejdenu. nažalost po klub, svaki naredni potez Filipovog oca i sva uložena energija, jedva da će imati dodirnih tačaka sa košarkom i racionalnim donošenjem odluka jer ovako rastrojen i sa tim kurjačkim pogledom dobar je samo za neki rijaliti...jer to su te vrednosti. e, pa...sretne muke junače u oproštajnoj sezoni i tebi i ovom tvom neiživljenom paćeniku, sa sada već iskrenom željom da ti nakon svakog Lorenzovog koša u EL uši pište k'o umorna deca u tržnom centru. Edited November 30, 2019 by Wingwalker 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madafaka73 Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 1 hour ago, Ridji said: Ovo kao da je pisao sam Kuzmanovic, taman posto je sakriven iza nicka mogao je da si uzme dodatnu slobodu nipodastaviti Lorenzov uticaj i kvalitet. Sinoc se mucenik trudio, trudio, tokom 3/4 pravio lud, svaku dobru Braunovu odbranu i tranziciju predstavio timskom, tj pokusao to da ucini. Pred sam kraj meca je ipak morao da pohvali Amera, mada se nakon zavrsetka vrlo brzo pribrao i bezobrazno rekao da je to ona igra kakva se ocekuje od igraca tog renomea. Besramnik Postoje dve opcije: 1. Kuzmanović ne razume košarku, 2. Kuzmanović je bot. Pošto je čovek igrao seniorsku košarku na solidnom nivou 15 godina, hajde da odbacimo opciju jedan u smislu da nije baš da ništa ne zna. One njegove "stručne" analize igre protivnika pred mečeve Zvezde u EL su... pa, nestručne, da budem blag. Pa se kao takve uklapaju u prethodno izneto. Ono što su mu usadili njegovi treneri (hard core YU škola) od najmlađih dana (odbrana, mali faul, tu i tamo neke taktičke ideje) je sve što isporučuje tokom "stručnog" komentarisanja. Međutim, pohvale Filipu, emotivnost u glasu dok komentariše njegove poteze, malte ne na ivici suza kada ovaj pogreši, pa onda vidljivi animozitet prema strancima in general, posebno prema Lorenzu u ovoj sezoni (čeka Derika, kad se vrati, najeb`o je lik) - izlazi po malo iz okvira "ne razume košarku" i bliži se odrednici "bot". Nemam pojma da li botuje i za koga bi mogao da botuje i zašto. Niti me interesuje. Samo bih želeo da od stručnog komentatora najkvalitetnijeg evropskog košarkaškog takmičenja, ko god on bio, dobijamo mnogo više od upadica nekog random lika sa najboljim mestom u hali. 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Svi smo bili svjedoci Nebojšinih ispada, ali tumačiti tih par desetinki sekunde i jednu mutnu sličicu kao njegovo nezadovoljstvo Lorenzovim pogotkom je, mislim, ipak malo pretjerano. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 49 minutes ago, Zizu said: Filip je spreman za sutra. Bez Nenadica, Jovanovica, Perperoglua i Dobrica u Ljubljani. D. Braun u sastavu. Znaci sa 6 igraca(pardon, 5 +Filip) koji ce se rotirati na 3 spoljne pozicije, na ekipu cija igra prevashodno zavisi od igre bekova i niskih krila....genijalno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 9 minutes ago, quentin said: Svi smo bili svjedoci Nebojšinih ispada, ali tumačiti tih par desetinki sekunde i jednu mutnu sličicu kao njegovo nezadovoljstvo Lorenzovim pogotkom je, mislim, ipak malo pretjerano. Back home najzad. Evo ovde je bolji ugao i reakcija doticnog a i Sakote, Milana Boskovica, nasih igraca. Svakako cu verovati svojim ocima uvek a svako neka donese sud kako je ko "reagovao". 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 ima gazda dovoljno svojih "bisera" ne mora mu se dodavati neka prljavstina tipa nije se radovao postignutom košu. mene mnogo vise zanima kako i uz čiju pomoc špijunira ljude u hali i to posle pretvara u otvorene pretnje. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 gde je na ovom snimku covic? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 29 minutes ago, Šarac said: Svakako cu verovati svojim ocima uvek a svako neka donese sud kako je ko "reagovao". Diže ruke iznad glave, udara u reklame uz reči "A u peachku materinu, ode sve u k...!" Taj rad Nego šta je sa Dobrićem? Povređen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Simana 9 potez kola (mada po meni bolje kucanje je ono na pocetku utakmice) Lorenzo 3 potez kola, 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 8 minutes ago, Knipex 4 Laki said: Diže ruke iznad glave, udara u reklame uz reči "A u peachku materinu, ode sve u k...!" Taj rad Nego šta je sa Dobrićem? Povređen? Kazu temperatura pa ostao u Bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 12 minutes ago, Knjizevnik_Laki said: gde je na ovom snimku covic? ne vidi se jer je otisao ranije da se raduje lorenzovom kosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Vidim Boza, Cova i jos njih prijete o raspadu ABA ako ne bude EL prohodnosti. Sta se prica u kuloarima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 21 minutes ago, Knjizevnik_Laki said: gde je na ovom snimku covic? Ona dva piksela u donjem levom cosku koja se raduju kosu, zar ne verujes svojim ocima. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited) 11 minutes ago, laki pepe said: Vidim Boza, Cova i jos njih prijete o raspadu ABA ako ne bude EL prohodnosti. Sta se prica u kuloarima? Lupa kao otvoren prozor, potpuno je izgubio konce u svojoj odvratnoj demagogiji: Quote У сваком случају, нерегуларност и доживљавање увреда, пљувања, од полицијских и других функционера и свега онога што се догађало, верујте ми, таква нам лига уопште не треба. А поготово Србији, која једино може да направи добру лигу. Ми не треба да будемо заточеници ни Евролиге ни Еврокупа – казао је Небојша Човић, председник Црвене звезде. Quote Плашим се да ако Београд буде прескочен, намерно кажем Београд. Са простора србије само Црвена звезда и Партизан могу да играју Евролигу. То је реалност, нек се љуте сви, знам да се у србији прави такав амбијент, “дадосте све Звезди и Партизану”… - закључио је Човић. Ne, Nebojsa, dobra liga nije ona u kojoj se odmah znaju finalisti. Zali se na ABA ligu i na neregularnosti, a jedan kup ne moze da prodje bez medjusobnog pljuvanja. Edited November 30, 2019 by goldberg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Od srca im zelim srpsku ligu i valjanje u blatu pred 300 navijaca. Za bolje i nismo, uvek nam je neko drugi kriv, a sebe ne vidimo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts