Mile1 Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 sada protiv joela i janisa bice jebeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 58 minutes ago, Miki28 said: Opaa sad sa Stefijem, bice jebeno. Brutalnu ekipu ima ali vidjecemo. Besan sam na tebe jer mi nisi odgovorio na PM za Butlera. 😛 Videćemo, nisam proveravao skoro ništa oko duela, ne potcenjujem nikoga i dajem sve od sebe. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Hahaha nisi jedini, ja te poruke vidim posle mjesec dana😂😂😂 A imas ove stat whore's dok kod mene moja ne moze doc do ozrazaja od Hardena, ubode ponekad neki TD ali tanko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 A sad protiv Manua, ekipa sa kojom se mogu porediti po broju "O" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Sad bas gledam i htedoh da prokomentarisem, tuga. Ali ti zato imas par igraca u formama zivota + PG-a i Brona. Mislim da je vec jasno da skakacke kategorije idu meni, poenterske tebi, oko ostalog ce biti borba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 26 minutes ago, Miki28 said: Hahaha nisi jedini, ja te poruke vidim posle mjesec dana😂😂😂 A imas ove stat whore's dok kod mene moja ne moze doc do ozrazaja od Hardena, ubode ponekad neki TD ali tanko Neka Hardena, samo neka igra. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 12 hours ago, Drakaris said: Ne boj se Vlado, sledece kolo protiv mene igra. Igrace on 100% Ajde da vidimo i to 😄 Inace, jos jedan minimalan poraz, ali kako je islo mora da budem zadovoljan opet. Bez Townsa i Japanca, plus i Leri Nens ode u Out, mada kako je igrao nije velika greota. Svi sporedni igraci mi se ozbiljno raspadaju - Nens, Rondo, Metjuz, Forbs, od ostalih se nista ni ne ocekuje. Mene samo moze da spasi trejd Lava zbog Nensa i nadam se Dramonda posto sam pokupio ovog Dumbiju zato, a deluje da moze da bude koristan ako dobije minutazu. Bice grcevita borba za PO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 36 minutes ago, vladaboss90 said: Ajde da vidimo i to 😄 Inace, jos jedan minimalan poraz, ali kako je islo mora da budem zadovoljan opet. Bez Townsa i Japanca, plus i Leri Nens ode u Out, mada kako je igrao nije velika greota. Svi sporedni igraci mi se ozbiljno raspadaju - Nens, Rondo, Metjuz, Forbs, od ostalih se nista ni ne ocekuje. Mene samo moze da spasi trejd Lava zbog Nensa i nadam se Dramonda posto sam pokupio ovog Dumbiju zato, a deluje da moze da bude koristan ako dobije minutazu. Bice grcevita borba za PO... A ja sam protiv tebe igrao? Bas nezanimljiv duel, mnogo odsustva sa obje strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 De si stefi? sta ima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 24 minutes ago, Miki28 said: A ja sam protiv tebe igrao? Bas nezanimljiv duel, mnogo odsustva sa obje strane Mnogo odsustva i losa forma 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Moguće da sam preplatio Pascala, naročito ako Napier nastavi ovako da igra, ali videćemo. Ja sam zainteresovan za još neki trejd, jer nemam vremena da ulazim često ovde. Zanima me pre svega neki igrač sa SF oznakom. Ne mora da bude top kvalitet, može i nešto srednjeg, samo je važno da mu prednost budu ili trojke ili defanziva. Takođe, ako ima ponuda za moje igrače, slobodno pošaljite. Dostupni su svi sem Siakama i Allena. Za Obrvu može neki top 10 igrač isključivo, ako je glava za glavu, ili 2 top 40 igrača, ako je 2 za 2 trejd. Ovo top 40 ne mora da bude nužno sa neke liste ili ratera, već tu upadaju ili vodeći igrači svojih timova sa 20-ak ili više poena + ostalo ili oni koji su stalna DD pretnja. Bezveznjaci stop! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Vrati me djole na fabricka. Taman odem gore posle realnog i sada potop. Jos sam i prosao dobro, ukrao sam 2 kat. Sve vreme sam imao 1 pishljivu. borba ce biti, moze PO, moze ispadanje.. Zurka pocinje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 (edited) 5 hours ago, realno *w said: A sad protiv Manua, ekipa sa kojom se mogu porediti po broju "O" Druže, imao sam 6 ili 7 komada do juče fazon. 😂 Edited January 6, 2020 by Davai Davai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 (edited) Cestitke Realni na pobjedi! Iskreno ne znam kako sam izgubio ovaj duel. Sinoc prije nego sto sam legao gledam rezultate, vodim 8-5, ubjedljivo u svakoj kategoriji osim u trojkama. Racunam da me mozes prestici u trojkama jer imas vise igraca, ali opet to je 7-6 za mene. Jutros se budim i vidim da je 7-6 za tebe, 11 ukradenih i presisa me na kraju. Edited January 6, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Dok se mučiš sa posnim oslićem neki znoj mirišeš nosićem... to Vinzlou sa šuterskim kreče blažen Isus i Badnje Veče 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Stefi magijo, valja li Jokic na Badnji dan/vece? 27 za 1. Pol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 6 hours ago, Squabbit said: Stefi magijo, valja li Jokic na Badnji dan/vece? 27 za 1. Pol Pravi Srbenda, ispoštovao me kako valja. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Krenulo me opasno, ni Jrue juce nije igrao, Carter se povredio. Cak sam i mucenog Metjuza iz Wash izmalerisao, izdrzao 4 minuta. Al kad sam jutros u pola 5 video da ste vec pokupili Gafforda, tu sam se vec iznervirao 😄 B liga nikad ne spava 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 ja sam odustao od tih brzih FA nakon povrede. Em ne znam kad je reset za WA em ima mnoogo brzih od mene 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Ja tad spavam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Gazi Stefi, samo gazi. 2 ako uzmem ima da pevam Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 2 hours ago, Miki28 said: Gazi Stefi, samo gazi. 2 ako uzmem ima da pevam Nadam se da uzimaš tačno 2. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Kada bi ove moje shakale gledali kao 1 igracha to mu dodje na: 27m/g 11.2ppg 1.1 3p 3.4 a/g 1 s/g .7 b/g 45% fg 9 fga 76.2% ft% 5.3 reb 1.5 to/g Fakticki trebao bi da menjam ime ekipe u Troglava azdaja a.k.a. Marcus Smart/Jae Crowder/Al Horford... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) Grofe, crni Grofe, sta mi pocini Moja Out ekipa bi lagano istamburala moje aktivne igrace Towns, Jrue, WCJ, Hachimura i Larry Nance...Vrlo je moguce da prvi put ovde propustim PO i to bas kad sam imao prvog pika Edited January 10, 2020 by vladaboss90 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 3 hours ago, vladaboss90 said: Grofe, crni Grofe, sta mi pocini Moja Out ekipa bi lagano istamburala moje aktivne igrace Towns, Jrue, WCJ, Hachimura i Larry Nance...Vrlo je moguce da prvi put ovde propustim PO i to bas kad sam imao prvog pika Vala bas te "unkazio"... Ne pomaze ni sto se Por raspada... ne mogu da kenjam mene bas sere (divna analogija) ove godine, povrede isaak-a i Embida mi mogu pomoci u ove 2-5 nedeljea... Ozbiljna sorka ovo kolo sa Loco Sindikatom... Nijanse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts