McLeod Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Na ovom topiku ostavite vase predloge u vezi funkcionisanja foruma, da li biste voleli da vidite neke promene itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mljeveni Djetic Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 (edited) Možda još neki potforumi...Nauka i tehnologija, na primer. Greška moja, tu je nauka. Edited April 28, 2019 by Mljeveni Djetic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Bilo bi odlicno da se uvede crna boja foruma ( od ove bele malo bole oci uvece ) 😄 http://prntscr.com/nhre2k Nije nista hitno, moj predlog..mozda da se uvede specijalna ikonica za svaki topic/forum itd...ako je fudbalska tema da se stavi fudbalska lopta, ako je kosarkaska onda kosarkaska lopta itd itd...nesto na tu foru, lepse bi izgledalo ( mada i ovako je ok ) Ostalo je top 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Mooozda je 25 postova po stranici malo previse. Vidim na starom mestu je bilo 15, ali ovde uz promenjeni interfejs (malo je komotniji UI), bas ima da se skrola.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mljeveni Djetic Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Verovatno sam u maloj manjini, ali verujem da je "plusićarenje" u velikoj meri potpomoglo stvaranje klike na starom forumu koja je živela od uzajamnog tapšanja po ramenima. Načelno sam protiv reakcija na postove. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plikuscht Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 (edited) @lord_slawe_ sta znam, meni 25 nije previse. nekako mi je uvek smislenije da je vise stvari na istoj strani, pogotovo ako se postovi nastavljaju jedan na drugi i drze iste teme. Edited April 28, 2019 by Plikuscht Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 Mislim da su reakcije super, dok su sve pozitivne. Videcemo sta drugi misle, verovatno je to jedan od hot topica. Takodje smatram da cemo se verovatno navici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Meni fali sa desne strane, da me baci na poslednji post na temi. Ovako kliknem na avatar forumasa i udjem na njegov profil, sto se bar meni ne cini funkcionalnim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Meni fali sa desne strane, da me baci na poslednji post na temi. Ovako kliknem na avatar forumasa i udjem na njegov profil, sto se bar meni ne cini funkcionalnim. Klikom na kružić sa leve strane te baca na prvi ne pročitani post 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Koji kružić? Daj skrinšot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 1 minute ago, Green23 said: Klikom na kružić sa leve strane te baca na prvi ne pročitani post 🙂 To znam, kruzic ili zvezdica, ali kad procitas sve i hoces da se vratis samo na poslednji post, ne vidim tu opciju preko telefona, nisam obratio paznju kad sam ulazio preko kompa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Predlog za administraciju, ne znam koliko je moguce ali bilo bi dobro na starom forumu kada istekne domen da se stavi nesto tipa na praznog stranici forum je prestao sa radom tada i tada i sada se nalazi na ovom linku...makar mesec dana da bi svi clanovi videli na kojoj adresi se nalazi forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 4 minutes ago, Laki21 said: Koji kružić? Daj skrinšot. Ovaj kružić, recimo pored teme NBA, on te baca na prvi post na toj temi koji nisi video. Pohvale i za zvučne notifikacije 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Super! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 (edited) 10 minutes ago, Dropkick Murphys said: To znam, kruzic ili zvezdica, ali kad procitas sve i hoces da se vratis samo na poslednji post, ne vidim tu opciju preko telefona, nisam obratio paznju kad sam ulazio preko kompa. Klikni sa desne strane na minutažu (od poslednjeg posta) ispod avatara forumaša koji je postavio poslednji post na topiku. 🤓 Edited April 28, 2019 by GlennGould Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 (edited) Predlažem da se otvori tema (samo ne znam gde) na kojoj bi ljudi koji su promenili nickove napisali kako su se zvali u prošloj inkarnaciji kako bi znali s kim razgovaramo. Edited April 28, 2019 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 28, 2019 Author Share Posted April 28, 2019 Slazem se i sa tim, pricali smo da budu isti nickovi, ali jbg vraze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Ja prvi upis pa odmah na zalbe. Veselo! Zasto ne moze da se podesi da kad kliknem na novi sadrzaj uvek mi izlaze nove poruke od poslednje posete? Na starom je to radilo, a ovde mi po defoltu daje sve neprocitane, pa tek naknadno mogu da izaberem one od poslednje posete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Sa tapatalkom ima sve da legne kako treba. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 5 hours ago, McLeod said: Slazem se i sa tim, pricali smo da budu isti nickovi, ali jbg vraze. Trajno ćemo izgubiti Bokija u ovoj seobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anduril Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 (edited) Samo da se javim - uzgred, podrzavam Drustvo iznad Politike. Takodje, mislim da bi Regioni ukljucujuci i ceo Balkan trebali da budu odpocetka tu jer se tako otvara potencijal. Napisacu nekoliko predloga kasnije. Srecno. Edited April 28, 2019 by Anduril 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 4 minutes ago, NMX said: Trajno ćemo izgubiti Bokija u ovoj seobi Mozda se prijavi kao Zajecarac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Mc dje ti logo ? 😄 bilo bi lepo da se pojavi neki logo kad se zapamti stranica u bookmark baru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 (edited) 8 hours ago, Stex said: Bilo bi odlicno da se uvede crna boja foruma ( od ove bele malo bole oci uvece ) 😄 http://prntscr.com/nhre2k Nije nista hitno, moj predlog..mozda da se uvede specijalna ikonica za svaki topic/forum itd...ako je fudbalska tema da se stavi fudbalska lopta, ako je kosarkaska onda kosarkaska lopta itd itd...nesto na tu foru, lepse bi izgledalo ( mada i ovako je ok ) Ostalo je top slazem se, ako je moguce pozadinu obojiti u neki nijansu posto ovako je belo na belo ako dobro vidim samo za body da se doda neki background color. edit: neka jaca nijansa od ove trenutno just a thought Edited April 28, 2019 by Esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Bilo bi super da umesto GO TO TOPIC LISTING piše GO TO %IME_NADREĐENOG_PDFa% Ovako izgleda generički i nisam načisto gde sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts