McLeod Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 E ovako, mislim da ce ovo zahtevati poseban thread. Do trenutnog rasporeda je doslo nas desetak glasanjem. Nije uklesano u kamen, samo vas molim da rasprava o tome ne bude na nivou osnovne skole. Pretpostavljam da ce biti zahteva da Politika bude ispred Drustva, sa cime se slazem, kao i za dodavanje pojedinih PDFova. Do ovoga smo dosli gledajuci stare, mrtve PDFove i teme na starom forumu. Kulinarstvo i Pivo bi trebalo ubaciti. Dajte sugestije i pisite ovde cega se setite, kako bismo dosli do najboljeg moguceg resenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mljeveni Djetic Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Mislim da nema potrebe Pivo i Kulinarstvo razdvajati, i da je dovoljno da se napravi jedan objedinjeni potforum za hranu i piće...tu će biti slatkiša, piva, vina, žestine, krkanluka, restorana i svega ostalog u toj sferi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mljeveni Djetic Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Takođe, uvek je bilo članova koji su voleli da pričaju o fotografiji itd, i možda bi trebalo otvoriti PDF Vizuelne umetnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 Slazem se sa oba predloga, videcemo sta misle ostali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 1 minute ago, Mljeveni Djetic said: Mislim da nema potrebe Pivo i Kulinarstvo razdvajati, i da je dovoljno da se napravi jedan objedinjeni potforum za hranu i piće...tu će biti slatkiša, piva, vina, žestine, krkanluka, restorana i svega ostalog u toj sferi. Tako je. Jedno mjesto za hranu i pice, kao i tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 Mislim da to ubacujemo sigurno, samo kad "tehnicari" stignu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 4 hours ago, Honey Badger said: Tako je. Jedno mjesto za hranu i pice, kao i tamo. Si namiriso hranu? 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Jel postoji mogućnost da stavimo smajlije kao one stare? Ovo može da liči na bilo te a realno ni našta ne liči. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Stari smajliji su skroz na dnu liste kao classic. Postoji li mogucnost da se u toolbar ubaci ikona za dodavanje videa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 De si bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 10 minutes ago, Barakuda Brnabić said: De si bre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Jel penzija tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Tamo sam mod na kosarci: a Tata nam je omiljena tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 i ja pitam.... 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Meni se svidja sto je drustvo iznad politike, jer tako i treba da bude. Mnoge teme koje su na starom forumu diskutovane na Politici ustvari jesu drustvene - od socioekonomskih i kulturoloskih, preko pitanja migracija, pa sve do terorizma. A posto su bas to teme koje su izazivale najvise polemike, najcesce su i splitovane i zatvarane, ili su jednostavno otisle u bestraga, pa je diskusija postala nemoguca. E sad, pitanje je ko ce prvi da otvori novu temu, da pdf zazivi😉 . Veliki pozdrav svima i jos vece hvala onima koji su se potrudili oko novog foruma! Izgleda odlicno i obecava! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Pozdrav i tebi, Vilhelmina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Samo da se javim - da me vidU svi. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Nisam video koji je topik, istrolovasmo bezveze i neka mod izbriše, a hoću da zamolim da se Društvo smesti ispod Politike. I, kad se prebacuju tema koje se ovde nastvljaju, dajte poslednjih nekoliko postova., negde manje. edit: Pozz svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Jel se otvara Pejina tema? Prastajte meni gresnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 Ti bi Pejin PDF, vidis li naslov topika i deo foruma gde pitas? Svako moze da otvori temu na odgovarajucem delu foruma, pa ce moderacija oceniti kako ide, kao i do sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Ne snalazim se jos najbolje, lebdim sa jednog dela foruma na drugi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 Posto vidim da nam je poslednji sprat zivlji nego sto sam ocekivao kandidujem novi PDF - Hrana i Pice, koji bi se izdvojio kao poseban. Pa dok ne dodju admiRi, pisite sta mislite o tome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 30 minutes ago, McLeod said: Posto vidim da nam je poslednji sprat zivlji nego sto sam ocekivao kandidujem novi PDF - Hrana i Pice, koji bi se izdvojio kao poseban. Pa dok ne dodju admiRi, pisite sta mislite o tome. Sumadinac, otvoreno je vec Kulinarstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 30 minutes ago, McLeod said: Posto vidim da nam je poslednji sprat zivlji nego sto sam ocekivao kandidujem novi PDF - Hrana i Pice, koji bi se izdvojio kao poseban. Pa dok ne dodju admiRi, pisite sta mislite o tome. Ice i pice mora imati poseban PDF inace zalud ste krecili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 9 minutes ago, Kronostime said: Sumadinac, otvoreno je vec Kulinarstvo. Nisam mislio na teme nego na pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts