Laki21 Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 11 hours ago, Threekola said: Ko šuška 🤣 Duška! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 9 hours ago, Laki21 said: ALI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Cenim da ni je Fića do sada uzeo jedno pet godina života. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 15 minutes ago, slavisa said: O ovome sam bas ja juce razmisljao posle citanja one vesti da ce Vucic izici u javnost sa parama za klubove. Da ce konacno klubovima biti omogucena privatizacija, i da ce FMP promenuti ime u KK CZV o neee...ko će sad ponovo pamtiti te nove PIB-ove i MB. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 7 hours ago, mmajstor said: Ne bih. Oni su profesionalci i igraju za ooozbiljne pare. Ozbiljne pare vuku i ozbiljne obaveze. Dva dana ce da izgubi samo u putu, i jos na dzet leg ko zna koliko. Jedan poraz koji ne bi trebalo da dodje moze da znaci mnogo za onog ko mu daje platu. Ovo sam cekao, da neko indirektno okrivi Bilija za poraz od sinoc. A ako cemo da merimo ko je vise kriv, bolji je sinoc bio Beron nego guzonjin sin. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 @mmajstor kad već pominješ nba, tamo je krajnje uobičajeno da igrač dobije personal leave posred sezone, bilo zbog rođenja deteta ili nečeg drugog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 13 minutes ago, Obi-Wan said: o neee...ko će sad ponovo pamtiti te nove PIB-ove i MB. Tegi i Kuper. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Nisam ni gledao mec ali uopste nisam iznenadjen Video sam samo ovaj TO Tomica i tu se vidi o kakvom je treneru rec Ali ispunjava jedini bitan uslov za trenera Zvezde, daje minute debelom tako da je siguran Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 18 minutes ago, uini said: @mmajstor kad već pominješ nba, tamo je krajnje uobičajeno da igrač dobije personal leave posred sezone, bilo zbog rođenja deteta ili nečeg drugog koliko dugo, moze li da skokne do evrope? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 1 minute ago, mmajstor said: koliko dugo, moze li da skokne do evrope? Ne dobacujes. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 51 minutes ago, Obi-Wan said: Koji je Nebojša doktor pa to ti je...napravi tako jak sistem, da je razvojni tim prvi na tabeli. FMP inace igra svemirsku kosarku naspram nas do sada... ok, jesu slabiji individualno ali trener lepo rasporedjuje minutazu, ima viziju, ima akcije, pokusava da izvuce maksimum iz mladih igraca, igraju angazovano, borbeno itd. Smesno je da Tomic iz ove ekipe Zvezde ne moze da izvuce ni 20% kvaliteta koji poseduje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 4 minutes ago, vepar said: FMP inace igra svemirsku kosarku naspram nas do sada... ok, jesu slabiji individualno ali trener lepo rasporedjuje minutazu, ima viziju, ima akcije, pokusava da izvuce maksimum iz mladih igraca, igraju angazovano, borbeno itd. Smesno je da Tomic iz ove ekipe Zvezde ne moze da izvuce ni 20% kvaliteta koji poseduje ... i nema Filipa više u timu da davi. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 52 minutes ago, Pavaroti said: Ljudi valjda mogu da se porode gde zele, ako mogu tako. mmajstor bi je doveo u Srbiju da se porodi da bi muz stigao da igra mec u Leon Stukelj 🙂 Mogu da se poradjaju gde zele, pod uslovom da je u Srbiji. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Da prebacimo Gista, Fajea i Berona u FMP, pa da se nadamo Zelezniku u junu. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 1 hour ago, Dobar je Dzontra... said: Zanimljiv predlog. Da FC stoji redovno u ofsajdu kad igramo odbranu i ceka pas preko terena ispod protivnickog kosa, cenim da bi tokom sezone stigao na podnosljiv % uhvacenih lopti preko celog terena i pogodjenih zicera. Ozbiljan sam sam sa ovim predlogom, mislim da bi tim imao bolji +/- sa ovom taktikom, kao u vaterpolu, igrac manje u odbrani i gaszdin mali je ceka pod suprotin kosem. Uveli bi ofsjad u kosaci zbog Filipa Covica Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 11 hours ago, slavisa said: I ja sve isto zameram. Ali kakva vajda od mene? Pogotovo ako izkazujem nezadovoljstvo na forumu. Jedino ako je nekome lakše ako napiše nešto na forumu , inače nikakve svrhe od kritike. Bar ja tako to vidim. 1 hour ago, slavisa said: Pazi, ja ne znam tvoje okruzenje, verovatno da ima jos ne zadovoljnih sa Filipom. U mom okruzenju ih nema jer sam ja jedini koji prati Zvezdu, ostali su partizanovci, ili ih ne interesuje sport. Znaci moje okruzenje (nas osmorica) 100% nezadovoljnih i tvoje okruzenje (samo ti) takodje 100% nezadovoljnih... dobar nam je prosek. 😉 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 35 minutes ago, mmajstor said: koliko dugo, moze li da skokne do evrope? budu igrači i celu nedelju out, 3-4 tekme. nije ni u usa sve iza ćoška Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 1 minute ago, uini said: budu igrači i celu nedelju out, 3-4 tekme. nije ni u usa sve iza ćoška Sto onda nasi u nba ne uzmu taj personal leave za prozor u reprezentaciji.... ne verujem da je do njih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 1 minute ago, uini said: budu igrači i celu nedelju out, 3-4 tekme. nije ni u usa sve iza ćoška Rodjenja dece redovno uticu na fantazi NBA sezonu.. Prosle sezone kad je Lilardovoj zeni kasnio porodjaj, unistio mi je celu fantazi nedelju 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Just now, mmajstor said: Sto onda nasi u nba ne uzmu taj personal leave za prozor u reprezentaciji.... ne verujem da je do njih. zato što ovi koji odu negde privatno ne igraju basket, nego obavljaju svoja posla, isto kao bili 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 2 minutes ago, mmajstor said: Sto onda nasi u nba ne uzmu taj personal leave za prozor u reprezentaciji.... ne verujem da je do njih. Vise vole da gledaju svoju zenu, nego Saloa. 5 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Just now, Dropkick Murphys said: Vise vole da gledaju svoju zenu, nego Saloa. nije zato već ne smeju u toku sezone da igraju basket kojekude 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Mislim da je vreme da se tema preimenuje u "sa Jadrana čović filip se vidi." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 (edited) 7 minutes ago, Borko said: Mislim da je vreme da se tema preimenuje u "sa Jadrana čović filip se vidi." Mozda je bolji naziv, Od Filipa se ne vidi ni Jadran a kamoli Keln Edited October 21, 2019 by profaarmor 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Jebo vas porođaj više! Ako je to glavni problem, super.Mogli bismo da raspravimo i koliki je porodiljski dodatak i dali će dobiti besplatne pelene😠! Ako je to problem a nije problem što Tomić vadi Jovanovića koji u tom trenutku ima 16 poena i 5 skokova, ili biser na kraju kada treba da očuvamo vođstvo, genijalac ubacuje Čovića, koji je sa igrom na Viber, Lazića i Oja, tj. napadački impozantne igrače. Za to vreme klupu greju 3 najefikasnija igrača: Jovanović,Perper i Lorenzo. Pretpostavljam da je Tomiću petorka sa mutantom specijalni tim za odbranu, kao u NFL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts