Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"

Recommended Posts

Posted (edited)
Spoiler

Sakota: U najuspesnijim godinama, da ne pominjem imena, Zvezda je igrala impresivno odbranu na igraca sa loptom. Tezicu i ja tom sistemu.

sa filipom covicem :ajme:

a vidim i da mu je objasnjeno da je dejanovo ime tabu u klubu.

jebem vam malo mater :classic_smile:

Edited by kalistenika u rutini
  • Like 6
Posted

mislim da ona prica nije cova glup, preovladace razum vise definitivno ne pije vodu

i danas je, pored ionako ocajne agende, propustio lepu priliku da cuti na temu nepotizma

bukvalno je bilo "ja sam sebi napravio klub i doveo sina, vi kad napravite svoj dovodite koga hocete"

to jednostavno nece proci i gnev je ogroman...bar iz onog uzorka koji ja imam prilku da vidim

bastion podrske i botovanja RSB je van kontrole, i tamo sve kipti od besa

ovu pricu ce podrzati samo oni direktno ukljuceni u ceo cirkus i familija

mnogo mi je krivo sto ne mogu da stignem u ponedeljak, ali nadam se ce pionir zagrmeti

• Like 16
Posted

Mada nam je kriterijum toliko opao, da bih se više obradovao Alimpiju ili Zdovcu, treba podržati trenera! Šta je, tu je, a mislim da može sve i dobro da ispadne!

A što se tiče Filipa, matori je izgubio kompas totalno! Lično ću se maksimalno potruditi da u ponedeljak budem u hali i izrazim mišljenje! Mada iz nekog razloga verujem da Filip neće biti u protokolu u ponedeljak!

P.S. Mada mi je opet žao što ćemo propustiti potencijalnu scenu gde Zdovc u nekom ludilu hvata Fiću za gušu i diže ga u vazduh...

Posted

Pa dobro, ja licno cu imati vise vremena za Emili, Anu i hotmilf Jane, koje su 3 kolometra od mene i odavno me zovu da se druzimo i imaju prazan stan.

• Like 10
  • Ha-ha 10
Posted
1 minute ago, red_white said:

Nebojsa mora da ode! Sakotu ne treba prozivati nije covjek nista kriv. Vrijeme je da se rastajemo sa Covivem! 

kako bre nije nista kriv

pa prvom zvanicnom izjavom je pokazao kakva ce biti poltroncina i cedulja 2.0

• Like 3
Posted

Ja ove stvari izgovorene za Lakija od strane ovakve osobe, smatram kao otvorenu pretnju .... i to ne samo Lakiju

Za odgovor na to imamo samo jedno mesto .... 

• Like 2
Posted
1 minute ago, Plantation said:

Ja ove stvari izgovorene za Lakija od strane ovakve osobe, smatram kao otvorenu pretnju .... i to ne samo Lakiju

Za odgovor na to imamo samo jedno mesto .... 

... iznad tunelceta, pored Lakija.

Posted (edited)

Ne znam da li ste vi ljudi svesni da je Nebojsa Covic na KZS javno i otvoreno pretio Lakiju i jos jednom forumasu?

Neverovatno.  

Jel tu postoje neki elementi krivcnog dela? 

Nisam kupio sezonsku zbog Filipa i posle vise od 10 godina ne idem na utakmice ali ako se bude pravila neka akcija podrske forumasima koje ona spodoba 

moralna proziva javn da me turite u prve redove. Ono je necuveno.

Edited by Tamburinjo
  • Like 33
Posted
3 minutes ago, Tamburinjo said:

Ne znam da li ste vi ljudi svesni da je Nebojsa Covic na KZS javno i otvoreno pretio Lakiju i jos jednom forumasu?

verovatno 

Jel tu postoje neki elementi krivcnog dela? 

Nisam kupio sezonsku zbog Filipa i posle vise od 10 godina ne idem na utakmice ali ako se bude pravila neka akcija podrske forumasima koje ona spodoba 

moralna proziva javn da me turite u prve redove. Ono je necuveno.

Sta je rekao za tog drugog,nisam cuo?

• Like 1
Posted

Nebojša Čoviću udario si u dno!

Ovakav nastup jednog predsednika kluba je za svaku osudu i ostavku.

Pakuj prnje i pravac Železnik. Svoju sramotu (sina i obraz) nosi sam.

Posted

Jedino pozitivno u ovom sranju je sto je novi trener iskusna osoba koja mozda i proba da ispegla ovo  sa navijacima 

Sve ce se videti po minutazi onog nesretnika .... 

Posted (edited)
4 minutes ago, Plantation said:

Jedino pozitivno u ovom sranju je sto je novi trener iskusna osoba koja mozda i proba da ispegla ovo  sa navijacima 

Sve ce se videti po minutazi onog nesretnika .... 

zajebavas se jel?

pa iskusna osoba je odmah rekla da ekipa ima 2 pleja i da se ne planiraju promene

Edited by Swift Pancakez
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...