Jump to content

Recommended Posts

Posted
50 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Dok imas Mela nema problema i jos puni ove nevernike.

Ljuta borba Melo vs Grofova kletva, da l će Melo da me vodi u A ili Grof u C.

Posted

Inače, simpa je narativ Stefi će u A, najbolja ekipa itd. jer sam par kola prvi na tabeli a ono razlika 0.5 plus ima ekipa koje su bolje od mene samo sam trenutno pokupio više kolona. 

• Ha-ha 1
Posted
Veceras 9 tekmi, a ja imam 2 jebena igraca. Sad cu da kopam po FA da nadjem nesto.
Gledam na appu jutros rezultat i pise 6-6-1, nakon toga predje u 6-5-2 za tebe, sada pise 8-4-1. Pojma nemam koji je pravi i koji su realni statsi. Uglavnom, bicu bas nezadovoljan nedeljom ako ne pobedim sa obzirom da ti nije igrao Capela.
Posted (edited)
25 minutes ago, Manu said:
1 hour ago, Shunsuke Nakamura said:
Veceras 9 tekmi, a ja imam 2 jebena igraca. Sad cu da kopam po FA da nadjem nesto.

Gledam na appu jutros rezultat i pise 6-6-1, nakon toga predje u 6-5-2 za tebe, sada pise 8-4-1. Pojma nemam koji je pravi i koji su realni statsi. Uglavnom, bicu bas nezadovoljan nedeljom ako ne pobedim sa obzirom da ti nije igrao Capela.

Ja sam provjeravao 2 puta i stajalo je 6-6. Ide pobjeda tebi vrlo vjerovatno. Poene uzimas 100%,  trojke si mnogo blizi da uzmes, ali tinja neka nada u meni da ce Deni da eksplodira. U TO ce biti dosta gusto, imas vise igraca pa ocekujem da mogu to da izvucem.  Bez Kapele sam izgubio borbu sa skokovima.

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted

Jebi se Valančijunase i jebo me dan kada sam na onom prošlom forumu:

1._________

2._________

3._________

4._________

5._________

6._________

7._________

8._________

9._________

10._________

11._________

12._________

13.Asini Volanti

Posted

Prosli smo 1/4 sezone i glavni utisak je:

ih kakvi zajebi ove godine...
Green je realno 8ma runda ne 2ga, jbni Curry
MT se raspada + imao onu povredu
A Gordon - ko me ter'o da te....
JRich - vise od prelazne ocene
Dejonteu kao da je neko ukrao skil pre 3 nedelje, do tada bio bas ono sto treba
Len odigrao 3 utakmice od 15
FVV - Bingo
Kleber - Bomba

Lilly <--> Spida + Al Horf = Ne da se nisam zajebao nego bi geknuo ka' pravi...

jos 1 poziv da saljete ponude, moram malo da trgnem ovo udruzenje paraplegicara

• Like 1
Posted

Đole, čestitke na borbi. Jebi ga, bez drogoša si, nije to lako a nije na IR. Melo ti vraća za prozivke. 😄 Moji jedno veče 0 blokada a bilo ih je devetorica da bi povadi Hasan sa 10.

Ako želiš da trejduješ drogoša, javi se. 

Srećno u nastavku i vidimo se u PO. 🙂

Posted

Čestitke tebi na pobedi!

Imao sam svoju šansu da izvučem bar nerešeno, Jokić ti je samo dva meča igrao, ali očajne poenterske partije Bledsa, a i ova propuštena tekma LMA su me ukanalile.

Drogoš ostaje, kad sam izdržao do sada, izdržaću još ove tri nedelje.

• Thanks 1
Posted

Ja da se prvo sad izvim Đoletu jer ne voli ovo da pišem, ALI...  😄

Ako neko hoće da mu dam 2/3 svoja igrača sa kraja klupe za 1/2 nek mi se javi. Znači, ako neko traži ljudstvo, nisu igrači Bog zna šta ali su ok. 

Smaraću i ja ljude na PM kad budem imao vremena. 😄

Posted
15 minutes ago, stefan81888 said:

Ja da se prvo sad izvim Đoletu jer ne voli ovo da pišem, ALI...  😄

Ako neko hoće da mu dam 2/3 svoja igrača sa kraja klupe za 1/2 nek mi se javi. Znači, ako neko traži ljudstvo, nisu igrači Bog zna šta ali su ok. 

Smaraću i ja ljude na PM kad budem imao vremena. 😄

Ma nije da ne volim, nego si se ti žalio da niko neće da se javi, a ja sam ti samo rekao da obično tako nešto svi hoće da odrade, pa bi ti trebalo da juriš ljude : D 

• Ha-ha 1
Posted

Cestitke na borbi Slave, mogao si do jos neke kategorije uz malo srece. A sad je vreme da se Dame pokaze protiv bivseg tima...

Inace sam mnogo glup ispao sa Bertansom, dropovao coveka pre nego sto je pocela sezona da bih pokupio Forbsa, a bilo je ili on ili raspali Hernangomez...

Steve-Carell-Facepalm.gif

• Like 2
Posted

@Shunsuke Nakamura tacno bismo bili tu u egalu da ti je igrao Capela. Bila mi je potrebna jedna dobra nedelja za ovu tesko izvucenu pobedu, drzali su te fino LaVine, Brogdon, Satoranski i likovi poput Jabaria. Sa Vucevicem i Capelom imas jako ozbiljnu ekipu. Srecno u nastavku.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Manu said:

@Shunsuke Nakamura tacno bismo bili tu u egalu da ti je igrao Capela. Bila mi je potrebna jedna dobra nedelja za ovu tesko izvucenu pobedu, drzali su te fino LaVine, Brogdon, Satoranski i likovi poput Jabaria. Sa Vucevicem i Capelom imas jako ozbiljnu ekipu. Srecno u nastavku.

Cestitke na pobjedi! Zao mi je samo sto ispustih PPM, ali dobro bice bolje u nastavku.

Posted
3 hours ago, vladaboss90 said:

Cestitke na borbi Slave, mogao si do jos neke kategorije uz malo srece. A sad je vreme da se Dame pokaze protiv bivseg tima...

Inace sam mnogo glup ispao sa Bertansom, dropovao coveka pre nego sto je pocela sezona da bih pokupio Forbsa, a bilo je ili on ili raspali Hernangomez...

Steve-Carell-Facepalm.gif

Verovatno i bih uzeo jos 1-2 kat da nisu Wood i Hachimura odigrali najbolje utakmice karijere sinoc. Cestitke, imas opasan tim.

• Thanks 1