zoe Bg Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 (edited) 1. Francuska 6p (+77) 2. Australija 6p (+34) 3. Litvanija 5p (+72) 4. Dominikanska Republika (-28) Australia vs. Dominican Republic 7 September 2019 16:00 (10:00) France vs. Lithuania 7 September 2019 20:00 (14:00) Dominican Republic vs. Lithuania 9 September 2019 16:00 (10:00) France vs. Australia 9 September 2019 20:00 (14:00) Edited September 5, 2019 by zoe Bg 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Sad vidim da Frenk ima 55% za tri. Nije neki uzorak (11-6), ali je svakako lep procenat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 plus što igra daleko agresivnije u napadu kako čujem a to je jedna od glavnih zamerki na njegovu igru. baš me zanima kako će igrati i on ali i francuzi protiv litve i ozija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Ne secam se da sam video da neko ovoliko duboko brani pik kao Australija, narocito kad je Baynes na parketu. Covek stoji ispod kosa i ne mrda, protivnicki bekovi dolaze na 2 metra od kosa i imaju otvoren sut. Danas je De Colo to sjajno koristio jer ume da izbaci dupe i napravi prostor, Grigonis im je isto dosta ubacio onim svojim flouterima. Malo mi to branjenje deluje preduboko, dosta se daje protivnicima, a nije bas da imas nekog Bobija koji je nepokretan i moras da ga posadis ispod kosa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 (edited) Mozda su se plasili brzine njihovih bekova ili Gobera i Poarjea, koji bi dobili vise lopti za zakucavanja. Ovako su ostavljali te suteve Nandu i Furnije, ali su primili malo poena na obrucu. Edited September 9, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 (edited) Da, ali su ova dvojica postigla zajedno preko 50 poena, a Francuska 98. Edited September 9, 2019 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Furnije je postao Bog i batina u ovom francuskom timu...uzima neverovatnu kolicinu suteva...Nando takodje ima ogromna ovlascenja...nisam siguran koliko je to dobro za Francuze, sto se na kraju i videlo protiv Kengura. Malo koriste dva odlicna centra.Ako tako budu igrali protiv Amera, pojesce ih odbrambeno, jer su Ameri upravo tu najjaci.Morace da prebace teziste napada u reket, gde Gober i Poirier imaju prednost u odnosu na Tarnera i Lopeza. U protivnom ce ih Ameri rutinirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Meni baš dobro igraju i Fournier i Nando, nisu oni krivi što su ostali sakati sa kreacijom. Još dobijaju i korektne minute od Ntilikine i Albicya. Gobert je bio i ostao napadačka bukva, neće se leba najesti ako im on bude neka bitna ofanzivna opcija. I Poirier je uvek bio više igrač iz drugog plana nego sad neka post up napast. Francuzi su jezivo tanki na poziciji 4, Mbaye nije taj kalibar, Labeyrie nije šuter, a Lessort je potpuno neupotrebljiv na dalje od 2m od koša. Dobru košarku igraju Francuzi, doduše ne znam zašto Collet ne koristi malo više Lacombea, on je solidan šuter a zna nešto i da kreira. Koristio bih Batuma kao četvorku veći deo vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Fournier je kandidat za MVP pogotovo ako nekako izbace Amere. Uz Bogdana i Millsa. Mada i Nando ne zaostaje puno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts