Jump to content

Ko prolazi u qf?  

21 members have voted

1. 1. Ko prolazi u qf?

• Francuska
    • Australija
    • Litvanija
    • Dominikanska Republika
      0
  2. 2. Drugi cetvrtfinalista?

• Francuska
    • Australija
    • Litvanija
    • Dominikanska Republika
      0

Recommended Posts

Posted (edited)

1. Francuska 6p (+77)

2. Australija 6p (+34)

3. Litvanija 5p (+72)

4. Dominikanska Republika (-28)

Australia vs. Dominican Republic

7 September 2019
16:00 (10:00)

France vs. Lithuania

7 September 2019
20:00 (14:00)

Dominican Republic vs. Lithuania

9 September 2019
16:00 (10:00)

France vs. Australia

9 September 2019
20:00 (14:00)

Edited by zoe Bg
  • Like 4
Posted

Ne secam se da sam video da neko ovoliko duboko brani pik kao Australija, narocito kad je Baynes na parketu. Covek stoji ispod kosa i ne mrda, protivnicki bekovi dolaze na 2 metra od kosa i imaju otvoren sut. Danas je De Colo to sjajno koristio jer ume da izbaci dupe i napravi prostor, Grigonis im je isto dosta ubacio onim svojim flouterima. Malo mi to branjenje deluje preduboko, dosta se daje protivnicima, a nije bas da imas nekog Bobija koji je nepokretan i moras da ga posadis ispod kosa.

• Like 1
Posted (edited)

Mozda su se plasili  brzine njihovih bekova  ili Gobera i Poarjea,  koji bi dobili vise lopti za zakucavanja. Ovako su ostavljali te suteve Nandu i Furnije, ali su primili malo poena na obrucu. 

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted

Furnije je postao Bog i batina u ovom francuskom timu...uzima neverovatnu kolicinu suteva...Nando takodje ima ogromna ovlascenja...nisam siguran koliko je to dobro za Francuze, sto se na kraju i videlo protiv Kengura. Malo koriste dva odlicna centra.Ako tako budu igrali protiv Amera, pojesce ih odbrambeno, jer su Ameri upravo tu najjaci.Morace da prebace teziste napada u reket, gde Gober i Poirier imaju prednost u odnosu na Tarnera i Lopeza. U protivnom ce ih Ameri rutinirati

Posted

Meni baš dobro igraju i Fournier i Nando, nisu oni krivi što su ostali sakati sa kreacijom. Još dobijaju i korektne minute od Ntilikine i Albicya. Gobert je bio i ostao napadačka bukva, neće se leba najesti ako im on bude neka bitna ofanzivna opcija. I Poirier je uvek bio više igrač iz drugog plana nego sad neka post up napast. Francuzi su jezivo tanki na poziciji 4, Mbaye nije taj kalibar, Labeyrie nije šuter, a Lessort je potpuno neupotrebljiv na dalje od 2m od koša. Dobru košarku igraju Francuzi, doduše ne znam zašto Collet ne koristi malo više Lacombea, on je solidan šuter a zna nešto i da kreira. Koristio bih Batuma kao četvorku veći deo vremena.