zoe Bg Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 (edited) 1. SAD 6p (+75) 2. Brazil 6p (+20) 3. Grčka 5p (+30) 4. Češka 5p (+7) Brazil vs. Czech Republic 7 September 2019 16:30 (10:30) United States vs. Greece 7 September 2019 20:30 (14:30) Czech Republic vs. Greece 9 September 2019 16:30 (10:30) United States vs. Brazil 9 September 2019 20:30 (14:30) Edited September 5, 2019 by zoe Bg 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Javio mi se juče jedan češki kolega i prijatelj na mesindžeru i pita me jel pratim košarku ? Ni reč nikad o sportu nismo progovorili, a kamoli o košarci. Kod njih izgleda euforija, samo se košarka gleda po ceo dan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 (edited) Po meni, Česi danas imaju velike šanse protiv Brazila. U odličnom su momentumu, nemaju šta izgubiti, a Brazilci su matori i nepredvidljivi. Šteta je što se duel Češke i Brazila igra pre meča USA i Grčka. U slučaju pobede Češke, mislim da Grci neće previše zapinjati, jer će sve baciti na utakmicu sa Česima, gde bi pobedom ušli u krug u kojem zbog minimalnog poraza od Brazila imaju realne šanse biti najbolji. Ako Brazil dobije, onda je Grcima biti ili ne biti danas posle podne sa Amerima. U svakom slučaju, siguran sam da će Ameri na kraju biti prvi na tabeli, kako god se završi današnji njihov duel sa Grcima. Edited September 7, 2019 by Bejbl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 23 minutes ago, Bejbl said: Po meni, Česi danas imaju velike šanse protiv Brazila. U odličnom su momentumu, nemaju šta izgubiti, a Brazilci su matori i nepredvidljivi. Šteta je što se duel Češke i Brazila igra pre meča USA i Grčka. Steta stvarno sto nema Veselog (a bogami narocito danas zbog suprotstavljanja Varezau) , Cesi bi stvarno bili zajebani kao kratko cebe. Doduse, ni ova ekipa nije losa i dobro je ukomponovana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Steta stvarno sto nema Veselog (a bogami narocito danas zbog suprotstavljanja Varezau) , Cesi bi stvarno bili zajebani kao kratko cebe. Doduse, ni ova ekipa nije losa i dobro je ukomponovana. Bogami, znao sam da imaju velike šanse pobediti, ali nisam očekivao da će ovako razbiti Brazil. Olakšali su posao Grcima, ali ne mnogo kako sam očekivao. Grci ako danas izgube od Amera, moraju tući Čehe sa minimum 12 razlike ako žele videti 1/4 finale. Nije to nerealno, ali biće čupavo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 3 hours ago, Bejbl said: Grci ako danas izgube od Amera, moraju tući Čehe sa minimum 12 razlike ako žele videti 1/4 finale Zar im nije dovoljno 7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 3 minutes ago, threepwood said: Zar im nije dovoljno 7? Česi imaju +22 u krugu, a Grci - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 (edited) Pametnjakovic racunao sam Cesima +12 iz nekog razloga Edited September 7, 2019 by threepwood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Ameri nisu još u četvrtfinalu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 (edited) Ozbiljna prilika za Cehe, nadam se da se nece uplasiti velikog uspeha. Ako odigraju kao do sad ne vidim da ih Grci dobijaju, a ne da dobijaju 12+ razlike. I naravno, nadam se da ce Cesi igrati na pobedu, a ne da brane 12 razlike, uvek je bitan mindset sa kojim udjes u utakmicu u ovakvim mecevima. Edited September 7, 2019 by Del Piero 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 (edited) 8 minutes ago, ChrisJudd said: Ameri nisu još u četvrtfinalu 🙂 Kako? Brazilci imaju ogroman minus, sem ako ne mislis da ce Brazilci dobiti nekih 25-30 razlike, sto je suludo. Edited September 7, 2019 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 tipujem neku tucu na grcka vs ceska, ne znam sto samo mi se tako javilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Teoretski ako bi Česi dobili Grke a Brazil ogromnom razlikom (sa +22 i više) pobedio Amere u tom krugu bi Ameri bili najslabiji i ispali bi. U praksi nemoguće... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 3 minutes ago, Drakaris said: Kako? Pa ako izgube sa više od 24 razlike od Brazila, a Česi dobiju Grke, ispadaju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Mozda i padne meteor do nedelje nije nemoguce slicne su sanse kao za ovo iznad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Zna li se kakvo je stanje sa Silbom? Nadam se da ce igrati protiv Grcke, znaci on dosta Cesima svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts