Ljubitelj baklave Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Nisu odustali, vec los teren plus dobar domaci tim, naiskusniji tim lige, uopste nije to naivan tim plus imaju Siluea u napadu, jedan od boljih spiceva lige. Malo je falilo, primili su eto taj gol na nebeski skok Tumbasevica, covek je u tom skoku sa 40 ljeta na grbini verovatno postavio neki svoj licni rekord u skoku u vis iz mesta, koliko se odrazio, nestvarno. Nema sta ni da se zameri defanzivcima, uglavnom su 99% sve sto je dolazilo do tada skidalo lagano ili blokirali, to je fudbal, nekad primis u 90 min, nekad zabijes. Prosta stvar. Sve u svemu i dalje TSC ostaje glavni kandidati za titulu, pre FKCZ i FKP , bolji su od oba tima. To su pokazali i protiv West Hama, pokazace i protiv Olimpijakosa i Frajburga, a i u domacoj ligi kako vreme ide. Jedino je pitanje sta ce uraditi na polusezoni, da li ce zadrzati i ojacati tim ili ce prodati Stojica i jos nekog nosioca, ako to urade, nece uzeti titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 https://sportal.blic.rs/video/autogol-iz-srbije-ce-obici-svet-jovanovicev-potez-kao-da-igra-za-a-ne-protiv-partizana/2023100116494758260 Ауу какав ауто гол, на контра страну се “избија” лопта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 3 minutes ago, Константин said: https://sportal.blic.rs/video/autogol-iz-srbije-ce-obici-svet-jovanovicev-potez-kao-da-igra-za-a-ne-protiv-partizana/2023100116494758260 Ауу какав ауто гол, на контра страну се “избија” лопта. Greske se desavaju...Pre par nedelja je isto ako ne i gore igrac Juventusa postigao autogol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 5 minutes ago, Don Dusko said: Greske se desavaju...Pre par nedelja je isto ako ne i gore igrac Juventusa postigao autogol... Ма да био под притиском па погријешио ногу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 8 minutes ago, Константин said: Ма да био под притиском па погријешио ногу :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 3 minutes ago, Don Dusko said: :)) Овај несрећник је имао саучесника у голману а овај из Напретка убио свог ко зеца. Али битно је да нема љутње 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingOfTheBongo Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 1 hour ago, Константин said: https://sportal.blic.rs/video/autogol-iz-srbije-ce-obici-svet-jovanovicev-potez-kao-da-igra-za-a-ne-protiv-partizana/2023100116494758260 Ауу какав ауто гол, на контра страну се “избија” лопта. Ako se malo bolje pogleda ovde se vidi da autogol nije postigao Jovanovic vec je lopta koju je probao da izbije Jovanovic pogodila golmana pre linije i od golmana se odbila u gol.Ali ok bitno je da se stavi ovakav senzacionalan naslov a nekima da bude smesno pre nego dobro pogledaju sta se ustvari desilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Napredak je trenutno više na nivou prve lige, mnogo su lose vodjeni , i očajna selekcija igraca. Ali bitno da je covek svih rezima Nenezic organizovao onu saku nesrećnika da šetaju gradom i daju mu podršku. Teren , vise lici na oranicu, iako malo malo menjaju podlogu. Takvom stanju doprinosi i to sto jbni tatin sin leči svoje komplekse i Trayal svoje srpskoligaske utakmice igra na istom stadionu( iako svoj koji zadovalja uslove za srpskoligaske utakmice+ jos 3 u gradu na kome mogu da se igraju ). 8 minutes ago, KingOfTheBongo said: Ako se malo bolje pogleda ovde se vidi da autogol nije postigao Jovanovic vec je lopta koju je probao da izbije Jovanovic pogodila golmana pre linije i od golmana se odbila u gol.Ali ok bitno je da se stavi ovakav senzacionalan naslov a nekima da bude smesno pre nego dobro pogledaju sta se ustvari desilo Jeste lopta pogodila golmana koji je bio u raskoraku, ali to ne menja činjenicu da je reakcija Jovanovića bila tragi komična. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingOfTheBongo Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 (edited) 8 minutes ago, Fat Zadd said: Napredak je trenutno više na nivou prve lige, mnogo su lose vodjeni , i očajna selekcija igraca. Ali bitno da je covek svih rezima Nenezic organizovao onu saku nesrećnika da šetaju gradom i daju mu podršku. Teren , vise lici na oranicu, iako malo malo menjaju podlogu. Takvom stanju doprinosi i to sto jbni tatin sin leči svoje komplekse i Trayal svoje srpskoligaske utakmice igra na istom stadionu( iako svoj koji zadovalja uslove za srpskoligaske utakmice+ jos 3 u gradu na kome mogu da se igraju ). Jeste lopta pogodila golmana koji je bio u raskoraku, ali to ne menja činjenicu da je reakcija Jovanovića bila tragi komična. Aha znaci naslov je adekvatan ipak, posto pise neverovatan autogol Stefana Jovanovica ko hoce da cita... Edited October 1, 2023 by KingOfTheBongo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 4 minutes ago, KingOfTheBongo said: Aha znaci naslov je adekvatan ipak, posto pise neverovatan autogol Stefana Jovanovica ko hoce da cita.. Gde i šta sam napisao o naslovu u Blicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingOfTheBongo Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 (edited) 6 minutes ago, Fat Zadd said: Gde i šta sam napisao o naslovu u Blicu? Nisi ti ne, znam sto se ti nalazis prozvanim.Isto kao sto nisam ja rekao nista o potezu Jovanovica vec da nije on licno dao autogol ali da je bitnije izbaciti naslov da bruji i da krene sprdnja na osnovu tog naslova Edited October 1, 2023 by KingOfTheBongo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 5 minutes ago, KingOfTheBongo said: Nisi ti ne, znam sto se ti nalazis prozvanim.Isto kao sto nisam ja rekao nista o potezu Jovanovica vec da nije on licno dao autogol ali da je bitnije je izbaciti naslov da bruji i da krene sprdnja na osnovu tog naslova Ko je dao autogol? Bljuc kao bljuc, i svi slicni portali u Srbiji, bombasticni naslovi za klik vise, ali to ništa ne menja da je reakcija i autogol Jovanovića tragikomicna. I da te preduhitrim: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 12 hours ago, KingOfTheBongo said: Ako se malo bolje pogleda ovde se vidi da autogol nije postigao Jovanovic vec je lopta koju je probao da izbije Jovanovic pogodila golmana pre linije i od golmana se odbila u gol.Ali ok bitno je da se stavi ovakav senzacionalan naslov a nekima da bude smesno pre nego dobro pogledaju sta se ustvari desilo Мени су бурегџијски наслови навлакуша никад а можда ни тад. Погледао сам хајлајтсе јуче као што сам их погледао ономад када су вас буквално згромили дански тинејџери, ни тада ми није битно шта стоји у наслову или у некој назови бурек анализи. Мени за фудбал не треба тумач. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingOfTheBongo Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 (edited) 7 hours ago, Константин said: Мени су бурегџијски наслови навлакуша никад а можда ни тад. Погледао сам хајлајтсе јуче као што сам их погледао ономад када су вас буквално згромили дански тинејџери, ни тада ми није битно шта стоји у наслову или у некој назови бурек анализи. Мени за фудбал не треба тумач. Ako ne vidis da je golman zakacio onda je svaka diskusija sa tobom besmislena.A i ovako realno je besmisleno posto na sve sto nemas smislen odgovor, tvoj odgovor je danski tinejdzeri a tumacis fudbal onako kako tebi odgovara ok uzivaj samo;) A sto se tice tinejdzera postoje i neki tinejdzeri na krovu na Vozdovcu i nisu videli nikad Evropu za razliku od tih danskih a napravise smesnim najskuplji tim u istoriji nikad jaceg srpskog fudbala 😉 Edited October 2, 2023 by KingOfTheBongo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Ne razumem zasto ti je to sto je lopta napucala golmana, toliko bitna? Defanzivac je kriminalno reagovao i naravno da ce se njemu pripisati autogol, jer golman nije mogao nikako da reaguje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingOfTheBongo Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 (edited) 2 hours ago, Xpert said: Ne razumem zasto ti je to sto je lopta napucala golmana, toliko bitna? Defanzivac je kriminalno reagovao i naravno da ce se njemu pripisati autogol, jer golman nije mogao nikako da reaguje. Ne razumem zasto je fora staviti neki naslov koji ne odgovara istini a jos manje one koji se primaju na to i prave sprdnju.Ustvari da razumem a razumes i ti mojne se pravimo veverice 😉 Edited October 2, 2023 by KingOfTheBongo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Cirkus se nastavlja Spasić prijavio UEFA: „Političar vodi Sudijsku komisiju FSS“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 14 hours ago, Fat Zadd said: Cirkus se nastavlja Spasić prijavio UEFA: „Političar vodi Sudijsku komisiju FSS“ Jel Mr.Ofsajd iz Grdelicu ima neku funkciju u fudbalu....u FSS u UEFA....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 On 10/1/2023 at 10:36 PM, Fat Zadd said: Napredak je trenutno više na nivou prve lige, mnogo su lose vodjeni , i očajna selekcija igraca. Ali bitno da je covek svih rezima Nenezic organizovao onu saku nesrećnika da šetaju gradom i daju mu podršku. Teren , vise lici na oranicu, iako malo malo menjaju podlogu. Takvom stanju doprinosi i to sto jbni tatin sin leči svoje komplekse i Trayal svoje srpskoligaske utakmice igra na istom stadionu( iako svoj koji zadovalja uslove za srpskoligaske utakmice+ jos 3 u gradu na kome mogu da se igraju ). Pa jel vidiš da sve ide ka tome da se Napredak preseli kod kasarne, a Gumari da budu "svoj na svome" na stadionu "Mladost"...ako ovaj preetekne na izborima i dalje ne bude "davao" Butu....živi bili pa videli..... Inače u petak Srpski El Klasiko....18,00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 17 hours ago, Constantin said: Pa jel vidiš da sve ide ka tome da se Napredak preseli kod kasarne, a Gumari da budu "svoj na svome" na stadionu "Mladost"...ako ovaj preetekne na izborima i dalje ne bude "davao" Butu....živi bili pa videli..... Inače u petak Srpski El Klasiko....18,00 I ja sam isprva mislio da se sprema scenario koji ti opisujes, ali iz više razloga nema šansi da se to desi. Pre ce oba kluba u Superligu, cak sta vise bio sam ubedjen da ce se Trayal plasirati u Superligu(pre par sezona), ali ima dalekoooooo jačih igraca u prva dva ranga takmicenja od tatinog sina. Jbg, stižem na IIp zauzet sam stvaranjem reprezentativaca za Ex-Yu republike .... ionako su obe ekipe loše, biće jedna ,sto kažu klinci, krindz utakmica. Dobijate opusteno 2:0😁 P.S: izvini za ovih 5 dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 @Constantin Kruševac ili Niš, pitanje je sad Lalatović: Od Bahara napravili Gvardiolu, srpski fudbal me se uželeo Vratio se Nenad Lalatović iz inostranstva, po sopstvenim rečima neće dugo čekati na novi angažman u srpskom fudbalu, tokom reprezentativne pauze bi trebalo da preuzme nekog od superligaša. – Vratio sam se iz Ukrajine pre dvadesetak dana. Tu sam u Beogradu uživam sa decom, uskoro ću nadam se ponovo da preuzmem neki klub iz Srbije. Uželeo me se srpski fudbal i mislim da će za deset dana sve biti dogovoreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Kakav mozak treba da imaš da bacaš topovske udare i to ni manje ni više nego na igrače kluba za koji navijaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 [mention=223]Constantin[/mention] Kruševac ili Niš, pitanje je sad Lalatović: Od Bahara napravili Gvardiolu, srpski fudbal me se uželeo Vratio se Nenad Lalatović iz inostranstva, po sopstvenim rečima neće dugo čekati na novi angažman u srpskom fudbalu, tokom reprezentativne pauze bi trebalo da preuzme nekog od superligaša. – Vratio sam se iz Ukrajine pre dvadesetak dana. Tu sam u Beogradu uživam sa decom, uskoro ću nadam se ponovo da preuzmem neki klub iz Srbije. Uželeo me se srpski fudbal i mislim da će za deset dana sve biti dogovoreno. Ja sam vam ga preporučuo još pre nekoliko dana, nemoj ga uvaljuješ nama.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 2 hours ago, Don Juan said: Kakav mozak treba da imaš da bacaš topovske udare i to ni manje ni više nego na igrače kluba za koji navijaš. Ne radi tu mozak nego pare opcije koja više nema interesa u klubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Ima elemenata da se pomisli je ovo namerno uradjeno da se Pazar kazni sa praznim tribinama protiv Partizana, pa da se isti scenario ponovi i kada treba Zvezda da igra u Pazaru. Sklanja se potencijalno mnogo veci problem, incidenti na stadionu, po gradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts